Bölüm 35♕İlk Mi ?

4.5K 145 32
                                    

MEDYA -EĞMEN


sukran9872

Novaa_82

rabia5812

semranur123

eboesje

leylaiftciavu

NikaAgaquliyeva

AyeArslan

_-MERVEE-_

ozlemtuzmen

evreme31

yazar-Nehir

theavsar

esraars123

zeykeraski32499 ' a ithafendir.İçten yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler :))


Şarkı Bittikçe açın arkadaşlar ! :) 

İYİ OKUMALAR :))

Son bir ay ...

Koltuğu kapmasına sadece son bir ay...

Zeynep derin bir nefes almak için masasındaki çizim kağıtlarından kafasını kaldırıp karşısındaki büyük camdan dışarı baktı.Çizimlerin içinde yok olmuş ufalmış gibi hissediyordu kendini.Dağılmış saçlarının arasına ellerini geçirip gözlerini kapatıp arkasına yaslandı.Gözlerini yorgunlukla kapatıp "Off" diye inledi.Yorulmuş gözleri kapatınca yanmıştı.İkindin vakti saat altı da polislerin evi kontrol edip bitirmesiyle çizime başlamıştı.Ama o kadar sıkılıyordu ki...

Bir hafta önce olanlardan sonra dışarı çıkması yasaklanmıştı.Eve polis dışında kimse girip çıkamadığı gibi kendiside çıkamıyordu.Yaslandığı sandalyeden geri çekilip masaya doğru eğilip telefonuna uzandı.Saat henüz on ikiydi.Geniş çizim masasından kalkıp ayaklarındaki pofuduk terliklerini süreyerek aşağı inip televizyon başına geçmeye karar verdi. Belki bir film açar ve sayısız göz yaşı damlası damlatıp ağlar ya da kahkaha atıp yorulup uyur ya da feminist bir kadın gibi erkeklere olmadık sebeblerden kraktere kızardı.Koltuğa kendini attı.Kumandaya uzanıp bir sinama kanalı açtı.

Benjamin Button filmini izlemeye başladı.İki gündür smart tv de bu film yayınlanıyor ve o da her seferinde ağlayarak izliyordu.Yattığı yerden televizyona doğru döndürdü vücudunu ve izlerken biraz sıkıldı biraz da ofladı.Sonra kalkıp kumandaya uzanıp ekranı kapadı.Sıkılmıştı.Evde olmak onu sıkmış daraltmıştı.Ve bunların tüm sebebide o gece eğlence kulübünde uğradığı saldırıydı.

-

Zeynep nefes almakla uğraşırken kimsenin onun duymayacağını tam düşündüğü sırada gözlerini kapadı.Bir kaç dakika sürmeden de kapısının altından gelen duman kokusu onu uyandırmıştı.Genzine doğru transa geçmiş olan yoğun koku zeynebi öksürük krizlerine sokarken dışardan çığlık sesi duymasıyla kendine gelmişti.Hızlıca ayaklanıp kiliti kaldığı kapıyı tekmeledi "Hayır ! Hayır ... " diye inleyerek son gücüyle bağırdı "Yardım edin ! Ben tuvalette kilitli kaldım !!" diye seslendi.Ama dışardaki çığlık sesleri kendi sesini bastıryordu.Zeynep mücadeleye devam ederken kapıyı yumruklayıp tekmeliyor ve bir yandan da hıçkırıkları arasından "Lütfen.." diyor "Çıkarın beni..." diyerek caresizce bekliyordu.Ta ki keremin sesini duyana kadar "Zeynep !! Orda mısın ? "

Kerem barın dışına çıkıp tam zeynebe bakıncaktı ki bardan çığlık atarak uzaklaşanları görünce hızlıca içeri girip futbol takımındaki diğer oyuncuarın yanına koştu.Caner eşi asena'yı kucaklarken "Kerem dışarı çık ! Yangın var tuvalet tarafında !" diye bağırırken asena "Zeynep tuvalette olabilir caner !" diye eşini tersleyince kerem bir anda dondu.

TUTKULU AŞKWhere stories live. Discover now