nagellak tips...

65 5 3
                                    

Heey allemaaal. Ik ga in dot hoofdstuk een aantal tips geven over nagellak aambrengen, hoe je het het beste kan laten opdrogen enz. Enz. Veel leesplezier!

1. Deukje in de nagellak? No problem!  Als je een deukje in je nagellak krijgt tijdens het opdrogen is er geen probleem. Ga voorzichtig  met je tong over je nagel en je zal zien..... het deukje word minder! En ja je leest het goed met je tong... maar ik heb het ook wellis uitgeprobeerd en het werkt echt!!!

Weinig tijd? Voor alles is een oplossing! Als je een keer weinig tijd hebt voor het lakken van je nagels.... No worrys! Als je na het aanbrengen van de nagellak een paar minuten wacht en ze dan onder de koude kraan houd hard de nagellak sneller uit! Hierdoor hoef je niet zo lang te wachten bij het opdrogen!

Hoe voorkom ik nou dat de nagellak op mijn hand komt?! Begin bij het aanbrengen van de nagellak ltijd bij je pink... Als je dit doet komt de nagellak niet op de rest van je handen! Wat bij mij een heel herkenbaar probleem is!😅😂

Bleef mn nagellak maar wat langer zitten! Als je wil dat je nagellak wat langer blijft zitten gebruik dan basecoat voor het aanbrengen van de nagellak en gebruik achteraf wat topcoat. Hierdoor blijft de nagellak langer zitten en zit er een mooi laagje overheen!

Wil je dunnere nagels? Zelfs dat is mogelijk! Als je wil dat je nagels iets dunner lijken kan dat. Laat tijdens het aanbrengen van je nagellak een klein stukje open aan de randjes. Als je dit goed en gelijk doet lijken je nagels dunner.

Dit was het al weer voor nu....  Hope you enjoy xxx  hopelijk heb je iets aan deze tips!




Tnx BennieLoveBooks & WantedWrightWonder voor inspiratie en hulp❤️😘

Raar Maar WaarWhere stories live. Discover now