28~ vaikeaa

648 63 20
                                    

Niallin näkökulma

Ensivaikutelmani Liamista " en tule toimeen tuon kanssa. Tuo näyttää juuri sellaiselta perus tylsältä jampalta, jolla on tylsät jutut ja joka vain yrittää miellyttää muita" Vaikutelmani näin kuukauden jälkeen. Liam on paras ystäväni. Olemme jotenkin tosi läheisiä. Tuo ymmärtää minua, niin kuin Harry ennen, mutta nykyään Harrylla on Louis ja he ovat kuin paita ja peppu. Toki on minulla Zayn, mutta se on eriasia olla paras ystävä entä kuin olla poikaystävä. Paras ystävä on se joka tukee, kun on vaikeuksia poikaystävän kanssa. Hänelle voi hehkuttaa kuinka ihana hän myös on. Ja nyt muutenkin tarvitsen Liamia enempi, sillä minulla on vähän vaikeaa Zaynin kanssa. Meillä on ollut vähän kinaa ja nyt kaiken pitäisi olla hyvin, mutta minusta tuntuu ettei ole. Aina kun ehdotan tapaamista, niin Zaynillä on joku syy miksi ei voi nähdä, mutta ken tietää vaikka hän vaan keksi joka kerta tekosyitä. Ja pari kertaa, kun Zayn on ehdottanut näkemistä, niin minulla on ollut jokin ylitse pääsemätön este miksi en ole päässy.

Nyt olenkin juuri matkalla näkemään Liamia ja pian näen tuon edessäni.

" moikka bro" Liam sanoo.

" moro vaan" sanon ja päästyä ihan hänen luokse vaihdamme miehekkään ystävä halin. Menemme lempi kahvilaamme ja tilaamme molemmat tavalliset maitokahvit ja ne saatuamme menemme vakio pöytäämme ikkunan viereen istumaan. Juttelemme aluksi viikon lopusta, joka siis alkoi tänään ja kaikesta muusta. Mutta sitten päädymme puhumaan taas Zaynista

" mites sä ja Zayn" Liam kysyy.

" ei mitään uutta" sanon.

" et siis vieläkään oo viettänyt aikaa sen kanssa muuta kun koulussa" Liam tarkentaa.

" en. Kyl mä kysyin sitä tänää meille, mutta se sano että sen pitää siivota, ku sille tulee jotain sukulaisia huomenna kylään" selitän.

" mä en haluis sanoa tätä, mutta mä juttelin tänään Zaynin kanssa ja se sano, että se menee tänään Jessican bileisiin" sanon.

" mitä helvettiä" sanon.

" Miks se ei voinut kertoa tota mulle" ihmettelen. Toki olisin ymmärtänyt, jos Zayn haluaa olla kavereidensa kanssa ilman minua. Sitä paitsi enhän minä edes tunne heitä, mutta miksi tuon piti valehdella minulle.

" Zayn on nykyään ihan outo" sanon.

" mäkin oon huomannut. Onkohan sillä kaikki hyvin" Liam sanoo.

" mä aijon ottaa selvää" sanon.

" miten" Liam ihmettelee.

"Tiiätkö missä ne bileet on" kysyn.

" joo" Liam sanoo.

" no, sit me mennään sinne" sanon.

" et oo tosissas" Liam sanoo.

" oon ja ihan sama mitä Zayn sanoo siihen. Mua vaan kyllästyttää tää sen käytös" sanon.

" ja jos et tuu mukaan, niin mä meen yksin" sanon.

" okei mä tuun, koska en voi laskee sua yksinkään sinne. Mutta muista mä et oo tän idean kannalla" Liam sanoo.

" joo joo, mennään" sanon.

Samaan aikaan Zaynin näkökulma:

Olen Jessican talolla ja täällä on kaikki kovat tyypit koulustamme ja muutama ulkopuolinenkin. Luulisin, että myös Louis olisi täällä, ellei tuo olisi muuttunut Harryn johdosta. Bileet ovat jo kovaa vauhtia käynnissä ja jengi on ihan sekaisin alkoholista. Pian huoneessa alkaa kiertämään pussi, jossa on jotakin tupakan näköstä, mutta tiedän ettei se ole sitä, vaan se on kannabis piippu. Pussi ojennetaan minulle. Olen antamassa sitä eteenpäin kunnes saan murhaavia katseita. Nään parhaaksi vaihtoehdoksi ottaa sieltä yhden ja sen jälkeen laitan pussin eteenpäin. Pian olen polttanut sen jo kokonaan ja oloni tuntuu hyvältä. Bileet jatkuvat ja taidan polttaa myös toisen piipun. Olen aivan sekaisin ja en tiedä mistään mitään. Tanssin jonkun helvetin hyvän näköisen naisen kanssa ja hipelöimme toisia. Huomaamatta olemme alkaneet suutelemaan ja päätämme lähteä minun luokse jatkoille. Ja meidän tapuksessamme jatkot tarkoittavat seksiä. Minun luonani en odota enää yhtään vaan riisun tuon naisen, jonka nimeä en edes tiedä alusvatteilleen ja vien hänet minun sänkyyni. Riisuen omat vatteeni ja tuon loputkin vaatteet pois.

Niallin näkökulma

Saavumme Liamin kertoman talon pihalle ja näemme siellä porukkaa pihalla. He polttavat jotakin muuta kuin tupakkaa.

" Niall meidän ei kannata mennä tuonne" Liam sanon.

" mut" yritän väittää.

" ei mitään muttia. Ehkä Zayn ei ole tuolla" Liam sanoo.

"Ehdotan, että mennään aamulla Zaynin luokse ja puhutte sitten" Liam sanoo.

" okei" sanon. Olemme jo lähdössä, kun näemme poliisien tulevan paikalle. Kun talo on tyhjennetty, poliisien luona on yhteensä noin kymmenen ihmistä ja siinä ei ole Zaynia. Olen helpottunut.

"Mähän sanoin, että Zayn ei oo täällä" Liam sanoo.

" mutta se on voinut olla" sanon.

" no, mut sen te voitte selvittää huomenna" Liam sanoo.

" Tuuthan sä mun mukaan" kysyn ja alan itkeä. Mua pelottaa" Liam ottaa minut halaukseen.

" tottakai tuun. Mä oon sun tukena" Liam sanoo.

Seuraavana aamuna Zaynin näkökulma

Herään jonkin blondin naisen vierestä ja oloni on kamala. En muista eilisestä mitään. Muistan vain sen kuinka minä poltin yhden myrkky piipun. En tiedä olenko ottanut enempi ja mitä kaikkea olen tehnyt, mutta sen tiedän, että olen pettänyt Niallia. Ovikello soi ja samalla tuo blondi nainen herää. Menen ovelle pelkissä boksereissa. Oven takana minua odottaa henkilö, jota en juuri nyt olisi halunnut nähdä.

" Niall. Mitä sä täällä" kysyn.

" meidän on pakko puhua" Niall sanoo.

Uusi luku. Sori kun tämä tarina hyppää eteenpäin näin paljon, mutta oli pakko, koska haluan että tämä tarina etenee. Nyt mulla on aivan loistavia ideoita ( en tiiä onko teistä loistavia) tähän ja haluun päästä kitrjottaa niitä, niin siksi tämä aika hyppy ja tämä kaikki mitä juuri luitte.

Tää luku on jotenkin tosi tönkkö ja huono, mutta saa nyt kelvata

Kiitos kaikille! Kommentit olisi kivoja.

PS. Jos joku on halukas tekemään tähän hienomman kannen mikä tässä on niin kertokaa ihmeessä mulle :D



2+2=2Where stories live. Discover now