Dankwoord

4.9K 257 33
                                    

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken. Zonder jullie was dit nooit gelukt en was dit boek nooit zo ver gekomen.

Toen ik begon met Let's play a game had ik niet verwacht dat het de 600K zou bereiken. Dat is ten eerste al echt geweldig! Let's play again heeft bijna de 200K bereikt (als ik dit schrijf. Ik weet niet hoe het er nu voor staat). Echt bedankt daarvoor.

Verder wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties die ik op elk hoofdstuk kreeg. De haat reacties op Liv, Ryan, en af en toe ook Jill, en heel af en toe ook Kayne en Nikita zijn echt geweldig. Ik weet dat ik bij 1 hoofdstuk meer dan 400 reacties kreeg. Ook de stemmen zijn niet normaal veel. Ik denk dat er bij sommige hoofdstukken wel meer dan 600 stemmen zijn!

Ik heb er wel moeite mee dat dit boek nu officieel klaar is. Ik vond dit boek erg leuk om aan te schrijven en zo te zien vonden jullie dit boek ook erg leuk. Vooral omdat het een cliché is, is het leuk om aan te schrijven. En zeg nou zelf, wie houdt er niet van een cliché?

Voor alle duidelijkheid, er komt GEEN deel 3. Het is wel goed zo. Ik wil niet aan nog een derde deel beginnen. Het verhaal van Kayne en Nikita is nu wel klaar. En ja, ik weet het, ze krijgen een kind maar voor mij voelt het goed om hier te stoppen.

Ik ga nu mijn andere verhalen Afire Love, Roommates en Verdoofd afmaken en wie weet wat voor verhalen daarna komen. Voorlopig komt er geen nieuw verhaal want ik heb het gewoon te druk. Misschien ooit in de zomervakantie, die pas over 3 maanden is. Misschien schrijf ik dan 3/4 verhalen. Ik hoop tegen die tijd Verdoofd of Afire love af te hebben zodat ik aan een nieuw verhaal kan beginnen. Maar ik ken mezelf en af en toe ben ik te enthousiast en publiceer ik een boek gewoon. Maar ik denk dat ik het nu anders ga aanpakken. Ik denk dat ik nu al ruim 20 hoofdstukken ga schrijven en dan pas iets publiceren zodat ik een voorraad heb.

Oke, ik begin af te dwalen.

Nogmaals bedankt voor alles. Hopelijk zie ik jullie terug in mijn andere boeken en zijn jullie daar net zo enthousiast als bij dit boek. Ik hoop dat jullie genoten hebben van de Let's play serie x

Let's play againWhere stories live. Discover now