Afvallen

39 4 0
                                    

Heeeyyyyy allemaal!!! Hoeveel meisjes zijn er wel niet die willen afvallen? (Ik niet hoor!) maar voor die mensen ga ik in dit hoofdstuk......







Afvaltips geven! Hope you like it!

1. Drink veel groene thee! In groene thee zit cafeïne en cafeïne zorgt ervoor dat het energieverbruik van je spieren en organen stijgt. Daardoor val je sneller af! Daarbij is groene thee ook super gezond! Het verminderd zelfs de kans op kanker!

2. Eet veel rode peper! De rode pepers versnellen je stofwisseling, zorgen dat je hongergevoel minder word en zorgen ervoor dat je meer calorieën verbrandt. Dus als je meer rode pepers eet val je sneller af!

3. Zorg dat de balans qua eiwitten goed is! Als de balans van de eiwitten goed is kunnen ze beter verbranden en daardoor val je sneller af!

4. Let goed op de hoeveelheid zout die je eet! In veel voedingsmiddelen zit zout en je krijg je dus heel wat binnen op een dag. En zout houdt vocht vast wat er voor zorgt dat het afvallen minder snel gaat. Eet dus zo min mogelijk bewerkt eten (uit pakjes) en doe wat minder zout in je eten.

5. Zorg voor voldoende beweging! Een tip die iedereen al kent maar zeker niet de minste! Als je voldoende beweegt neemt je gewicht af door de verbranding van je vet.

6. Eet gewoon goed! Er zijn mensen die bijvoorbeeld ontbijt of lunch overslaan omdat ze denken dat ze dan afvallen. Maar eigenlijk is dit niet waar. Je moet zorgen dat je goed ontbijt, luncht en avond eet. Als je dit niet doet heb je evenveel trek en eet je meer snacks en van snacks kom je veel meer aan als van gewoon ochtend/ middag/ avond eten.

7. (Voor de wat oudere onder ons) Drink met mate! In drankjes met alcohol zitten meestal veel suikers en dus ook calorieën. Drink dus met mate want het is niet alleen slecht voor je maar je komt er dus ook nog sneller door aan!

8. Eet niets meer 3 uur voordat je gaat slapen! Veel mensen eten 's avonds nog chips, nootjes enz. Maar eigenlijk is dit ongezond. Wanneer je later in de avond nog eet, is de kans groot dat je dit niet meer verbrand. Doe je dat wel, dan heb je kans dat je lichaam dit gaat opslaan als vet.

9. Zorg voor voldoende slaap! Als je slaap te kort komt verstoor je het hongerhormoon en daardoor krijg je meer trek. Zorg dus dat je voldoende slaapt en dat is minimaal 8 uur per nacht

10. Drink inplaats van vruchtensap, cola, sinas enz. Water of thee! In vruchtensappen of andere zoete sappen zitten heel veel calorieën een goede plaatsvervanger is thee of water. Hierin zitten minder calorieën en zoals je hebt gelezen bij tip 1 is groene thee super gezond!








Dit was het alweer. Ik hoop dat het goede tips zijn! Byebye!!!

Raar Maar WaarWhere stories live. Discover now