35

7.4K 460 78
                                    

{Nikita}

Na het eten lopen Kayne en ik naar boven om onze spullen in mijn oude kamer te zetten en wat spelletjes uit te zoeken.

'Ik ga eerst even douchen' zeg ik als we in mijn kamer zijn. Kayne knikt en neemt plaats op bed. Ik gooi mijn tas op bed en rits hem open om een joggingbroek en een shirt eruit te halen. Ik gris ook een schoon setje ondergoed mee en verdwijn in de badkamer. Ik zet de douche aan en kleed me uit om vervolgens onder de warme stralen te stappen. Mijn handen haal ik door mijn haar en ik slaak een zucht. Ik hou echt van Kayne maar ik weet niet of ik hem wel kan vergeven. Ik weet dat hij ook van mij houdt maar waarom is hij vreemdgegaan? Hij was niet eens dronken. Hij was compleet bij verstand toen hij die keuze maakte. Kon hij haar niet gewoon via de telefoon duidelijk maken dat hij niks met haar wil? Wat moet zij nu wel niet denken? Een jongen komt naar je toe om je duidelijk te maken dat hij niks met je wilt, maar gaat vervolgens wel met je naar bed. Ik zou me gebruikt voelen. Ik zucht diep en schud mijn hoofd. Ik moet nu geen medelijden gaan krijgen met haar. Zij is de reden dat Kayne en ik ruzie hebben. Al weet ik niet of je dit een ruzie kan noemen. Ik ben niet eens boos. Ik ben gewoon teleurgesteld. Nadat we weer bij elkaar kwamen dacht ik echt dat hij voor honderd procent voor me zou gaan. Maar blijkbaar heb ik dat verkeerd ingeschat. Hoelang zal het duren voor hij weer naar een ander gaat als we bij elkaar zijn? Hij houdt van me. Dat is een feit. Maar houdt hij genoeg van me om zijn ogen van anderen af te houden? Zuchtend was ik mijn haar en mijn lichaam. Daarna zet ik de douche uit en stap ik eronder vandaan. Ik droog me af en kleed me aan. Mijn haren doe ik in een knot. Wanneer ik de slaapkamer inloop valt mijn mond open.

'Wat ben je aan het doen?' vraag ik lachend. Snel klapt Kayne het boek dicht. Zijn wangen kleuren rood en ongemakkelijk haalt hij zijn hand door zijn haar.

'Ik eh...'

'Was je nou aan het lezen?' lach ik. Kayne haalt zijn schouders op.

'Ik denk het.' Ik loop naar het bed en pak het boek eraf. Een typisch romantisch meidenboek. Ik begin nog harder te lachen.

'Lach me niet uit' bromt Kayne en hij grist het boek uit mijn handen. Snel legt hij hem op het nachtkastje.

'Het is niet erg' verzeker ik hem. 'Alleen je leest nooit.'

'Ik had niks te doen' mompelt hij.

'Normale jongens kijken dan op hun telefoon.' In een snelle beweging lig ik onder Kayne op het bed.

'Je weet nu toch wel dat ik niet normaal ben?' Lachend veeg ik een plukje haar uit zijn gezicht dat niet meer in model zit.

'Wat doe je?' vraagt Kayne terwijl hij van me af gaat.

'Niks?' zeg ik op vragende toon terwijl ik rechtop ga zitten.

'Jawel. Je weet dat ik daar niet tegen kan.' Ik lach.

'Kayne, het is maar een plukje haar.'

'Ja, en je weet dat dat me gek maakt en dat ik je dan wil zoenen.' Ik kruip naar hem toe en breng mijn gezicht dichterbij de zijne.

'Ik denk dat ik zelf wel mag bepalen of ik je gek wil maken of niet' mompel ik. 'Denk je niet dat ik dat heb verdiend?' Kayne vouwt zijn handen rondom mijn middel.

'Dan moet je niet klagen als ik dit doe.' Met die woorden drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik ga erin mee en open mijn mond een stukje als hij om toestemming vraagt. Hij drukt me in het matras en komt boven me hangen zonder dat zijn lippen de mijne verlaten. Bekende vlinders vliegen door mijn buik. Mijn hart gaat als een gek tekeer en mijn handen beginnen te trillen. Het lijkt alsof ik opnieuw verliefd ben. Alles om ons heen lijkt te verdwijnen wanneer Kayne mijn trillende hand vastpakt.

'Gaat het?' mompelt hij tegen mijn lippen aan. 'Je trilt helemaal.'

'Het gaat prima' zeg ik en ik laat mijn lippen de zijne weer raken.

'Waarom duurt het zo lang?' Verschrikt duw ik Kayne van me af om vervolgens mijn vader in de deuropening te zien. 'Ah, ik snap het al. We zien jullie zo wel. En, doe het veilig.' Mijn vader loopt lachend te kamer weer uit. Ik kreun en sla mezelf voor mijn hoofd. Kayne begint te lachen en rolt van me af.

'Fijn dit' zeg ik sarcastisch. 'Nu hebben allebei mijn ouders ons al een keer zien zoenen en nu denken ze waarschijnlijk dat we seks hebben.'

'Tja' zegt Kayne slechts. 'Ik vond die zoen niet zo erg.' Ik draai mijn hoofd naar hem en rol met mijn ogen.

'Laten we maar naar beneden gaan' zeg ik.

'Nee, wacht. Hoe zit het nu tussen ons? Het is duidelijk dat je niet boos op me bent dus waarom doe je zo moeilijk?'

'Ik ben inderdaad niet boos, Kayne. Ik ben teleurgesteld in je.'

Let's play againWhere stories live. Discover now