Capitolul 2

3K 170 26
                                    

Alergam cat puteam de repede cat mai departe de casa in care au incercat sa ma tina captivă. Inima mea bătea tare impotriva pieptului meu, ma ambiționez sa nu renunt si sa merg mai departe, refuzând sa fiu ucisă atunci cand acești baieti au chef.

Cand m-am decis sa ma opresc, gândindu-mă ca sunt destul de departe de aceea casa, mi-am tras răsuflarea cat de repede am putut. M-am întins pe jos punându-mi mainile pe genunchi, respirând cat mai mult aer.

Mi-am ridicat capul uitându-ma in jur, un fior mi-a trecut pe șira spinării. Zici ca sunt într-un film de groaza. Cerul întunecat si linistea pădurii ma înconjurau. Am tras aer in piept si am inceput sa ma gandesc la un plan de ieșire din pădurea asta.

Era frig afara, si respirația mea fierbinte se vede in aer. Vântul imi purta parul dintr-o parte in alta.

Daca tipii astia chiar sunt vampiri, stiam ca nu o sa fiu in siguranta pentru mult timp. Totusi o parte din mine nu credea asta, si ma gandeam daca nu cumva ei incearca sa ma păcălească.

M-am intors repede auzind frunze călcate de cineva. Am înghițit in sec încercând sa imi tin respirația sub control. Am auzit pași si mi-am dat seama ca unul dintre ei ma urmărit.

"Oh fetita naiva, iesi afara acum."  Aud o voce răgușită spunând.  " Iti pot auzi bătăile inimii, nu te poti ascunde prea mult de mine."

Am inceput sa ma gandesc la un plan in capul meu. Trebuie sa gasesc o cale sa scap. Daca o sa fug, bătăile inimii mele se vor accelera si sunt sigura ca omul asta ma va prinde.

Planul meu s-a dus cand ochii noștri s-au intalnit, si mi-a aruncat un rânjet îndreptându-se spre mine. Am scrancit si am inceput sa fug din nou, încercând sa intru cat mai adanc in pădure.

Am evitat copacii uitându-ma in spate sa fiu sigura ca nu sunt urmărită. Nu m-am simtit asa speriata in toata viata mea.

In timp ce alergam, am incercat sa imi scot telefonul din buzunar sa o sun pe mama. Am sfarsit împiedicându-ma de o ramura sau ceva si m-am rostogolit pe un deal. Am gemut cand in sfarsit m-am oprit, observând ca imi sângerează mana.

Am inceput sa imi caut telefonul care se pare ca l-am pierdut cumva. Simt cum lacrimi incep sa imi curga pe obraji dându-mi seama ca am pierdut. Acești criminali vor câștiga, si nu mai am cum sa contactez pe cineva.

Am tipat cand doua brate m-au ridicat pe umar. Am inceput sa ma zbat impotriva acestui baiat, care presupun ca este Harry, refuzând sa ma dau bătuta.

" Cum m-ai gasit?!" Plangeam, impotrivandu-ma strânsorii lui.

Băiatul înalt rânjește, " Iti pot mirosii sângele de la o mila distanta."

Incepe sa ma traga dupa el, in ultima secunda mi-am amintit ca inca am cuțitul care l-am folosit pe tipul mai mărunt, nu imi mai amintesc numele lui in momentul asta.

Am scos cuțitul din buzunarul paltonului si repede l-am înjunghiat in umăr. El șuieră si geme scapandu-ma pe jos, scoțându-și cuțitul din umar.

Am incercat sa fug din nou, dar a ajuns in fata mea mai repede decat as fi clipit. Ochii lui erau rosii si parea foarte nervos. Am înghițit in sec cand ma prins de încheietura si ma împins.

" Te rog, doar lasa-ma sa plec acasa." Il imploram, " Fac orice dar nu vreau sa ma intorc acolo."

Nici macar nu s-a uitat la mine. " Nu este decizia mea," spunea in timp ce ma tara dupa el, " Daca era, erai moarta de mult."

Ne-am intors inapoi la casa, si frica din interiorul meu era intensa. Eram speriata, dar asta era doar o afirmație modesta. Sa fug de acești tipi nu a o idee asa buna, pentru ca m-au prins si m-au adus inapoi.

Nu aveam nici o opțiune decat sa ma intorc si sa astept sa ma omoare cand au ei chef. Am pierdut.

"Mai, mai, mai," spune tipul cu tenul măsliniu, " Ai incercat sa fugi nu-i asa? Ti-ai invatat lecția?"

Simt cum lacrimile cad pe fata mea nevrând sa vorbesc. As vrea sa merg acasa sa imi mai vad sora pentru ultima data. Nu imi pasa ca părinții mei mereu se certau, vreau sa ii vad.

" De dimineata, vei da un telefon mamei si tatălui tau, si le vei spune ca nu te mai intorci inapoi, am fost destul de clar?" Spune tipul.

Tot ce voiam sa fac era sa plang...

****************************************************************************************

Kidnapped ( A Harry Styles F.F ) TradusaWhere stories live. Discover now