~6.BÖLÜM~

800 21 0
                                    

1 AY SONRA
Herşey normal sabah o muhteşem sevgilimin kokusunu duyarak uyandım. O hala uyuyordu ve bu benim en güzel sansim onu doya doya izlemek. Çok güzel yuzu vardi mavi gozleri herşey bianda olmuştu onunla çıkmam onunla vakit geçirmem en kötüsüde onun hasta olması ama şuna saligi çok iyi ama bugün kötü bi gün olacak. Onunla biraz vakit geçirmem. Sonra ne olduğunu anlamdan kendimi boşluğa birakcam. Meriç'im i biraz daha izledim. Sonra onun her yerini opmekle başladım uyandırmaya en sonunda uyandı en sevecen sesimle
"günaydın adamımmmmm" diye bağırdım onun hasta oldugum kahkahası kulaklarıma doldu yataktan doğruldu biraz yanağıma gelişi güzel bi opuk birakti.
"günaydın bitanem bakıyorumda çok neşelisin"
"evet biraz öyle şimdi kalk dus al giyin sonra ben gircem ve kahvaltiya cikicazzzzz" dedim. O yataktan kalkti ve duşa girdi. Evet eşyalarımı yarısı onda evet nerdeyse her akşam onda kalıyorum ve annem biliyor artık meriçle çıktığımı. O 20 dk içinde banyodan çıktı hemen bende girdim güzel bi duş alip bende çıktım odaya baktığımda meriç yoktu neyse. Hava sıcak olduğundan kısa bir elbise giydim ayağıma da rahat bi sandelet geçirdim saçlarımı kurutup dağınık bi topuz yaptım rimel falan surmedim çünkü ağlama günu olacak bugün fondeten sürüp çantamı aldım ve çıktım.
Kahvalti yaptım saat oglen oldu ben çok istediğim için lunaparka gittik sonra sahilde yürüdük en sonunda bizim uçuruma geldik güzelce sarıldık ozlicek gibi sonunda zorda olsa ondan ayrıldım ve lafa girdim nasıl soylicem bilmiyorum.
"Meriç" dedim zorla.
"efendim güzel gözlüm"
"ben nasıl diyeceğimi bilmiyorum ama demek zorundayim meriç ayrılmamız gerek mecburum buna anla beni" dedim.
"sen.. Sen ne dediginin farkındamisin efsa neden neden soyle bana efsa" yapma meriç be işi zorlaştırıyorsun.
"Aaa- artık sevmiyorum seni yapamıyorum üzgünum."
Yalan seni hala seviyorum sevicem de adam.
"Gözlerime bak gözlerime bakta soyle." diye bagirdu tüm gücümü toplayıp gözlerine baktım.
"Seni sevmiyorum" dedim.
"yalannnnnn lann yalannnnnn" diye yine bağırdı ve bu benim yerimden sıçramama sebep oldu.
"eşyalarımı almaya gelirim bi ara çok üzgünum meriç." dedim ve arkamı dönüp yürüdüm gözlerimden yaslar durmuyor ben sildikce daha cok geliyorlar yoldan taksi çevirip sahile gitmesini istedim. 30 dakika içinde sahilde oldum. Denize en güzel yere bakan tepeye çıktım burayo benden baska kimse bilmiyordu taksiden inip tepeye çıktım oturdum. Ağlamaya başladım. Bağıra bağıra. En sonunda bağırarak kendim konuştum.
"Özür dilerim sevgilim. Seni seviyorum. Hepte sevicem! O baban olacak herif yuzunden oldu hepsi affet nolursun beni." Aglamam durmuyordu. Hava karardı tepeden inip eve yol aldım anneme hepsini anlatmıştım annem nekadar yyapma halederiz desede mecburdum. Ev gittim yatağıma yattım kaç saatdir yatıyorum bilmiyorum ama saat gecenin 3 u gösteriyor sonunda ağlaya aglaya uykuya daldım.
Sabah uyandığında kendimi cok yorgun,bitkin,halsiz hissediyordum yataktan kalkıp odamdaki banyoyq gitim soğuk dus iyi gelicek diye düşündüm ve üstümü çıkartıp duşa attim kendimi dün olanlar aklıma gelince gözlerimde ki yaşlar kendi kendine akmaya başlamıştı bile. Dustan çıkınca üstümü giyindim saçımı kurutup yanıma küçük bi bavul aldım çünkü bugün mericin evine gidip eşyalarımi alicam erken olabilir ama ordanda havaalanına gidicem evet biraz kafa dagitmam gerek. Bavulun içine elbise vs. Gibi şeyleri koydum. Evden çıktım arabama atlayip meriçin evine yöneldim. 50 dakika da geldim evet hızlı sürdüm. Arabadan inip kapıya yavaş şekilde gittim bavulumda yanımdaydi. Kendimi zorlamadan kapıyı çaldım biraz geç açtı meriç kapıyı. Kafamı yerden kaldırıp meriçe baktım. Göz altlarına torba şeklini almış ve mos mor olmuştu üstü başı dağınık. Beni görünce güldü mutlu oldu galiba ama onun için gelmedim be adam.
"ben sey eşyalarımi almaya geldim" dedim. Onun gozundeki mutluluk kayboldu. Kapıdan çekildi benim içeri girmem için bende hemen girip sevdiğimin odasına yöneldim. Dolaptan eşyalarımi alip bi kac tane mericin t-shirtlerinden aldım. Cunku kokusunu olsa duymak için. Meriç içeri girdi yaklaşti bana.
"nereye gidicen"
"istanbuldan uzağa" dedim.
"peki senden birşey isteye bilirmiyim?" diye sordu. Ben hiç düşünmeden evet dedim.
"son kez opebilirmiyim" kafam benden önce davranıp evet anlamında salladım.
Bana yaklaşti yaklaşti ve öptü yavaş başlayan öpücük ben anlamadan ateşlendi meriçin dilini alt dudağımida hissettim hemen açtım ağzındam küçük bi inlinti mericin ağzınim içinde kayboldu meriç Gülüsedi sanki memnun olmuş gibi.
Ayaklarımı hissettmedigimi anladığımdq meriçin ensesine yapmıştım. Onun elleri belimdeyken kalçalarıma doğru kaydı. Bi anda kendimi mericin kucaginda buldum sonra sirtimin yumuşak yere degdigini hissettim. Meriç üstümü yavaş yavaş soyuyordu en son iç çamaşırımla kalmıştım. Belki durmamaiz gerek ama duramiyorz ışte olmuyor. Ben dudaklarimi hiç ayırmadan meriçi soymaya başladım. Onun üstündeki son parçayi yirtacasina cikartim onda aynı şekilde benim iç çamaşırlarimi çıkartı ve gelişi güzel şekilde attı. Elini o bolgemde hissettim biraz urpersemde sonra hemen geçti ve içimdeki istek kendini daha cok belli etti. Benim özel bolgem yeterince isalandigi için sorun yoktu gözlerim kapalı bi sekilde bu anin tadını çıkartıyordum. Bi anda içime girdiğini hissetim be benim boğazim yirtarcasina bağırisim boş oda d yankı yaptı. Mericin kulağıma fısıldardigini duyar gibiydim ama ne dediğini bilmiyorumdum çünkü kendimden gecmis gibiydim. Ben bosalmistim. Meriç gel gitlerini hızlandırdı ve oda boşalıp yanima yattı ben yataktan kalkıp ustumu giyindim hemen.
"şey ben sey gitsem çok iyi olacak şey ben görüşürüz." diyip ordan kaçmaya çalıştım ama bu kolay olmadı kasiklarimda ki ağrı bunu engeliyor yavaş adımlarla bavulimu alıp arabaya gittim. Havaalanına gelince hemen işlemleri yapıp uçağa bindim son anda yetismistim.
Uçaktan iner inmez hemen taksi bulup kalicagin otele doğru yola koyuldum taksiciye parasını verip indim taksiden. Resepsiyonda işimi halletim odama çıktım ve hemen kendimi uykuya attım.

AMA SEVIYORUMWhere stories live. Discover now