Chapter 31 'Beauty And The Beast'

1.1K 72 113
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ARKADAŞLAAR MERHABA,HİKAYENİN TAMAMINI BU MELODİ İLE OKUYABİLİRSİNİZ. ÇOK DAHA ETKİLİ OLACAK,HİSSEDECEKSİNİZ. LİNK BURADA; 

[ https://www.youtube.com/watch?v=YJ__ja4QpMM ] 

BİTTİĞİNDE REPLAY YAPIP TAMAMINI ÖYLE OKURSANIZ İNANIN HİSSEDECEKSİNİZ.. SİZİ SEVİYORUM.



"I-ıh,ben yapmadım. Yapmadım.." üzerimde bilmediğim bir ağırlık vardı,gerçek bir ağırlık olmadığını,rüya olduğunu biliyordum,uyanamıyordum. Göz kapaklarımı araladığımda rahatlayacaktım,fakat başaramıyordum.

"Gelme,ben öldürdüm.. Yapma.. Ben öldürdüm. Onu ben öldürdüm,ben öldürdüm. Ben öldürdüm!" biri beni sarstığında derin bir nefes çekip yatakta doğruldum hızlıca. Dudaklarımdaki kanın çekildiğini hissedebiliyordum. Bir şey,tırnaklarımdan içeri doğru çekiliyordu ve bunu durduramıyordum.

"Heaven, güzelim? Kabus mu gördün? Ben uyuyordum- Heaven?! Bakma yüzüme cevap ver lan bana?"

Yutkundum. "Rüyamda babamı gördüm,Louis ile beraber üzerime geliyorlardı. Şekilleri korkunçtu ve.. Louis'nin bana bakışları.. Harry çok..çok kötü hissediyorum."

Ayağa kalktım hızlı bir şekilde.

"Ben yaptım.. Harry ben yaptım!"

Çığırımdan çıkmış gibi bağırıyordum,komodindeki süsleri,parfümleri ne varsa tek elimle aşağı indirmiştim. Harry panikle kalktığında ona vurmaya başladım.

"Benden gelip yardım istemişti,öleceğimi biliyorum demişti,Harry beni öldürücek bu son görüşmemiz olabilir demişti! Harry ben ne yaptım! Tanrı aşkına ben ne yaptım!"

Boğazım öyle yırtılıyorduki.. İçimde kocaman bir kasırga vardı,dönüyordu. Hızını alamayan hortum sürekli dönüyor,evlerin çatısını alıyor,insanları içine alıp ilerliyordu. Durmuyordu. Engel tanımıyordu,önüne geleni kendine katıp götürüyordu.

"Heaven,sakin ol,sakin ol!"

"Senin yüzünden! Gaza geldim,onu senin yüzünden öldürüm her şey senin yüzünden hemde herşey!" Yere çöküp bağırdım ve birden hızla,hırsla kalkıp aynaya yumruğumu geçirdim.

"Yapamıyorum,anlamıyorsunuz. Ben küçüğüm,kaldıramıyorum. Olanları kaldıramıyorum ağır geliyor,bedenime hepsi,hepsi ağır geliyor.."

Ağlayarak çöktüm yatağın yanına,sırtımı dayadım. Yanıma hızlıca sokuldu. Ellerini yüzüme koydu ve sarstı.

"Hiç bir şey senin yüzünden olmadı,Heaven yapma kendine gel."

"Yapamıyorum,ağır geliyor,anlamıyorsun.."

"Sshh,sshh Heaven yapma ulan,içim acıyor lan yapma. Ağlama bak,ağlama sen ağladığında bebekmişsin de susturmak zorundaymışım gibi bir sorumluluk oluyor üzerimde,canım yanıyor. Yapma. Senin yanındayım ben,burdayım."

Lustfulness  (Şehvet)Where stories live. Discover now