Chapter two

54 5 3
                                    

Z pohledu Jace:

Moje práce spočívá v tom, že hledám lidi. Až je najdu, sleduji je a potom vše co jsem se dozvěděl prásknu šéfovi. Děláme na zakázky.Prostě kazíme lidem životy. Ale pro mě to nic neznamená,neznám lítost ani lásku.Nezajímá mě, co se potom s těmi lidmi děje a ani, že to co se jim stane není moc příjemný.Nemám emoce.Vlastně nezajímá mě nic, co se netýká bezprostředně mě. Nejsem na světě abych někomu pomáhal a už vůbec ne abych někoho litoval nebo dokonce miloval.Láska je naprosto bezvýznamná a zbytečná věc. Nesmysl,ztráta času a najdu dalších plno slov co bych mohl použít.Jednoduše řečeno jsem STALKER.

 Tentokrát je to mladá holka.Tak okolo 20 let, štíhlá, celkem vysoká a moc pěkná.Vlastně ne pěkná, krásná.Už ji pár týdnů sleduji, je z Londýna a má psa Bentleyho. Nikdy mi sice nikoho nebylo líto, ale u ní je to jinak.Co mi nejvíc příjde nechutné je, že si nás najali její rodiče.Nevím proč.Prostě jí jen mám sledovat.Já jsem rád, že moji rodiče už nežijí. Otáčejí se ze mě v hrobě. Pomyslím si a uchechtnu se. No jo, všichni nemají hold to štěstí, aby se svými rodiči vycházeli.Občas nám šéf dovolí, si s danou osobou pohrát.Však to znáte, omylem se srazíte v parku, omylem ji potom polijete pitím na párty, kde jste se náhodou potkali a  omylem se spolu vyspíte a pak jí prostě prásknete šéfovi. Všechno začíná jedním velkým omylem a končí to většinou moc špatně. A já si už dost dlouho nepohrál, takže proč s tím zase nezačít, že jo. Nemějte mi to za zlý, ale i kluk jako já si musí jednou za čas užít.. Proč bych to nebral, když si užiju, dostanu zaplaceno a navíc z toho výjdu naprosto bez újmy. A moje zábava může začít.

Hi!! Chtěla bych se hrozně omluvit, že jsem dlouho nepřidávala, ale měla jsem noťas na opravě takže tak... Budu se snažit vydávat pravidelně...Taky se chci omluvit, že je kapitola tak krátká...Ale je večer, jsem po dnešku mega unavená... Ale kapitolu jsem prostě přidat musela.. :D  PS:Jsem jediná, kdo už je maximálně natěšenej na prázky?! :D Takže LOVE U ALL :)                                                                                                                                                                                           ............................................................................................................................................................. 

 Takže tady máte upravenej a aktualizovanej  další díl. Příští kapitolu se budu snažit vydat zítra nebo pozítří, ale nejsem si jistá, protože teďka v pátek jedu na takový delší prázdniny, takže kdybych to nestihla, tak další díl bych vydala až v srpnu. Chtěla bych se do týhle story zase pustit a doufám, že žádná tahováhle věc s tím, že nebudu vědět co psát se už nestane. :D To už bych si asi fakt musela nakopat zadek.. :D A taky doufám, že lidi co tohle měli rádi, tak se k tomu vrátěj a budou chtít vědět jak to dopadne :D Upřímně jsem taky zvědavá, protože já sama absolutně nevím :D Takže se s váma pro dnešek loučím a LOVE U ALL ^^ :) 

The girl who loves rain /CZ/Kde žijí příběhy. Začni objevovat