24 Dalis

1.7K 129 4
                                    

Mes važiavome kažkokiu mišku. Vėliau pasirodė ir mažas kaimelis. Kiemuose buvo žmonių ir jau norėjau rėkti, jog atkreipčiau jų dėmesį, bet mane labai greit nutraukė.
-Nedrįskit prasižioti, ramiai sėdit ir liksit gyvos.
-Pats patikėjai ką pasakei? Esu pagrobta kažkiek laiko, ir manai ramiai sedėsiu? - Elisha pasakė, pradėdama su delnu daužyti į mašinos langą. Prie jos prisidėjau ir aš. Vaikinas tik paspaudė gazą, kuo greičiau išlėkdamas iš kaimo. Elisha puolė jį, trukdydama jam vairuoti. Mašina pradėjo važiuoti į visas puses. Vaikinas laiku ją sustabdė, vos nenuvažiuodamas nuo kelio.
-Matau teks jus surišti - Vaikinas piktai pasakė. Jis išsitraukė ginklą. - Dabar aš atrakinsiu duris ir jei bandys kuri nors bėgti peršausiu koją arba ranką.
Jis atrakino dureles akylai stebėdamas mus, o vėliau liepė išlipti mum. Pirmiausia jis pradėjo rišti Elisha. Turėjau veikti greitai, tad apsižvalgius aplink, nusprendžiau bėgti į mišką. Kai tik vaikinas nuleido akis nuo manęs, aš pasileidau bėgti. Pasislėpiau už medžio laiku, kai jis išovė ir kulka pralėkė šalia. Žinoma, jis taiklus.
-Grįžk atgal geriau - Jis suriko. Girdėjau kaip mašinos durelės užsitrenkia, o tuomet greitus žingsnius ateinančius prie manęs. Pasileidau bėgti dar toliau į miško gilumą. Išgirdau dar vieną šūvį. Kulka pataikė į žemę. Bijojau, kad jis mane peršaus, bet bėgau toliau.
Bėgdama greit pavargau ir sulėtėjau, tai buvo puiki galimybė jam mane pasivyti. Tai padaręs parvertė mane ant žemės ir abu kritom ant žemės. Pajaučiau prie smilkinio priremtą ginklą.
-Tik veltui gaišini mano laiką bėgdama - Tarė.

-

Mane su Elisha atvežė į miške esantį kažkokį namą. Prie jo jau stovėjo mašina, kuri buvo Zayn. Vaikinas išlipo iš mašinos, po to ją užrakindamas. Iš namo išėjo Zayn ir jiedu pradėjo kalbėtis. Netrukus išlipau iš mašinos. Mano rankos buvo surištos. Zayn mane nuvedė į vidų ir pasodino prie stalo. Čia jau buvo Tia su Leah, kurios stebėjo mane. Neilgai trukus pasodino ir Elisha. Zayn atsisėdo prieš mumis, o kitas vaikinas liko stovėti tarpduryje, stebėdamas viską iš toliau.
-Čia bus visai kitaip. Gyvensit po vieną kambariuose. Galėsit normaliai praustis ar persirenginėti. Pasakau iškart, bandysit užpulti mane, kai tik įeisiu į kambarį, miegosit rūsyje, marinsiu badu, kankinsiu. Jokio pasigailėjimo. - Pasakė Zayn. Dar pakalbėjęs, jis su nežinomu vardu vaikinu mus nuvedė į kambarius, esančius viršuje. Mane įstūmė vaikinas į kambarį, o po to pats įėjo uždarydamas duris po savęs.
-Drąsi esi. Keistą, kad Zayn paliko tave gyvą iki šiol. Jį lengvą sunervinti. Tiesą sakant, taip ir maniau, kad bėgsi, įtartinai daireisi ir neatrodei ta, kuri paklūstą. Be to, aš net nebandžiau pašauti tavęs ar sužeisti, kaip ir anos merginos. Zayn tikriausiai už tai patį mane peršautų - Pasakė prieidamas prie manęs. Kiek atsitraukiau nuo jo. Bet paisrodo jis tik norėjo atrišti virves, kurios veržė mano rankas.
-Kas man iš to, kad sakai?
-Nebėk. Aš ne Zayn, jei reikės jis suvarys tau kulką į nugarą, be gailesčio. - Atsakė visiškai nuimdamas mano rankas supančius pančius ir atsitraukdamas.
-Tai ką man daryti? Sedėti ramiai, kai esu pagrobta?
-Ne, bet tavo vietoje elgsčiausi kitaip.
-Kaip?
-Pati pagalvok. Esi protinga. Aš turiu jau eiti, sakiau Zayn, kad tik atrišiu tau rankas ir grįšiu. Jei užtruksiu įtars kažką ir ims klausinėti, o aš nenoriu to. O jei tavęs kažko Zayn klaus, tai as tau tik rankas atrišau. Nieko daugiau. Dar kitą kartą pasikalbėsim - Atsakė nueidamas link durų. - Matysimės dažnai nuo šiandien, tai aš Cayden.
Tai pasakęs jis išėjo. Girdėjau kaip užrakiną duris. Jis keistas. Atrodo geras, bet iš tikrųjų toks nėra. Per daug neėmusi į galvą jo žodžių atsiguliau ant lovos. Mane traukė prie miego, bet taip pat buvau ir išalkusi. Atrodo artimiausiu laiku tikrai negausiu valgyti. Atsiguliau ant šono ir užmerkiau akis. Galėsiu bent patogiai ir šiltai išsimiegoti.  

____________________________________

Labai labai atsiprašau, kad ilgai nekėliau dalies. Nepykit.

Taip pat, nueikit paskaityti vienos merginos istorijos "Dollhouse", kurią kuria Bananine_Morka69 .
Galbūt sudomins ^^

Killer // Z.M ✔️Where stories live. Discover now