Hoofdstuk 32

1.7K 63 8
                                    

Emily POV

‘’Je hebt hem echt verandert’’ ik kijk op naar Megan die naast me in een stoel in de tuin zit. Samen genieten we van de zon terwijl we kijken naar de jongens die in de tuin aan het voetballen zijn.

De zon schijnt vrolijk aan de lichtblauwe hemel, het is nog lente maar het lijkt wel zomer zo warm is het.

‘’Wat bedoel je?’’ vraag ik verward. ‘’Harry, voordat hij jou kende was zo veel anders. Hij was niet sociaal, altijd in een slechte mood en hij was altijd weg. Bezig met dingen waar een jongen van achttien zich absoluut niet mee bezig hoort te houden..’’ ik draai mijn hoofd naar Harry die achter een bal aan rent.

Zijn krullen bewegen langs zijn gezicht en zijn mond is gevormd in een grote glimlach. Hij lijkt zo blij. Ik kan het me absoluut niet voorstellen dat een jongen zoals Harry zo’n verleden heeft. Zo veel heeft mee gemaakt. 

‘’..En nu is hij daar niet meer zo vaak mee bezig, tuurlijk nog wel. Maar niet zo erg als een paar maanden terug. Je hebt hem echt verandert en ik zie aan zijn gezicht, en hoe hij naar je kijkt, dat hij veel om je geeft’’ zegt Megan vervolgens.

Ik kijk haar aan. Haar bruine ogen, die zo verschillend zijn vergeleken met die van Harry. Het enige wat ze allebei hebben is dezelfde kleur haar en dezelfde mond.

‘’Ik heb ze’’ Grace komt de tuin inlopen met een zilveren dienblad met daarop drie zelf gemaakte cocktails. Ze zet die op tafel naast de schaal met fruit die we zojuist hebben klaargemaakt.

‘’mmm’’ zeg ik als ik er één pak en er een slok van neem. Ik glimlach nog naar Megan voordat de jongens onze richting in lopen.

Ze pakken een flesje bier uit de koelbox en ploffen neer op een stoel. Harry geeft een kus op mijn wang en gaat naast Louis zitten.

------

‘’Grace, schiet op!’’ roep ik en loop naar de kledingkast toe. De jongens hadden bedacht om te gaan zwemmen in het meer. Tuurlijk stemden wij meteen mee, want het is echt super warm. Met een paar weken word het pas zomer maar het lijkt wel alsof het nu al zomer is. 

Uit de kast pak ik een wit zomerjurkje met kant op mijn rug en een lila strapless bikini met aan de zijkant van mijn broekje gouden kraaltjes.

Als Grace klaar is in de badkamer loop ik naar binnen toe. Ik kleed me snel om en die mijn haar in een wilde knot.

Als ik klaar ben lopen ik en Grace samen naar de achtertuin toe waar iedereen al op ons staat te wachten. Verderop zie ik dat meer mensen ons idee hebben gevolgd want ik zie al wat andere mensen zwemmen.

Ik doe mijn jurkje uit en gooi die op één van de tuinstoelen. Als ik achter Megan aan naar het meer wil lopen voel ik twee sterke armen om mijn lichaam heen gaan. Ik draai me om en zie een paar bekende ogen.

Mijn ogen gaan over zijn bovenlichaam en weer bedenk ik hoe goed hij er shirtless uit ziet.

The badboy with his secret (1D)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu