19. Bölüm İtiraf ❤❤

4.8K 320 338
                                    

Selamun aleykum arkadaşlar yeni bölümümüz sizlerle. İnşallah beğenirsiniz. Bu bölümü istek üzerine Ravza ve Melihe itafen yazıyoruz. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Fikirlerimizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Hepiniz Allah'a emanet. Kendinize iyi bakın.☺😙

RAVZA'NIN AĞZINDAN :

İsmimin seslenilmesiyle arkamı döndüm. Arkamda görmeyi beklemediğim ve şuan en son görmeyi istediğim kişi vardı. Melih. Hayır ya yanlış görüyorum değil mi? Melih'in burada ne işi var? Onun burada olması benim işimi zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Nasıl gideceğim ben şimdi? İki gündür onunla karşılaşmamak için okulda saklanbaç oynadım. Peki sonuç. Ben söyliyeyim şuan karşımda duygudan duyguya atlayan gözlerle bakıyor. Ben bu gözleri yok sayıp nasıl gideceğim şimdi. Üstelik Nergis teyze de şuan burada ve olanlara şahit oluyor. İyice rezil ol.....
Düşünce denizinden boğulmaktan son anda kurtulup ikinci kere adımı sesleyen Melih'e döndüm.

-Ravzaaa dedi üzgün bir sesle.

- Efendim.

- Biraz konuşabilir miyiz? Gerçekten çok önemli yoksa böyle rahatsız etmezdim. Melih'in bu isteği üzerine Nergis teyzeye döndüm. Oda onaylar bir şekilde kafasını salladı ve

- Ben şuradan su alıp geliyorum dedi ve gitti.

-Evet seni dinliyorım ama biraz hızlı olursan uçağı kaçıracağım. Dedim.

- O uçağa binmeyeceksin! Dedi kararlı bir ifadeyle

-Efendim?

- O uçağa binip bu şehri, Amine'yi, okulunu ve en önemlisi de beni terk edip gidemezsin!

Noluyor bu çocuğa ya benimle nasıl böyle konuşuyor.

- Sen benim neyimsin ki bana emir veriyorsun? Dedim bir anlık sinirle ki demez olaydım. Hafif bir kahkaha attı.

- Neyin oluyorum öyle mi? Ben senin için neyim bilmiyorum ama sen benim kalbimin hırsızısın. Elimle koyulmuş gibi buldum, hiç sevilmemişliğini. Ben sevdanın polisi, sen kalbimin hırsızı oldun. Ben hayatımda hiç yaşamadığım duyguları sende buldum. Sen benim kalbimi esir aldın. Senden başkasını ne aklım, ne kalbim, ne de yüreğim istiyor. Ben bir tek seni istiyorum. Seni Allah için seviyorum.

Allah'ım sana şükürler olsun Melih de beni seviyormuş. Ben âna kapılıp giderken Amine daha fazla dayanamamış olacak ki konuya dahil oldu.

- Nasıl sevdin be enişte? Dedi hayranlığını belli edercesine. Melih bana bakarak sözlerine devam etti.

-Nasıl mı sevdim? Herkese yol, sana sol yanımı verecek kadar çok sevdim be Ravza.

Bu itiraf... bu sözler karşısında ben nasıl kendimi tutayım söyleyin dostlar. Daha fazla akmaya meraklı gözyaşlarımı tutamadım ve ağlamaya başladım.

Biz böyle sessizliğimizi korurken Maşuk dayanamadı ve şuan söyleyebileceği en saçma cümleyi söyledi. Odun işte naparsın 😂😂.

- Ee sadede gelsen ya kardeşim. Ne diyorsun sen şimdi? Allah'ım bu ikisi odunlukta mastır yapacağa benziyorlarlar. Sen bunlara hidayet ve ya Rabbim. AMİN.. Melih konuşmasına devam etti.

-Diyorum ki;

"Ellerimi tutan ellerin
Cennete götüren rehberim olsun . Diyorum ki ; gel seni helalim yapayım, son aşkım ilk yarim ol. Tamam belki yeri değil, şuan sana verebileceğim yüzüğüm de yok ama... Ravza... BENİMLE EVLENİR MİSİN?"

Tevafuklarla Dolu Bir Aşk HikayesiWhere stories live. Discover now