Díj

2.4K 102 7
                                    

Nos, kaptam egy Díjat Bridget_Lake-től, az Angelic Demons írójától. A díjat még egyszer nagyon köszönöm! :) Nekem sajnos nincs időm rá, hogy olvassak interneten történeteket (épp elég, hogy kettőt írok az egyetem mellett :D ) Viszont a kérdésekre örömmel válaszolok! :) 

1.: Mi vezetett ahhoz, hogy írni kezdj?

Nos, ez egy igazán kínos kérdés... :D Mondjuk, amióta megtanultam írni, vezetek naplót és belekezdtem már egy pár történetbe, amik végül soha nem lettek befejezve. Viszont (sajnos), az ami a tényleges íráshoz vezetett, más történet. Odavoltam egy bizonyos magyar fiúbandáért, ezen belül is egy bizonyos bandatagjáért, és miatta kezdtem el írni egy fanfictiont. Tetszett sokaknak az írásom, én meg kedvet kaptam hozzá, így jutottam el végül a The Bright Side gondolatához,amiből kialakult a történet. Ezután mint azt láthatjátok is, már nem volt megállás, és szerintem még egy darabig nem is lesz :D 

2: Mi volt életed legborzasztóbb élménye? 

Hmm... ezt nem publikálnám :D Családi ügy. A lényeg, hogy láthatjátok a történeteimben, hogy egyik főszereplő lány sem a tökéletes életéről híres.

3: Van kedvenc íród, ha igen ki az? Mi a kedvenc könyved tőle? 

Nos, nincs csupán 1 db kedvenc írom, vagy könyvem. Mondjuk azt, hogy az EGYIK kedvenc íróm Becca Fitzpatrick, akinek a Csitt, Csitt c. könyvet köszönhetem, amiben Folt ( az én örök szerelmem) az egyik főszereplő. Ez a könyv igen nagy hatással volt rám. A másik pedig Nicolas Sparks. Remek filmadaptációkat köszönhetünk neki!!! :) 

4: A szereplők személyisége mennyire hasonlít a tiédhez? 

Nos, sok mindent beleviszek a főszereplőkbe és néha a mellékszereplőkbe is saját magamból. Viszont vannak dolgok, amikben egyáltalán nem hasonlítanak hozzám. Viszont az mindenképp igaz, hogy mindig olyan főszereplő lányt írok, akivel tudok azonosulni. 

5: Mi a véleményed a Wattpadról? 

Sajnos, az első tapasztalatom vele, nagyon rossz volt, tekintve ezt az egész Whiener botrányt, de annak rendkívül örülök, hogy rátaláltam, és már itt is vezetem a történeteimet, mert az olvasók rendkívül lelkesek, rengeteg pozitív visszajelzést kapok, amitől nem is lehetnék boldogabb. Sokkal több visszajelzést kaptam szerintem amióta itt vagyok fönn Wattpadon, mint amikor még csak blogspoton vezettem a történeteimet. Szóval köszönöm srácok! :) 

6: Hogyan vélekedsz az írásomról? 

Sajnos tényleg nincs időm elolvasni, sajnálom. De a címe alapján tényleg érdekes lehet! 

7: Ha olvastad, van e kedvenc részed a könyvemből? 

Nem olvastam sajnos :( 

8: Kellene-e változtatnom valamin, hogy jobb legyen az írásom? 

Nos, fejlődni mindig lehet, és sosem árt! :) 

9: Kedvenc könyv? 

RENGETEG  van :D 

10: Ha a világ véget érne egy héten belül, mit tennél még meg utoljára? 

Azon lennék, hogy megmentsem a világot :D Elég filmet néztem és könyvet olvastam ahhoz, hogy tudjam: MINDIG van kiskapu ;) Azonban ha tényleg nincs, akkor megkeresném Dylan O'brient és eltöltenék vele egy éjszakát, ha akarja ha nem . 

Red Riding Hood and the Wolf: An Untold storyWhere stories live. Discover now