6 Dalis

2.1K 133 1
                                    

Galiausiai Zayn nusileido laptais ir atsistojo prieš mane.Sulaukiau stipraus smugio, nuo kurio atsitrenkiau į siena ir nuslydau ja.Jis tikrai man stipriai trenkė,ko norėt? Jeigu būčiau žinojus, jog tai apgaulė būčiau sedėjus tam prakeiktam kambarį.
-Dabar tu atsiimsi, jog atsukai man nugarą - Suurzgė ir čiupęs mano koją pradėjo tempt į viršų.Rėkiau,spardžiaus,maldavau jo sustot.Jis laiptais tempė mane į viršų.Man be galo skaudėjo nugara. bet jam tai tikrai nerūpėjo.Galiausiai mano košmaras baigėsi kaip jis paleido mano koja.
-Tikiuos dabar supranti, kad reik manęs klausyt.Toliau eisi pati ar tave vilkt? - Šiūrkščiai išspjovė žodžius.Dabar suprantu ką kitoms tenka iškęsti.Vien jo smūgis man į veidą, nusiunčia baimės šiurpulius po kūną.Sunkiai pakilau nuo žemės pasiremdama į sieną.
-Greičiau - Suurzgė ir griebė už alkūnės pradėdamas tempt.Suinkščiau iš skausmo.Jis tempė mane baltu koridorium, o aš vos paėjau jo tempu,man velniškai skaudėjo nugara ir tai vertė ašaras kauptis akyse.Netrukus suklupau ant grindų,žinojau, jog jis gali vėl mane pastatyti ir liepti eiti, arba už tai trenkti,bet skausmas paėmė viršūnę.Mačiau permatoma skystį byrantį ant grindų.Zayn pastatė mane vėl ant kojų,bet greit po kojom nebejaučiau žemės.Jis mane pakėlė ir persimetė per petį.Nesipriešinau tam,neturėjau tam visiškai jėgu ir vis geriau negu eiti pačiai.Žiūrėjau į grindis,bet netrukus užsimerkiau pamatydama tik tamsą.Girdėjau kaip Zayn rakina duris ir netrukus papuolėm į tamsia patalpą.Visas triukšmas nutilo jam įėjus,jaučiau kaip daug akių susmigo į mane.Tikriausiai visom buvo įdomu kas man nutiko.Zayn nuleido mane ant žemės ir netrukus su savo nugara pajaučiau stulpa.Teko sukąsti vidine žando pusę, jog neišleisčiau jokio garselio.Mano rankos buvo paimtos ir užlauštos į kitą pusę.Jaučiau virvę, kuri supančiojo mano rankas,kad nepasprukčiau iš čia.Nors ir neketinau šiuo metu.Jam rišant mano rankas stengiausi su nugara neliesti stulpo,prie kurio prisilietus suskausdavo ją.Ką galvot apie atsirėmimą į jį.Kentėdama skausmą leidau sau verkti.Girdėjau užsitrenkiant duris ir leidau sau truputi pajudėti.Įsitaisiau taip, jog mano nugara nesiliestų su stulpu.Nebuvo patogi pozicija,bet vis geriau.Užmerkiau pavargusias akis.
-Delise? - Išgirdau merginos balsą.
-Ne dabar - Sumurmėjau,visko ko norėjau, tai tik miego.

-

Atsikėliau nuo kažkokio krebždesio.Pramerkiau apsimiegojusias akis ir pamačiau tik akliną tamsą,o mano sapnuotas sapnas, jog esu su šeima vėl atrodė toks tikroviškas,bet aš čia.Pagrobta.Pasukau galvą garso link,kad ir kaip norėčiau nieko nematau.Ir dabar dar labiau skauda nugara negu pirmai.Bandžiau suprast kas per garsas, bet nesupratau,kol išgirdau Leah balsą.
-Aš atsirišau! Aš-š galiu pabėgti! - Pradėjo šūkauti ji.Tik dabar supratau, jog tas garsas buvo virvės brūžinimas.
-Ką tu padariai,Leah? - Silpnai sumurmėjo.
-Delise,atsikėlei! Aš tave atrišiu ir mes bėgsime iš čia - Greit pasakė ji ir aklai prie manęs atsirado.
-Ne,ne.Niekur neik,jis tave nuskriaus.Neatrišk manęs - Ji manęs neklausė ir atrišo mane.Pasitryniau skaudančius riešus.
-Eime greičiau, kol jis neatėjo,turim dinkt iš čia - Ji kalbėjo kaip pamišus.Nebenoriu to vėl patirt,tad nesiruošiu bėgti, bet ir jai negaliu leist.
-Aš niekur neisiu,Leah, ir tu lieki su manim - Pasakiau.
-Pati sakei, kad mes pabėgsim iš čia,o dabar nori likt čia? Nori lik,bet aš einu iš čia - Ji pasakė ir nuėjo prie durų.Dar norėjau kažką jai sakyt, bet ji atsidarė duris ir išėjo pro jas.Keistą, kad jos neužrakintos,dažniausiai jas rakina.
-Delise, kur susiruošei? - Manęs paklausė Tia, kaip bandžiau atsistoti.Netrukus pasigirdo samišis ir visos merginos pradėjo manęs maldauti jas atrišti.
-Aš nepaliksiu jos vienos - Sumurmėjau suinkšdama bei atsistodama.Ignoravau kitų merginų prašymus ir pati išėjau pro duris.Mačiau kaip Leah pasuka už kampo,kiek galėjau greičiau nuskubėjau paskui ją.
-Nesileisk tais laiptais! - Sušukau, kai ji norėjo nueit į laiptinę,kur pakliuvau į spąstus.Žinojau tik tiek, kad Zayn mus pastebėjo ir tikriausiai greit pasirodys čia,jeigu Leah nepaskubės.
-Kodėl? Juk tai išėjimas - Susiraukė ji.
-Tai spąstai,ieškok kito išėjimo - Pasakiau.
-O kaip tu?
-Aš eisiu paskui.Bent pasistengsiu - Žinojau, jog esu per lėta, kad eičiau su ja ir Zayn mane pasivys.Tikiuos jį užgaišinti.Gal Leah pavyks pabėgt.Ji vėl dingo už kampo ir aš likau viena.Kam eit toliau jeigu vis tiek nepavyks nuo jo pasprukt.Be to, Leah daugiau niekuo negalėjau padėt.Atsistojau prie sienos ir laukiau, kol jis pasirodys.Mano širdis suspurdėjo iš baimės, kai netrukus išgirdus sparčius žingsnius.Išlindau iš kampo kaip jie buvo visai šalia. Vos neatsitrenkiau į Zayn.
-Aš pasiduodu - Pasakiau.Jam aš nebuvau svarbi,tad nustūmęs mane į šoną nuėjo Leah keliu.Tikriausiai manė, jog aš nebebėgsiu,tik ne po to.Šis pastatas tikrai keistas ir manau, kad išėjimas nėra toks elementarus, ko Leah tikriausiai nepavyks rast.Zayn per daug apsisaugojęs.Ypač, jog paliko mane čia vieną ir nuėjo paskui Leah.Nežinojau ką daryt likus vienai.Grįžti atgal ar jo laukti čia? Ir man geruoju nesibaigs.Kramčiau lūpą stovėdama koridoriui.Nenorėjau žinot kas nutiks Leah, kaip jis ją ras.

Maždaug po penkiolikos minučių pamačiau Zayn.Jo rankose buvo be sąmonės Leah.O galbūt jau nebegyva? Jam vėl praėjus mane nuskubėjau paskui.
-Ką tu jai padarei? - Paklausiau stengdamasi neatsilikti.
-Tai, ką reikėjo.
-Ar ji gyva?
-Gyva,man dar jos reikės,taip pat ir tavęs kol kas reikės,gali nesijaudint - Atsakė. - Pabūni čia,jeigu eisi kažkur, tai kentėsi labiau - Atsisukęs į mane pasakė ir dingo už durų. Čia prastovėjau porą minučių.
-Kaip mes viens kita gerai suprantame - Tarė grįžęs iš už durų.Šį kartą jis užrakino patalpą.
-Manau jeigu ir toliau manęs klausysi suteiksiu šiokių tokių malonumų - Jo žodžiai buvo dviprasmiai ir nesupratau ką jis turėjo omeny.
-Kokie jie? - Nedrąsiai paklausiau.Jis sugriebė mano ranką ir pradėjo vestis pažįstamu keliu,tik šį kartą ėjo mano tempu.Vis dar nesupratau kodėl jis manęs taip pat nepririšo.
-Jeigu būsi gera ir toliau,galbūt leisiu naktį praleisti normaliame kambarį,tik man nepatiko, jog Leah padėjai bėgti ir vidurį nakties turiu jus vaikytis,užpiso visi šie pabėgimai.Naudosiu kitas priemones nuo šiol.Kadangi Leah bandė pabėgti nužudysiu vieną iš dešimt merginų, ir tai tesis kol jos supras, kad nevalia bėgti - Zayn pažvelgė į mane.Po velnių, tai kur jis vedasi mane ir ką ruošiasi daryti?
-Kuria tu nužudysi? - Sumikčiojau truputį.
-Man nebereikalinga Rey,ji panaudota,tad pirmą nužudysiu ją.

Būtų malonu sulaukti bent vienos nuomonės :) Taip pat laukiu ir Vote.

Killer // Z.M ✔️Where stories live. Discover now