~8.BÖLÜM~

470 17 0
                                    

Sabah uyandığımda canım sevdiğim vardı onu uyandırımadan yataktan kalktım.
Ilk önce güzel bi kahvaltı hazırladım sonra merici kaldırmak için yukarıya çıktım.
"meriçç kalk kahvaltı hazır"
Birşeyler mirildayip kalktı aniden mide bulatisiyla ondan önce lavaboya koştum içimde ne varsa hepsini çıkarttım. O sırada meriçde saçlarımı tutuyordu bugün bebegimin kontürlu var 6. Ayimdayim ve bugün cinsiyetini ogencez yarın nikahim var bide onun telaşı hemen kahvaltı yapıp üstümü giyinmeye gittim tüm kıyafetlerimi denedim olmuyordu yere oturup ağlamaya başladım.
"olmuyor işte banane ya kilo aldım hiç bir elbisem olmuyor" diye söylenmeyi ihmal etmedim. Yanıma meriç geldi
"noldu güzelim sana" diye sordu hemen ona donup
"hiçbirşeyim olmuyor işte" dedim oda
"onu mu dert ediyorsun hastaneden sonra güzel bi alışveriş yaparız" dedi ben anında heycanlanip ellerimi birbirine çarptım bi çocuk gibi aynı.
Hemen dolapa bakıp gözüme bir elbise çattı hemen onu alıp giydim ayağıma spor ayakkabımi giydim sonra hafif bi makyaj yaptım çantama bi kaç şey atip hemen aşağıya indim meriç ağaç olmuş şekilde beni bekliyordu 32 dış gülerek yanına gidip arabaya oturdum. Hastane doğru yol aldık. Hastanenin otoparkına arabayı park edip hastaneye girdik heyecandan olucektim nerdeyse meriç elimi tutu ona bakıp tebessüm ettim. Siramiz gelince içeriye girdik hemen sedye'ye yatıp karnımı açtım karnıma jelimsi şey sürdü sonra ultrasonla baktı birden yüzü şaşkın bi hal aldı sonra gülümsedi bana bakıp.
"kızınızda oğlunuzda çok sağlıklılar" dedi ben sok oldum bir tane bebek istersen iki tane oldu gözlerimden yaşlar akiyordu ama mutluluktan, meriçe baktım bana bakıp güldü dudağını oynatıp "seni seviyorum" dedi aynı şekilde bende ona karşılık doktor karnima havlu kağıt verip karnımı sildi sonra konuşup.
"1 ay sonra tekrar bekliyorum görüşürüz" dedi bende görüşürüz dedikten sonra odadan çıktık. Arabaya atlayıp AVM'ye doğru yol aldık. AVM'ye geldiğimizde hemen bebek mağazasına girdim koşarak resmen kızım büyüyünce yatacağı oda için prenses yatağı gibi aldik oğlum içinse gemili aldık oda takımı ve birde ikizler için beşek aldık. Ordan çıkınca bebek kıyafet mağazasına girdik ilk oğlum için kıyafet alicam zibin,pantolon,kapri,t-shirt,kazak,ayakkabı falan aldık kızım içinse zibin,etek,elbise,pantolon,şort,tayt,ayakkabı falan filan aldik. Bebeklerimin alışverişi bitti sıra bende hemen bi mağazaya atıp hamile regonuna gittim kendime baya birşey aldım sonra miraca falan birşeyler aldık en sonunda bi restoranta gidip yemek yedik canım çok et çekmişti 1tabaktan fazla yedim doğduğumu anladığımda sandalyeye yaslandim. Tüm işimiz bitince eve gitmek istedim ve eve geldik hemen geceliklerimi giyip yatağa yattım en son duyduğum sey meriçin sesiydi.
"teşekkür ederim melegim bana en guzel hediyeyi verdin bu hayatda iyi geceler"

AMA SEVIYORUMDonde viven las historias. Descúbrelo ahora