Capitolul 25 ( Final )

2.1K 123 14
                                    


Ma sărutam cu Harry de foarte mult timp, nici macar nu imi pasa ca erau oameni in aceeasi încăpere in acest moment. Atata timp cat Harry era bine si eu eram la fel.

Am auzit pe cineva curatandu-si gatul si asta m-a facut pe mine si Harry sa ne oprim. A chicotit in timp ce ne ridicam de jos, il țineam de mana in timp ce ne holbam unul la altul. Ochii lui verzi erau cel mai perfect lucru de pe pamant, mi-as dori ca ochii mei sa arate asa.

Harry a plecat de langa mine spre Gemma, semana putin cu Harry. Oare erau frate si sora? Nu stiu, dar chiar era frumoasa.

Cassidy si Niall se țineau de mana, in timp ce Liam si Louis curățau casa de cadavre.

M-am uitat din nou la Harry si Gemma.

"Multumesc Gemma" a spus Harry inainte sa o traga intr-o imbratisare.

A chicotit, "Pentru ce?"

"Pentru ca ai venit si m-ai salvat, si pentru ca m-ai facut sa imi folosesc puterea, pentru ca daca nu as fi făcut-o, Grace ar fii moarta si nu ar fi putut sa imi spuna 'te iubesc'" a spus in timp ce se uita in ochii mei.

Jur ca am roșit. Doamne, m-a facut sa roșesc. Niciodata nu m-am gandit ca se v-a intampla asa ceva. Am crezut ca niciodata nu v-a face asa ceva, credeam ca ma v-a rănii de la inceput, dar nu el m-a facut sa roșesc.

Si-a întins mana spre mine, mana mea calda a întâlnit mana lui rece, nu cred ca ma voi obișnui niciodata cu asta.

"Grace, ea este sora mea, Gemma" a spus Harry introducandu-ma.

I-am dat un zambet. Deci erau frate si sora? Huh, nu stiam asta.

Zayn venea înspre noi, inca era speriata de el. Daca este un alt Zayn fals, nu vom sti niciodata. Am inceput sa tremur un pic, dar Harry m-a freca pe umăr sa ma calmeze.

Zayn a chicotit, "Este in regula, iti promit ca nu iti voi face rau" apoi si-a intins mana spre mine.

Ar trebui sa am incredere in el? Nu stiu daca Zayn minte sau nu. A fost in gasca lui Melanie, asa am auzit. Dar niciodata nu sti ce se poate intampla. Zayn pe care il stiu eu ma facea curva si chiar a incercat sa ma omoare.

Doar ma holbam la mana lui, eram foarte ezitantă sa o iau. Adica, daca as face-o si dupa ar fugi cu mine si m-ar omori? Dupa nu as mai fii cu Harry, si sigur nu vreau asta.

Mi-am intins mana usor spre el si el usor mi-a strans mana. Am fost usor eliberată din îmbrățisarea lui Harry. Asta m-a facut si mai nervoasa, pot fi rupta in bucăți oricand.

Dar in schimb am fost transă intr-o imbratisare, o îmbrățișare care nu credeam ca ar fi posibila cu acest om. Credeam ca acest om ma urăște si vrea sa ma omoare, dar cred ca defapt celalalt voia asta.

Gentil m-a freca pe spate in timp ce m-a imbratisa. Huh, cred ca e de treaba pana l-a urma, acum doua luni nu as fi crezut asta. As fi crezut ca ma vrea doar pentru sangele meu si sa ma vada moarta. Dar nu, era de treaba.

Ne-am indepartat putin si mi-a zambit, "Vezi? Nu sunt la fel ca aceea clona"

Am zambit la cuvintele lui, putea sa fie si amuzant. Alt lucru care am crezut ca nu se v-a intampla niciodata.

M-am uitat la Harry si am zambit, il iubesc. Nu pot sa cred ca am spus asta, dar il iubesc. Stiu ca nu l-am vazut asa de mult timp, dar cred ca si acum doua luni, cand am intrat in aceasta casa ca il iubeam, doar ca nu stiam.

Ne-am încolăcit degetele si mi-a dat un sarut pe frunte. Cineva m-a atins pe umăr ceea ce m-a facut sa ma intorc. Am fost întâmpinată de Cassidy si Niall care imi zâmbeau. Le-am aruncat o privire confuza pana ce Cassidy a vorbit.

Kidnapped ( A Harry Styles F.F ) TradusaWhere stories live. Discover now