~5.BÖLÜM~

1K 27 1
                                    

Dün barda çok icmesemde yinede başım ağrıdı kendime sütlü kahve yapıp içmeye başladım mutfakta duran sigara paketimden bi dal aldım ve içmeye başladım.
"istemiyorum"
Arkamı döndüğümde dağılmış saçlarıyla bana bakan bir meriç gördüm
"neyi istemiyorsun"
"elindekini icmeni"
Bunu benim birkamami istiyordu asla onu bırakmam ben.
"isteme birakmicam"
"neden"
"seviyorum bağlıyım ona bikere. Sana nasıl bağlıysam aynı o şekil onada bağlıyım. Hem bana diyorsun kendinde iciyon."
"tamam sevgilim ama evlenince ikimizde birakcaz tamam mi bitanem"
Oha lan o evlilik mi dedi ayyy bi tuhaf oldum yaaaa karnımda kelebekler uçuştu.
"tamam bitanem hadi kahvalti hazırlayalim"
"yok aşkım şimdi çık yukarı sahilde kahvalti yapicaz giyin hemen."
Tamam anlaminda basimi salladım ve hemen yukarı çıktım ve rahat birşeyler giydim. Odadan çıkınca hemen meriç girdi ve oda bi kaç dakika geçmeden odadan çıktı oda rahat birşeyler giymisti. Meriç elimi tutup sahile doğru yürüdük çok geçmeden küçük bir kafenin önünde durduk balkon gibi yere geçip oraya oturduk kahvaltilik istedik kahvaltilarimız gelince yemeye başladık.
Kahvaltidan sonra sahilde yürüdük falan eve gitmek için karar aldık sonra.
Eve geldiğimizde kızlar falan ortada yoktu bende takmadim yüzmeye gitmişlerdir diye düşündüm meriç kendini koltuğa attı zaten raftan 2 bardak alıp dolaptan kolayı aldım bardağa doldurdum sigara paketinide kulugu de tepsiye koydum sonra mericin yanına gittim. Sogukta kola çok iyi gelicekti. Sigaradan bi dal alıp yaktım içime duman çektim sonra geri bıraktım yan tarafıma baktığım da meriç beni izliyordu 'ne var' anlaminda kafamı salladim oda 'hiççç' diye geçiştirdi. Oda paketten dal alıp yaktı ben yukarı çıkıp bordo bikinimi giyip üstüme beyaz elbiseyi giydim plaj çantasına birşeyler koyup aşağıya havuza indim beni gören meriç ilk suzdu sonra
"nereye gidiyorsun prenses"
"bahçedeki havuzda yuzucem ben biraz hava sıcak da"
"sen gir bende gelirim"
Kafamı sallayıp havuza gittim üstümdeki elbiseyi çıkartıp havuza atladım 1 saat falab yuzdum ama meriç gelmedi havuzdan çıkıp ilk havlula üstümü kuruladim elbiseyi giymeden eve girdim.
"meriç" ses yok.
"meriç sevgilim" allahım yine ses yok üst kattan başlayıp evi aradım en son mutfaga girdim gördüğüm şeyle aglamaya başladım.
Meriç yerde baygın şekilde yatıyor burnundan kanlar akıyordu.
Hemen yanına koştum.
"sevgilim aç gözlerini bak ambulansi arıyorum" ambulansi aradım çok gecmeden geldi bende meriçle birlikte hastaneye gittim göz yaşlarım durmuyordu akıyordu habire bizimkileri aradım  bana elbise getirmelerini söyledim. Doktor odadan çıktı hemen yanına gittim.
"doktor bey meriç nasıl"
"meriç bey" dedi sonra kafasını yere eğdi.
"meriç ne soylesene doktor"
"meriç beyin beyninde timor var ve ilaçla tedavi uygulucaz unutkanlık olucak bi sure bi kaç şey unuta bilir ona sizde dahilsiniz" Dedi ve gitti ben ölmeye hazırdım yere coktum ağlıyorum en son bağın olduğumu hatırliyorum.

AMA SEVIYORUMWhere stories live. Discover now