I killed her Justin

4.6K 128 16
                                    

Tato část je věnovaná CrazyBayaCh  .
Má dokonalé příběhy určitě si je přečtěte. Barunka mě uklidnila a vím že kdybych se ji na něco zeptala vždycky mi poradí. Je to úžasná holka😊 To je všechno užijte si čtení lásky.❤

  Z pohledu Justina

S Bec sme si večer ještě povídali a pak šli spát. Usnul jsem asi ve 3 ráno , protože když sem zavřel oči měl jsem ve svých snech Jaxona. A toho parchanta nechci vidět ani ve svých nejhorších nočních můrách. No i když on je teď moje noční můra a v reálném životě. Super. Vždycky jsem měl sny jako útěk od reality , no teď je mám jako smíření s realitou. Jsem vyčerpaný , vůbec nevím proč tu je a proč mi tohle dělá. Zase to zasrané Proč? Opět mám spousty otázek začínající na to otravné slovo proč. A nečekaně .. neznám ani na jednu z mých otázek odpověď. Jsem vážně na dně už nevím co mám dělat. V nejhorším případě pokud někdo spíš Jaxon něco zkusí na Becky nebo v tom horším případě bude ji chtít ublížit .. Odvezu ji někam hodně daleko a už se s ní nikdy neuvidím. Bude to pro nás oba těžké , ale aspoň budu mít jistotu že se ji nic nestane. Bude mi to trhat srdce a každý den se budu topit v chlastu , ale nedovolím ab ji někdo ublížil a už vůbec ne můj pošahaný bratr. Jak rád bych ho viděl umírat..



Jak už jsem řekl po nějaké té době jsem usnul. Ráno jsem se však probudil docela brzo. Podíval jsem se Iphone a zjistil že je 8. Silně jsem bouchl hlavou o postel a rukou se natahoval na místo vedle mě. Rychle jsem se posadil a promnul si tvář. Místo vedle mě kde měla být Becky , bylo prázdné. Začínal jsem mít strach , začal jsem panikařit a prohledal snad každé místo v tomhle domě. Nic po Becky se slehla zem. Co teď mám dělat nikdo o ní nic neví. Akorát Magda moje služebná ji viděla odcházet zadním vchodem. Tak aspoň jedno vím , nikdo ji neunesl.

Z pohledu Becky

Ráno mi v sedm ráno pípnul mobil. Nejdřív sem to chtěla ignorovat , ale pak sem se rozhodla se podívat. Už od malička jsem byla zvědavé dítě a i teď mě má zvědavost přemohla. S odporem jsem se posadila a vzala si do ruky Iphona. Odemčela jsem ho a podívala se na esemesku. Neznámé číslo. Sakra doufám že né Jaxon. Rozklikla jsem ji a když uviděla obsah ihned jsem stála na nohách a na sobě měla
(Viz. Média) a přeběhla jsem do koupelny se nalíčit.

V esemesce stálo , že má pro mě někdo pod přezdívkou LC obchod. Jak už jsem říkala jsem zvědavá. Takže mé rozhodnutí bylo jasné. LC mi poslalo sraz u staré opuštěné kotelny. Pro jistotu jsem si vzala zbraň. Samozřejmě Justinovu. Svou mám doma , kam už se nechci nikdy vrátit. Nasedla jsem do svého BMW I8 a vydala se na cestu.

Cesta tam mi přišla nekonečná , ale bylo to jenom pouhých 15minut. Vystoupila jsem a přešlapovala z jedné nohy na druhou. Nikdo tu nebyl ani živáček. Pak jsem za sebou uslyšela kroky , ale koho jsem viděla mě dostalo na kolena. Nezmohla jsem se na nic jen na ni zírat s otevřenou pusou.
Po dostatečné pauze jsem se odhodlala promluvit avšak jediné co ze mě vyšlo byla nemilosrdná věta směřována na tu nejodpornější osobu.

„Máš být přece mrtvá."

Justin

Nevěděl jsem co mám dělat už jsou to 2 hodiny co je Beck pryč. Vyzkoušel jsem úplně všechno a přitom nic. Dočista se po ní slehla zem a to doslova.

„Všechno si nezkusil debile."

Zašeptal mi hlas v mé hlavě.

„JO a co jsem podle tebe ještě neudělal kreténe."

Odpověděl jsem si sám pro sebe. Kdyby mě někdo takhle viděl zavolal by do nejbližšího psychiatrického centra.

„Zkusil si jí třeba zavolat?"

No nezkusil. Bože já jsem takový idiot. Jsem nejznámější mafiánský boss v LA a já jí zapomenu zavolat? Vážně Justine prober se. Zvedl jsem tedy svou velkou línou prdel a došel ke stolku ze kterého jsem si vzal mobil a vytočil Beckyno číslo.
Píp , píp , píp.

Mobil začal zvonit u nás v pokoji. NO jasně nechala si ho doma. Odemkl jsem ho , protože jsem moc dobře věděl že heslo bude datum kdy jsme se dali oficiálně dohromady. Bingo. Podíval jsem se na zprávy a vyděsil jsem se když jsem viděl kontakt , který její mobil dal jako neznámé číslo. Bál jsem se otevřít esemesku a stát vstříc kruté pravdě. Na nic sem dál nečekal a esemesku otevřel. Stálo v ní že má někdo pro ni dost výhodnej obchod. A podepsalo se to jako LC. Ježišmarjaaa kdo to má luštit. Ve zprávě byla i adresa kde se měli setkat.

Na nic sem nečekal a naskočil do mého červeného Lamborghini. Byl jsem tak cca za 10 minut. Viděl jsem dvě osoby , vím že je to moje Becky , ale kdo je ta druhá? Zašel jsem za strom a uslyšel výstřel. Hned jsem se od stromu odtrhl a podíval se směrem kde ještě před chvílí stály dvě ženy. Jedna moje. Už tam stála jen .... Becky. Uff oddychl jsem si a běžel za Becky. Chytil jsem ji okolo pasu , zlehka nadskočila , otočila se a zamířila na mě. Když uviděla že to jsem já zbraň složila podél těla.

„Já jsem ji zabila Justine."

Začla vzlykat . Nevím proč když zabíjení měla v popisu práce. Tak co se stalo? Podíval jsem se té ženě do tváře a ihned mě zamrazilo když jsem zjistil že to byla.......

To se dozvíte v další části:D

Now you're just my BeckyWhere stories live. Discover now