Dad? What are you doing?

7.2K 173 2
                                    

Z pohledu Becky

Ráno jsem se probudila bez Justina v posteli. Nijak jsem to neřešila a zašla do koupelny. Sundala jsem si spodní prádlo a zašla do sprchového koutu. Na vanu nemám nějak náladu a ani chuť. Zapla jsem příjemnou teplotu pro moje tělo a nechala dopadat teplé kapičky vody na mou pokožku. Miluju ten pocit když se můžu uvolnit a aspoň na malou chvíli nad vším přestat přemýšlet. Na ruku jsem si dala sprchový gel s aromatem melounu. A taky miluju přípravky s melounem, je to ta nejkrásnější vůně , která může být. Sprcháč jsem rozetřela po mém celém těle a pak si ho smyla. Když už jsem byla hotová vylezla jsem a zabalila se do ručníku.

Přešla jsem k zrcadlu a vlasy sepla do drdolu , vzala jsem si kartáček na zuby a vyčistila si je. Pak jsem si vytáhla ze šuplíku svou kabelku s líčidly. Nanesla jsem na obličej tenkou vrstvu make-upu a to celé přetřela pudrem. Na oční víčka jsem si dala tenkou linku a na konci udělala zobáček. Pak jen řasy přetřela řasenkou a na rty si dala melounový eos a na něj růžovou perleťovou rťenku. Dívala jsem se na sebe chvilku do zrcadla a pak se otočila a s ručníkem omotaným kolem mého těla vešla zpátky do pokoje kde už ležel spokojený Justin. Když si mě všiml vstal a přešel ke mně. Nevěděla jsem co udělá , ale bála jsem se ho. Jeho ruce obmotal kolem mého pasu a přitáhl si mě. Dal mi jemnou pusu na rty. ,,Dobré ráno princezno."
Usmála jsem se a odpověděla. ,,Dobré." Justin se usmál a opět se přisál na moje rty.

Přejel mi jazykem po spodním rtu a žádal si o přístup do mých úst jazykem. Povolila jsem. Jussovi ruce bloudili po mém celém těle až našel to co chtěl. Konec ručníku. Vzal ho a sundal ho ze mě , ale ani jednou se neodpojil. Šáhl mi na můj teď už nahý zadek a já si obmotala nohy kolem jeho těla. Justin nás odnesl na postel kde mě položil a celou si mě prohlédnul. Při pohledu na moje nahé tělo se Juss zakousl do rtu a já se začala červenat a sklonila jsem hlavu.
,, Miláčku nemáš se proč červenat jsi dokonalá." Řekl Justin a zvedl mi bradu palcem a ukazováčkem do výše jeho očí. A hned po tom se mi opět přisál na rty. Už sem byla dost nadržená tak sem Justinovi stáhla tričko dolů a hned po tom kalhoty i s boxerkama. Justin se jen šibalsky usmál a začal mě obsypávat polibky. Šel od mého krku a skončil u mého vnitřního stehna. Pokračoval stále níž až mě políbil na klitoris v tu chvíli jsem zavzdychala slastí. Pak se přemístil na mé rty , začala další válka. A pak do mě Justin vnikl. Nebylo to jako předtím byl něžný a jemný jako kdybych byla z porcelánu.
,,Justine zrychli." Zavzdychala jsem mu na rty. Tak jak sem řekla Justin udělal. Už jsme se blížili ke konci , udělali jsme se zároveň s výkřiky našich jmen. Asi se hanbou propadnu , tohle museli slyšet kluci.
,, Z kluků si nic nedělej Becky." Zasmál se Juss.
,,Jak to víš?" Zasmála jsem se pro změnu já a zvědavě se na něho koukla.
,,Poznám to na tobě." Odpověděl mi jako kdyby to byla samozřejmost. V tu dobu kdy jsem mu chtěla odpovědět se mi přisál na rty. Když jsme byli v tom nejlepším a chystali se na druhé kole někdo zazvonil. Justin zabručel hodil na sebe věci a odešel dolů. Já jsem jen tak ležela nahá na posteli a rozdýchávala to co se stalo. Jo vím to je to pravda a už to tajit nebudu. Miluju ho. Já Becky Collins jsem blázen do Justina Biebera. Největšího mafiána a lamače dívčích srdcích. Miluju , miluju , miluju jsem v tom až po uši.

Z pohledu Justina
Sešel jsem dolů po schodek a zamířil si to k východovým dveřím. Chci vědět jakej zmrd mě vyrušil od toho co jsme dělali s Becky. Je úžasná mám jí rád. „Miluješ ji přiznej si to." Řekl anděl.
„Jsi Justin Bieber neznáš city." Řekl pro změnu ďábel.
Dost tohle poslouchat nebudu. Otevřel jsem dveře a vnich stál.....
Dereck , Beckyn otec . Nevěděl jsem co tady pohledával , myslel jsem si že má přijet až zítra , teda aspoň tak sem se domlouval s Becky.
„Co tady děláš? Měl si snad přijet až zítra ne?"
„Jo to měl , ale chci svou holčičku vidět už dnes pak už nemůžu nemám čas a taky ji chci nazpátek." Řekl a na tváři udělal nějakou divnou grimasu.
„No to teda ne Becky je moje." Řekl jsem.
„Tak víš co řekneme ať si vybere." Slizce se usmál a já přikývl , tak a teď jestli si mě Bec nevybere navždy ji ztratím. Miluju ji. Nesmím ji ztratit ona mě změnila k lepšímu.
„Zlato?" Zakřičel sem na ni. „Ano copak ?" Rozezněl se mi v hlavě její krásný , tenký , melodický hlásek.
„Pojď za mnou dolů prosím." Řekl jsem. Za pár vteřin becky seběhla , měla na sobě plavky. (Viz. Média)
„Justinku chtěla jsem jít plavat jdeš se mnou? Tati , co tady děláš?"
Podívala se na něj Beck.
„Chtěl jsem tě vidět dřív a vzít si tě domů , řekli jsme si s Bieberem že tě necháme si vybrat."
Becky se na mě podívala a já sklopil obličej k zemi. Nechci se jí dívat do očí až řekne že si de zabalit. Někdo ke mně došel zvedl mi hlavu nahoru. Byla to Becky a dívala se mi do očí pak mě jemně políbila. A je to tady polibek na rozloučenou.
„Tati já zůstanu s Justinem." V tu chvíli mi srdce vynechalo jeden úder. Zdálo se mi to nebo vážně řekla moje jméno? Jo řeklaaaa.
„A to jako proč ?" Zařval po ni Dereck.
Becky otevírala pusu že něco řekne , ale já jí předběhl.
„Takhle mi po ni řvát nebudeš. Já ji ublížil a to dost , ale nehodlám to opakovat takže ty po ni řvát taky nebudeš." Usmál jsem se na Becky a Derecka probodával pohledem.
„Měj se tati." Řekla Becky a odešla k bazénu.
„Měj se tati." Zopakoval jsem Becky větu a dostal hrozný výbuch smíchu. Dereck se zaksichtil a odešel.
Otevřel jsem dveře a vyšel za Bec na zahradu a skočil k ní i v oblečení a doplaval jsem. Obmotal jsem si kolem ní ruce a usmál se.
„Ty blázne můj." Řekla se smíchem.
„Jsem tvůj jo?" Při téhle větě se Becky zasekla a uvědomila si co řekla.
„Ehm .. no.." Nevěděla co má říct tak sem ji pomohl. ,,No jasně že sem tvůj krásko. Ty jsi moje." Usmál jsem se políbil ji. Tohle byl nejkrásnější den v mém životě...

Tak máte tady další část:)

Now you're just my BeckyWhere stories live. Discover now