Sarut si strain

57 8 8
                                    

Era o bataie intre fete. Rareori vezi asta. Pina la urma nu m-am abtinut si I-am tras un pumn in ochi de l-am invinetit, dar ea nu a fost mai prejos din contra, ea avea un cutit la ea. Cind l-am vazut mai nu am lesinat. Mi-a infipt cutitul in abdomen si apo am simtit plimbinduse cu el pe git. Am inceput sa tip si am simtit doua maini mari in jurul meu. Nu puteam sa vad cine este pentru ca eram cuprinsa de durea taiturilor. Am auzit niste tipete apoi liniste. Nu mai era nimeni. Peste citeva momente de stat jos in singe in clasa a intrat Adam si Tomy. Aveau asa niste fete parca amuzante daca nu eram ranita le faceam vreo doua poze bestiale. Au sunat la urgente pentru a veni repede apoi eram curioasa ce s-a intimplat cu Katrin. Pentru a ma distrage de la durerea ranilor incercam sa ghicesc ce s-a intimplat.

- Erica, ce s-a intimplat?
- M-am batut cu Katrin, doar ca ea avea un cutit la ea.
- Bataie intre fete?
- Da, si nu fa fata aia. Am zis eu deranjata de mutra pe care o facuse Adam cu Tomy.
- Bine, bine, acum stai si nu te misca sa nu faci mai rau.
- Dar nu stiti unde e Katrin?
- Stim, dar nu-ti spunem.
- Ce? De ce?
- Pentru ca te vei ingrijora.
- Pentru ea? Nu prea cred doar daca... nu e in iad.
- Pai exact acolo s-a dus.
- Poftim?
-Glumes. Spuse cu un zimbet pe fata. Este in spital.
- Cine a dus-o?
- Dark.
- Dark a venit?
- Da, si tot el I-a si dat o palma.
- Ce mai frate.
- El o uraste dar este sora lui si a trebuit sa o duca la spital.
Nu am reusit sa zic nimic pentru ca am fost intrerupta de asistentele care alergau ca nebunele. M-au consultat apoi au spus ca trebuie sa ma duca din nou la spital pentru niste consultari. Ranile nu erau grave dupa spusele lor. Uraaa!!! Am suflat usurata. Imi faceam griji ca nu voi putea participa la concurs. Am mers la spital si totul a fost bine pina am lesinat in bratele lui Tomy. Am simtit cum nu mai ating pamintul cu piciparele si apoi nu mai stiam nimic. Eram la mine in salon la spital si inca eram ametita asa ca nu am putut deschide ochii, dar am simtit cum cineva m-a sarutat, presupun Adam si apoi usa s-a deschis. Am facut un efort sa-mi deschid ochii:
- Erica cum ai putut? Sunt singurele cuvinte pe care le-am auzit din gura lui Adam apoi a plecat foarte suparat. Linga mine era...
N/A: Buna,stiu e scurt dar voi posta maine mai lung, promit. :*:*:*

Datorita LUI (Vol. I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum