H5

37 3 0
                                    

P. O. V. Niall

Rose was even in de keuken blijven hangen bij de moeder van Louis en Maya, zijn zusje, wat zag ze er schattig uiit naast Maya ! Ik besloot door te lopen en tussen de jongens op de bank te ploffen. De jongens vroegen waar Rose was en ik meldde dat ze even bij Maya was. De eerste keer dat wij bij Louis kwamen waren we ook alleemaal even bij Maya blijven hangen. Ze is zo schattig !

Louis belsoot Rose even te halen zodat we de fillm aan konden zetten. Maya protesteerde hevig maar Rose liep mee en kwam naast mij zitten, op het hoekje van de bank. "Rose wil je alsjeblieft niet op het hoekje van de bank zitten, mag niet van mijn ouders."'  Louis deed er een nep-zucht achteraan en knnipoogde naar mij. Ze hadden me nu echt door, en ik vind haar echt leuk ! "Je mag wel op mijn plek zitten?"'  vroeg ik aan Rose. Ze knikte van nee maar Harryy stond op, gaf haar een duwtje en ze belandde op  mijn schoot. Dit is gênant ! Ik zag dat Rose rood werd. Louis riep dat hij snacks ging halen en de andere jongens liepen met hem mee. Shit, nu moest ik me hier ook nog eens alleen uit redden. Rose deed geen moeite om op te staan dus ik deed het meest onverwachte; ik zoende haar !

Tot mijn grote verbazing zoende ze terug, dit mocht wel uuuuuuren duren van mij ! Opeens hoorden we een meisjesstemmetje zeggen: "Zijn jullie verliefd?" het was Maya die oons vragend aan keek. Ik wist niet wat te antwoorden dus ik keek naar Rose die me een heel klein knikje gaf. "Ja." zei ik twijfelend tegen Maya, terwijl de jongens huichend binnenkwamen. In koor riepen ze; "EIN-DE-LIJK !" Ik voelde dat ik blosjes kreeg en Rose kreeg dat ook, ze stond gauw op en trok haar kleding recht. "Zijn jullie dan nu officieel samen?" vroeg Louis.

Rose P.O.V.

Louis vroeg of we officieel samen waren. Ik wist het niet. Waarom zoende Niall mij ? Waarom gaf Harry mij een duwtje ? Waarom stond Maya daar ineens ? Wat dachten de jongens wel niet? Ik was gauw opgestaan, had mijn kleding recht getrokken en ik liep nu naar het toilet. Er was alleen 1 probleempje, ik wist niet waar he toilet was ! Dus ik liep maar door de keuken, daar mompelde ik gauw iets wat leek op waar is het toilet? En de moeder van Louis antwoordde vriendelijk de eerste deur links. Oke, dat moet goed komen !

Ik zat nu al een kwartier iin het toilethokje opgesloten en de jongens waren verschillende keren komen vragen of ik er uit kwam. Ik gaf ze geen antwoord. EIgenlijk was dit niet eerlijk van me, ze verdienden een antwoord. Ik stuurde Niall een smsje, Kunnen we buiten praten, ZONDER de jongens ? ik besloot er dit maal geen kusjes achter te zetten en drukte op verzenden. Niet veel later kreeg ik een berichtje terug Niall James Horan (20.02) Kom eraan x Niall wilde dus wel kusjes zetten, oke dan ! Ik haalde de toiletdeur van het slot en liep super stil heel snel naar buiten waar Niall al was, tot mijn verbazing.

"He" begon ik het gesprek, Niall stond tegen de muur en keek naar de grond, hij leek wel te huilen! "He Rose, waarom wilde je praten?" ik ging voor hem staan en Niall pakte mijn hand vast en keek me aan maar ik keek niet terug. "Ik.. Ik ik weet gewoon niet wat ik moet doen..." Niall deed zijn wijsvinger onder mijn kin en zijn duim op mijn kin en dwong me omhoog te kijken. "Het geeft niet, maar, ik hou van je, dat moet je weten." oke, dat was het dan, ik heb het totaal verpest. "Maar..." na mijn maar viel ik stil. "Je hoeft niks te zeggen Rose, en ik begrijp dat je niet weet wat je wilt." hoe kan hij nou begrijpen dat ik niet weet wat ik wil ? Ik heb 0.0 ervaring op het gebied van vriendjes dus wat moet ik nou ? Eerlijk zijn, zei een stemmetje in mijn hoofd. Zeg gewoon wat je het liefste wilt !

Opgedragen aan Dreaming567, is het zo beter ? xx

Shadow of LifeWhere stories live. Discover now