20 Dalis

1.7K 125 2
                                    

Susiradus naujus drabužius apsirengiau.Pirštais perbraukiau per savo susivėlusius plaukus, jais pasinaudodama, kaip šukomis.Būtų paprasčiau, jei turėčiau su kuo juos susirišti.Norėjau dar kartą pasikuisti po Zayn spintą, bet nedrįsau, nes žinojau, kad jis gali ateiti bet kurią minutę.Priėjau prie spintelės ant kurios buvo pastatytas televizorius.Seniai atkreipiau į jį dėmėsį, bet nebandžiau nei karto jo įjungti.Paėmiau pultelį ir paspaudžiau priekyje esantį raudoną migtuką, bet jis neįsijungė.Įdėmiai apžiūrėjau laidus jame, bet jie atrodė sujungti teisingai ir nebuvo pažeisti.Pažvelgiau žemyn, kur buvo laidas ir vedė link rozetės, tačiau nebuvo įkištas į ją.Pritūpiau ir įkišau laidą į rozetę, o tuomet įjungiau televizorių.Stebėjausi kaip čia yra elektros.Gal jis naudoja kokią saulės bateriją ar vėjo energiją, nemanau, kad apleistoje vietoje būtų elektros.
Televizoriui įsijungus iškart patildžiau.Ėjau per kanalus ieškodama kokio nors žinių kanalo, bet išpat ryto jų nerodė.Bent galėjau matyti kiek šiuo metu valandų ir datą.Praėjo gana daug laiko, kai aš čia ir vis dar gyva.Atsisėdau ant lovos, žiūrėdama kažkokią laidą.Atsidusau.Buvo įdomu sužinoti ar vis dar ieško dingusių merginų, ir ar numąno, kur galėtume būti.Juk kažkaip privalo Zayn susekti.Jis turi rodytis mieste, jog nupirktų maisto, ar drabužių.Taip užsimąsčiau, jog net neišgirdau kaip durys buvo atrakinamos.Durys atsivėrė ir įėjo Zayn.Buvo per vėlu jį išjungti.Jis iškart pažvelgė į televizorių, tuomet į mane.Jis neatrodė nei piktas, nei laimingas.
-Ir ką gražaus pamatei? - Paklausė, jo balse nebuvo jokio susirūpinimo.Jam visai nerūpėjo, kad be leidimo įsijungiau televizorių.
-Nieko.
-Nepasisekė.Taip visur landžioji, bet nieko nerandi.
Susiraukiau nuo jo pasakytų žodžių.Galbūt jis pastebi, kad lendu į spinteles ar dar kur.
-Tu mano vietoje tą patį darytum - Atkirtau.
-Jeigu tokia smalsi kalė esi, aš tau galiu paskayti, ką norėjai išgirsti per televizorių.Vis dar esi ieškoma, ypač nesenai dingusi Elisha, tačiau jie nežino kur esate, tad gali toliau jaudintis, jog tavęs ir kitų nieks neras.Be to, paieškos ir nustos, jei nieko nesuras, bet tam prireiks laiko, kurio aš turiu begalę.Būsit paskelbtos kaip mirusios, ir viskas.Tėvai jus netikrai palaidos, susitaikydami, jog nebeišvys nei tavęs, nei Elishos ar Grace.Kaip padarė kitų tėvai. - Zayn kalbėjo, prieidamas prie televizoriaus ir ištraukdamas laidą, tuo metu jis išsijungė.
-Ir nebelysk kur tau nereikia.Man nepatinka faktas, kad tu kuitiesi po mano daiktus.Negana to, peršoviai mane.Norėčiau nudėti tave už tai - Pasakė, nueidamas link vonios durų. - ir padarysiu tai, bet tik kada nors - Atsisukdamas tarė, jo žodžiai buvo pašaipūs.Atsistojus padėjau pultelį į vietą, vėl atsisėsdama.Zayn dingo už vonios durų.Dabar mano mintys sukosi apie bandymą bėgti.Jis tikriausiai keičia bintą, o durys liko neužrakintos.Būtų daug saugiau, jeigu čia būtų kėdė ir su ja galėčiau užremti duris, turėčiau šiek tiek laiko.Bet problema tame, kad nežinau, kur išėjimas, o daug laiko neturėčiau jo paieškoms.Nusprendžiau likti čia ir nerizikuoti.Sedėjau ant lovos ir buvau nudelbusi akis į žemę, kantriai laukdama kas toliau bus.Zayn grįžęs į kambarį pradėjo vesti mane koridorium, tikriausiai pas visas merginas.Atrakinęs duris įstūmė mane į vidų, nors galėjau ir pati įeiti.Kiek priešinausi, kai jis norėjo mane pririšti prie stulpo.
-Nežaisk su manimi - Tyliai, bet gazdinančiai pasakė.Galiausiai jis grubiai sugavo mano rankas ir pririšo.
-Nori kažkuri kažko? - Zayn garsiai visų paklausė.
-Taip, laisvės - Kažkuri atsakė.Zayn ją ignoravo.
-Į tualetą - Kita mergina pasakė ir Zayn nuėjo link jos.Palaukiau kol jis išsives merginą, tada prakalbau.
-Galbūt esi mačius kažkokį vaikiną su rudais plaukais bei akimis? - Paklausiau, šalia sėdinčios merginos.
-Tikriausiai, o ką? - Atsakė.
-Jis buvo atėjęs pas Zayn, kažkokio krepšio.
-Seniau, kai dar buvau viena iš naujesnių, jis gana dažnai ateidavo, vis kažko pasiimti ar panašiai.Nežinau kas jis.Labai mažai teko su juo bendrauti, taip vardo ir nesužinojau.
-Aišku - Atsakiau.
-Jis buvo čia vėl? - Paklausė.
-Mhm.Jis padėjo man, neatrodė toks blogas.
-Tai tik išvaizda, jis gali ir apsimesti, kad tokiu yra.
-Pritariu - Greit atsakiau, kai durys atsivėrė ir Zayn grįžo su kažkokia mergina.Nenoriu, jog jis girdėtų apie ką mes kalbame.

Killer // Z.M ✔️Where stories live. Discover now