Chapter 9

1.4K 115 12
                                    

~Гледна точка на Скайлър ~

Вече от 2 седмици не съм писала на Люк. Блокирах го. Изтрих го. Никакъв помен от него, освен....
Снимките които ми прати. Сега се сещам за тях. Погледнах първата снимка там бяха Люк и Майки седнали на един диван и отново лигавета.

Липсва ми това как Той, да как Той ми викаше Люк Скайлоукър

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Липсва ми това как Той, да как Той ми викаше Люк Скайлоукър. Харесваше ми, не исках да ознава името ми но ето че и Майкъл се появи и така да се каже "развали" плана ми. Обичах разговорите ни по FaceTime, най-любим от всички ми бе този на който Ащън стоеше зад Люк и похъркваше, гушкайки своя плюшен банан. При тези спомени се усмихнах и в този момент осъзнах, че целият клас е втренчил очи към мен, а учителката по биология ме гледа с гняв в очите.Чакай те малко аз в час ли бях?! Отново ли?! Питате се защо отново, ами защото от две седмици успехът ми се понижава заради това че "не съм слушала в час". Да вярно е че не обръщам толкова много внимание както преди, и че не разбирам толкова добре уроците, и че не .......добре явно всички разбрахте, че не внимавам. И решението е просто да простя на Люк.
След часовете бях извикана при класната ми която беше стройна жена, с руса коса и черни класически очила. Тя бе една от най-строгите, но и най-добрите учителки.
- Госпожице Харисън, имам предложение за Вас, което включва и вашият успех!

- Нека да чуя...

- Понеже сте последна година искам да пеете на завършването на 12-класниците.Ще пеете заедно с една тинейджърска поп-рок група дано да не е проблем.

-Мисля, че няма да е проблем, но какво искате в замяна да направя за моя успех?

-В замяна искам да се стегнете и да се заемете по-здраво с уроците си, защото така като гледам няма да мога да ви изпратя в елитният колеж в който искате да отидете.

- Това означава че...

- Да точно така, ако не завършите с оценка над 5,30 не мога да Ви помогна, а сега бързам за това се надявам уикенда да се стегнете и другата седмица Ви очаквам не толкова заспала в часовете.

-Добре а-аз благода-а-ря,ъм така де довиждане.- от класната получих само едно леко кимане и звукът на токчетата, които тракат по дългия коридор , който вече бе празен.

След този разговор бях леко потресена, защото все пак това е най-елитният музикален колеж в Австралия за който трябва или да имаш връзки или да платиш огромна сума.

Прибрах се уморена. Веднага след като отключих входната врата, махнах белите си кецове и се запътих нагоре по стълбите. Да живеех сама, родителите ми ми купиха една къща в която да живея и ми пращат джобни за да мога да се изхранвам. Богати сме, но какво от това, не съм някое разглезено момиче което иска това онова....Легнах на леглото си и си взех телефона, завих се през глава и се настаних удобно защото бе времето в което трябваше да се стегна за да мога да отблокирам Люк и да се извиня.Отворих съобщенията ни и натиснах Отблокирай, веднага след като го отблокирах се чу звука който те уведомява, че имаш съобщение.

Люк: Радвам се, че отново си тук Скай 💗

Новата глава! Очаквам вашите мнения! Много се извинявам за закъснението, но ето една по-дълга глава!
8-9 вота и 4-5 мнения и пускам следващата глава. 💗💗💖

Texting |l.r.h.|Where stories live. Discover now