Is it too late now to say sorry?

8.5K 193 7
                                    

Z pohledu Becky
Ráno sem se probudila na ostrou bolest v podbříšku. Otočila jsem se a vedle sebe viděla spícího Justina, hned sem si na všechno vzpomněla a projela mnou vlna elektřiny. Bojím se ho tak strašně moc. Když spí je tak strašně roztomilý a sexy zároveň. Ježiši Becky co to meleš chtěl tě přece znásilnit. Ozvalo se moje podvědomí v podobě ďábla. Ale taky se ti hned omluvil, protože si uvědomil co ti udělal a litoval toho. Ozval se tentokrát anděl. Bože jsem zmatená tak lehko mu to neodpustím. Zakručelo mi v břichu,tak sem na sebe hodila jen proužkovaný, krátký svetr. Je mi jedno že mám na sobě jen kalhotky nikdo tu není, teda až na Justina, ale ten spí. Sešla jsem teda schody dolů a zamířila si to do kuchyně, ale to co sem tam viděla mě zamrazilo a já zůstala stát ztuhlá uprostřed dveří. Jen abych to upřesnila okolo kuchyňské linky seděli 4 kluci. A všichni se na mě nedívali vůbec překvapeně jako já na ně, spíš nadrženě a po tomhle jsem si uvědomila že tady stojím jen v kalhotkách a svetru. Někdo si kolem mě omotal ruce, od leku jsem nadskočila. Otočila jsem se a ten někdo byl Justin a na kluky se díval majetnicky. Cukla jsem sebou a otočila jsem se k němu čelem. Justin se na mě díval zaraženě, jen sem se usmála a s pořádnou dávkou nasrání mu řekla. ,,Justinko nejsem tvoje věc aby si se mnou takhle zacházel. Kdykoliv se můžu vyspat s kýmkoliv z těhle hochů, protože mi určitě budou dělat lepší společnost než ty. Když ses mě včera snažil znásilnit tak si mi akorát způsobil bolest a ne slast, takže usuzuju že v posteli dobrý nejsi. Jo a to mi připomíná už na mě nikdy nesahej ty hovado." Dokončila sem svůj monolg a zhluboka se nadechla, čekala jsem že mi od Justina přistane facka nebo tak něco, ale ne celý zrudl a nasraně odešel do pokoje. 1:1 Bieber.

Z pohledu Rayna

Tak takhle se Justin ještě ztrapnit nenechal. Nějaké děvce by už upravil fasádu, ale Becky nic jen odešel. Asi jí na ní záleží, ale s tím znásilněním robí se ze mě prdel bo co? Sám mi řekl že je jiná , že se bude mít jako v ráji a že jí udělá svou ženou a možná se do něj i zamiluje a ona nám pak poví tohle? Bieber tak to si dosral. Vstal jsem a šel k Becky podal ji ruku a ona ji přijala s úsměvem. ,,Jsem Rayn a tohle je Fredo, Andrew a Twist." Usmál jsem se. ,,Ahoj , ráda vás poznávám, jsem Becky." Usmála se mile. ,,Můžu se zeptat jestli máte banán?" Ukázal jsem ji kde je ovoce tak si ho vzala a odkráčela si to asi za Justinem do pokoje. Po tom co mu řekla bych se tam vůbec neodvážil vejít.

Z pohledu Justina

Kurva, do píče ta mě ponížila. Ani se jí nedivím to co jsem jí udělal včera večer byla moje druhá stránka. Když mě někdo nasere tak se neudržím a jsem jako sopka před výbuchem. Poházel sem veškeré věci, které mi byli po ruce. A v ten moment vešla do pokoje Becky. Měla nepříčetný pohled, ale bála se mě. Přešla ke mně a chytla mě za ruku. Vůbec nevím co to dělá, ale dobře nechám jí ať to dokončí. ,,Justine omlouvám se za to co jsem tam dole řekla. Omlouvám se za to jestli jsem tě před klukama nějak ponížila. Omlouvám se za to jak sem tě nazvala. A omlouvám se ti taky za to že sem ti včera večer odporovala." Potom co to dořekla sklopila hlavu a začla plakat. Zvedl jsem ji hlavu a podíval se jí hluboko do těch jejich karamelově hnědých očí, má je podobné jako já až na to že já je mám hezčí. Ano jsem narcis, ale teď mi to je opravdu líto,jdu to teď hned nějak říct i Becky ať ví co pro mě znamená. ,,Bec neplakej já jsem se včera choval jako totální idiot. Když sem nasraný neumím se ovládat a buď někoho zmlátím nebo ojedu." Pří téhle větě se Becky napla a stále mě pečlivě poslouchala. ,, Ty se nemáš za co omlouvat, vše co si mi tam dole řekla sem si zasloužil. A to já se ti omlouvám za to co jsem včera udělal." Odtáhla se ode mě a otočila se. Dobře asi bude trvat dýl než mi to odpustí. Becky se znovu otočila a přešla rychlým krokem ke mně a vlepila mi tu nejsilnější facku na kterou měla sílu a potom mě políbila. Odtáhla se ode mě a usmála se mám odpuštěno. ,,Nefandi si Bieber ještě to nemáš odpuštěné , ale odměkčil si mě." Zařehotala se tím jejím melodickým smíchem. ,,Je už příliš pozdě na omluvu?" Zeptal jsem se s nadějí v hlase a usmál se...

Now you're just my BeckyWhere stories live. Discover now