H3 Nieuwe Opleiding en nieuwe vrienden !

48 4 0
                                    

P. O. V. Rose

*PIEP PIEP PIEP* nu moest ik er echt uit, ik had al heel de nacht wakker gelegen en liggen wachten op het moment dat mn wekker ging, maar toen mijn wekker eenmaal ging hoopte ik dat ik kon blijven liggen. Ik heb precies een uur om me om te kleden, uit bed te komen en te eten. Zo lang heb ik niet eens nodig, 20 minuutjes zijn wel genoeg ! Eerst even op me telefoon kijken want toen ik gisterenavond niet kon slapen heb ik Niall toch maar een sms’je gestuurd, wie weet levert het nog iets op ! Niall James Horan (6.47) Goodmorning Rose ! Lekker geslapen ? Welke opleiding volg je op de UNI van Londen ? X Niall Ik besloot maar gelijk te reageren op Niall’s sms’je anders ging ik dat alleen nog maar langer uitstellen en dat was niet de bedoeling ! Hi Niall ! Ik heb wel oké geslapen ! Jij ? Ik doe de crea opleiding, muziek, tekenen en dans! Wat doe jij ? X Rose Ik besloot te liegen over hoe ik had geslapen, leek me beter ! *bliep* ik heb al weer een sms terug ! Wat is hij snel zeg ! Niall James Horan (7.02) Hii ! Wat fijn dat je goed geslapen hebt ! Ik ook natuurlijk want ik slaap altijd goed hihi, ik doe de muziekopleiding ! Welke klas ben je geplaatst van de muziek ? X Niall hij doet ook muziek, misschien zit ik wel in zijn klas ! Mijn muziekklas is M1E, mijn dansklas is D1E en mijn tekenklas is T1E ! Alles eindigt op 1E lekker makkelijk te onthouden dus ! En jij ? X Rose

Ik keek op het klokje en zag dat het alweer 7.30 was ! Ik had een halfuur met Niall ge-sms’t maar ik wist nu dat hij en zijn vrienden in mijn muziekklas zitten, wat een hele opluchting is en betekent dat zij dezelfde instrumenten bespelen als ik, piano of gitaar en zang, das een meevaller maar ik moet me nu gauw omkleden ! Niall wacht op mij bij mijn kluisje want hij wist waar nummer 10931 was, zelf ga ik dat nooit vinden maar dat geeft niet ! Nu echt aankleden anders moet Sophia wachten.

Sophia moest 5minuutjes wachten oepsie ! Zoals altijd ziet Sophia er netjes uit, haar krullende halflange haar in een hoge staart, lage zwarte hakjes aan, grijzige tregging, zwart shirtje met print en tot slot een grijzig colbertje. En ik, ik heb een lichte spijkerbroek aan, met een lichtblauwe hoodie, haar in een losse knot en tot slot mn lichtblauwe sneakers. Lekker simpel dus ! “Zullen we gaan lopen slome? “ Ik knikte naar Sophia, het was 10 minuutjes lopen en de les begon over 25 minuten, dan hadden we nog een kwartier om ons kluisje en lokaal te zoeken !

Op school zag ik Niall al gauw toen ik in de richting van de kluisjes liep, maar ik liep niet op hem af, ben eerst met Sophia mee gelopen en toen kwam Niall naar mij toe. “Weet jij wat kluisje 10931 is?” vroeg ik aan Niall. “Jaa, das naast de mijne haha !” Ik liep met Niall mee en opende mijn kluisje, gooide al mijn boeken er in en nam mijn gitaar mee, en mijn boeken voor deze les. “Heb je alles?” vroeg Niall. Ik knikte en Niall gooide mijn kluisje dicht. “daar staan mijn vrienden.”zei Niall en hij wees naar een groepje van 4 jongens, eentje met zwart haar en een kuif, hij zag er uit als de ‘badboy’ van het groepje. Dan had je een jongen met een beetje kort bruin haar, ik kan niet zo goed polsen wat voor persoon hij is, meer mysterieus dus! Er was iemand met een hele grote bos haar, beetje krul, hij heeft een hele mooie lach ! En dan had je nog een jongen die heel de tijd aan het praten was en dan moesten de andere jongens lachen, de grapjas dus! We waren bij het groepje jongens aangekomen en Niall stelde mij voor als ‘een vriendin uit het park genaamd Rose’ ik gaf al zijn vrienden een hand, Zayn, de badboy uit mijn omschrijving, Liam de mysterieuse uit mijn omschrijving, Harry de jongen met de mooie glimlach en Louis, de grapjas. “Hey Rose, je weet wel waar je aan begint he, als je met Niall op pad gaat?” vroeg Harry aan mij. “Nou uhm…”ik voelde dat ik rood werd. “Niet echt nee, ik ken hem pas net..” er viel een korte stilte en toen zei Louis “Hij praat constant over eten, en als hij er niet over praat is hij aan het eten.” Ik moest dit even verwerken, ik had het opzich niet zo op eten, marja tegenpolen trekken elkaar aan, toch ? “Dus als ik met Niall op pad ga moet ik een pak koekjes meenemen?” vroeg ik uiteindelijk aan de jongens. “Ik zou wel meer als 1 pak meenemen Rose!”zei Liam en de jongens begonnen te lachen. Ik hoorde de bel. Met deze vijf jongens zat ik dus het hele jaar nog opgescheept tijdens mijn uren muziek. “Hey jongens, “ vroeg ik terwijl we naar het lokaal liepen. “doen jullie nog meer opleidingen naast de muziek opleiding?” Liam antwoordde: “Ik niet, Zayn doet de teken opleiding, Louis niks, Niall niks en Louis, naja das een geval apart, maar in principe niks.” Louis zelf begon te lachen, de rest zei niks. “Zayn, in welke tekenklas zit jij?” Ik zag een vragende blik in Zayns ogen maar hij zei uiteindelijk T1E, net als ik! Weer een les niet alleen !

De eerste les op mijn nieuwe school ging wel goed, ik zat naast Niall. Voor ons zaten Harry en Louis en daarvoor Liam en Zayn. Heerlijk gitaar gespeeld en gezongen ! De jongens blijven in de pauze op school en gaan dan naar huis, Zayn en ik blijven voor de tekenles ! Ik vind het erg gezellig met de jongens dus ik heb gevraagd of we van de week misschien met zijn zessen iets leuks kunnen doen en het leek hun heel leuk, alleen even kijken wanneer. “Jongens ik moet naar het toilet, moet iemand van jullie toevallig ook want ik weet niet waar het toilet is..” Ik keek een beetje beschaamd toen Louis begon te grinniken maar gelukkig zei Niall dat hij wel even mee loopt.

Shadow of LifeWhere stories live. Discover now