BÖLÜM 5- Sevgili İç Sesim

356 147 22
                                    

Şuan geberirken sizin için bu bölümü yazıyorum , değerinizi bilin canımlar :Dd

Multide Elif-katil çocuk Eylül-Ukala çocuk

LÜTFEN BU BÖLÜME OY VER .

LÜTFEN BU BÖLÜME YORUM YAP.

OZAMANHADİBAŞLAYALIMWHOO asdfghjkl

---

Eylül Demirel

Uçak maceramızın bitmesine son

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

0

''evet innnn , innnn , indddd , inddddd'' derken Elif sözümü kesti '' Allah belanı versin insene artık , Eylulcugumun umudunu yitirme höhhh !! falan gibi şeyler shshshshs. Ve sonunda inmişti hadi sevinelim , sevinin , sevininn, sevin, sevin mi? , sevin bizi yaa ?

Uçaktan indiğimize aşırı , böyle fazla fazla sevinmiştim , resmen asfalta bir özlem duydum , bir öpesim geldi yanee shjajdhajsd. Elif bana bakıyordu öyle boş boş ''ne ?'' dedim mal gibi zaten malım hıhh. ''Elif ne yapacağız şimdi'' dedim ve bana bakmadan '' bavullar'' dedi bende '' aa..ss , unutmuşum '' hadi gidelim'' dedim ve onu takip ettim , Elif'in havaalanlarında baya zaman geçirmiş kız , küçükken babası sürekli seyehat ettiği için ona da good by oluyordu . Tm hrnys bi sus Eylül yhaa. kendi kendime konuşuyordum:

İç Sesim :

-eylül , neden ergenler gibi tuhaf konuşuyorsun , kızım 18 yaşındasın yeter bıktım senden ya , artık kendine gel , valla milletin iç sesi benimle dalga geçiyor bıktım , bezdim kızım senden. Yeter artık ya kendine gelirsin, yada.....

''Bak iç ses '' , ilk olarak o baş harfimmi büyük yaz tamam mı okuyucular sonra bana kızıyor , 2. olarak da aynen kanka neden böyle yapıyom ki bn ya 13 yaşındayken face vardı orada da böyle yazışıyordum en sevdiğim de { shshshhsh} buydu , ay çok özlemişim Qızz sjsjjs''

- Bak Eylül '' AaaAa bu sefer doğru yazdım , yesss'' büyüdün artık kendine gel yeni bir okul seni bekliyor ve burda dalga geçilen taraf sen olma , geçen taraf sen ol bak bunu sakın unutma!!

''Sayın iç ses , annem gibi nasihatler vermeyede başladın , işimiz var valla,oke Qardo yhaa sn mirak etme bin dozolorom höö ( İÇ SES ÇEVİRİ : TAMAM KANKA YAA SEN MERAK ETME BEN DÜZELİRİM )

- Çok heycanla , büle aşırı heyecanla bekliyom aşkom hadi pakem Elif sana özürlü gibi bakıyor , bu mal kiminle konuşuyor falan diye bence sen fabrika ayarlarına geri dön yoksa 2 saniye sonra tokat yiyeceksin!

'' tama-'' tam sözümü bitirip , Elif'le konuşmaya geri dönecektim ki gerçektende bir tokat yedim,ve bu kişiii , bu kişiiii O . YA MALMISINIZ TABİKİ ELİF!! TOBEESTYŞIN.

'' OLUM , LANN , EYLÜL KORKUYORUM AMA , LAN BİRİ YARDIM ETSİN , KIZ GİTTİ WALLA GİTTİ !'' falan diye bağırıyordu bende '' lann , senin o elinin içine sıç*y*m ( biz müslimiz hoo , üle küfür müfür yok bizde low). ''Korkuttun kızım beni'' dedi , tedirgince bende öküz gibi haykırdım tabi '' aptal iç ses , aptal'' diye ve bana sen harbiden iyi değilsin! bakışı attı ve bende hayır , iyiyim kanka yhaa bakışı attım öyle bakışlarımızla konuştuk birazcık TÜRK FİLMİ BAKIŞLARI VOL: 956798486549.

Aptal Kelebek [Yayınlanmaya Devam Ediyor!]Where stories live. Discover now