H2 DE ontmoeting

37 2 0
                                    

Hii ! Sorry een korter hoofdstukje maar ik heb vakantie dus ik zal proberen vaker e posten ! xx Kyra

P.O.V. Rose

Ik lag maar te woelen en te draaien in mn bed. Dankzij die jongen, hadden we de opleiding van Londen gevonden maar toch zat het me niet lekker. Ik had zn nummer en ik weet zijn naam, maar zal ik hem smsen? Eigenlijk durf ik dat niet … Het tegen Sophia vertellen ? Nee zij wilt gelijk alles regelen, ik sla het nummer op in mijn telefoon en verscheur het papiertje in minstens 1000 stukjes. Zo, nu kan Sophia het in elk geval niet vinden en als ik van gedachten verander kan ik hem alsnog smsen !

Morgen is de eerste dag op mn nieuwe opleiding en ik ken er niemand, waar moet dit heen ? Durf ik dit wel ? Gelukkig kan ik samen met Sophia naar school maar als ik daar ben moet ik het alleen doen want Sophia heeft hier al een praatje gemaakt met de buren, een meisje van 19 die ook journalistiek studeert en een jongen van mijn leeftijd die de opleiding muziek doet. Ik heb hem nog niet gezien en hij mij niet. Sophia zei dat hij qua uiterlijk wel een beetje op mij lijkt maar dat zal wel meevallen ! Wie lijkt er nou op mij ? Wie WIL er überhaupt op mij lijken ? Ik moet nu echt stoppen met piekeren en gaan slapen want het is al 23 uur, morgen moet ik er al om 7 uur uit. Pfff, en dan begint mijn nachtmerrie !

P.O.V. Niall

Daar liep het meisje dat gisteren in Nando’s zat ! In Nando’s zag ik dat ze naar me keek, dus ik keek terug maar toen draaide ze haar hoofd weg, wel zag ik dat ze rode wangen kreeg ! Dat was zoo schattig! Harry tikte me aan en zei dat ze me wel ziet zitten. Ik geloofde er maar weinig van maar ik zie haar wel zitten ! Ik besloot een briefje met mn naam ‘Niall James Horan’ en mn nummer op een briefje te schrijven en de komende tijd bij me te dragen. Als ik haar zie kan ik het geven, en tadaa ! Ik zag haar net! Haar zus kwam naar me toe om de weg te vragen naar de opleiding van Londen, zouden ze daar ook op zitten ? Ik weet in elk geval dat ze Rose heet, das al heel wat vind ik ! Gelukkig was ik hier nu alleen want als een van de jongens hier zouden zijn was het zo gênant geweest ! Nu hiopen dat ze me terug smst !

Shadow of LifeWhere stories live. Discover now