Doğum Günüm..

27 5 0
                                    


Umrunda değil bilmiyorsun da zaten ama bugün benim doğum günümdü.
Aklının ucundan bile geçmedi de zaten..
Gel anla halimden ;

Nerden mi biliyorum?
O kadar eminsin ki kendinden nasıl olsa ben ne yaparsam yapayım bu kız benim eteğimde dolaşıyor hep beni sevecek zaten de seviyor benim onu önemseyip ona değer vermeme ihtiyacım yok ama onun bana ihtiyacı var ve o uğraşsın. Ben senin için ölürüm derken senin içinde beni kaç kez öldürdüğünü anlıyorum artık.
Vazgeçersin bazen
Vazgeçersin çünkü yorulduğunu hissedersin.
Çünkü boşa kürek çekmek yorar insanı ve çok sevdiğin halde sevilmemek kırar ; hem yorulur hemde kırılırsın zamanla vazgeçersin işte.."Gerçekten sevsen vazgeçmezsin derler" Ama içindeki kıyametlerden gözlerindeki yaşlardan kimselerin haberi olmaz.
Zaten sen beni hiç sevmedin Oysaki benim sana ihtiyacım var o güven veren kokuna ,sımsıcak gülümsemene, huzurlu omuzlarına, hayaller kurduran gözlerine, şirin gamzelerine.. Ama sana yemin ederim sen beni görmedikce, sen beni önemsemedikce de ben yıprandım.
Ama herşeye ve herkese rağmen ben güçlüyüm dimdik duruyorum ayaktayım yıkılmayacağım.
Sen bilmezsin tabî benim sana uzaktan sarılmışlığım,uzaktan dua etmişliğim, senin için uzaktan korkmuşluğum, nerdesin diye merak etmişliğim seni kendinden bile çok sevmişliğim var be...
Sana söyledim yapmam dediğim çok şey yaptım, yaparımda çünkü; ben değer verirsem, değer verir uğraşır çabalarım ve inan ki çok fazla fedakarlık yaptım.Yaptım da ne mi oldu? Ben sana değer verdikce senin gözlerinin içine baktıkça, sen beni görmedin görmemezlikten geldin
Dedim ki arkadaşları onun için önemli onların yanında belli etmeyeyim ki o rahat olsun sizi her gördüğümde duvarlarla bütünleştim yerin dibine girdim seni gördüğümde rahat davran diye olduğun yerlerden gittim ben ya.
Sana soruyorum sen hiç hayatında birisini rüyanda görme umuduyla uykuya dalmaya calıştın mı? Ben geceleri ağladıktan sonra belki rüyalarıma gelirsin diye uyumaya çalıstım uyumak için dua ettim,sabah kalkınca da ilk işim gözyaşlarımı silmekti ben her defasında böyle yaşadım, sabahları geceden kalan gözyaşlarımı silerek başladım yeni günlere.
Ben senin yanından geçtikten sonra nefes almaya kokuyorum, senin kokunu ciğerlerime doldurduktan sonra nefes alınca burnum sızlıyor çünkü benim. Oysaki ben senin gram umrunda değilken..
Uzaktan sevdim çok sevdim çok değer verdim ama sana tavsiyem:
Sen sakın benim seni sevdiğim gibi sevme kimseyi tamam mı ! ? Çünkü ben biliyorum ki sen dayanamazsın. Çok yorulur çok yıpranırsın.
Artık seni benim gözümden de anlatmayacağım kimseye korkuyorum çünkü...
Şuana kadar sana kıyamaz kızamazdım, hani karşında öyle bir kız vardı istediğinde mesaj atarsın umutlandırırsın, istemediğinde atmazsın o atarsa konuşursun, sevmediğinde mesajını görüldü yapıp çıkarsın problem yoktu ya hani, şuandan sonra yaptığım hiçbir davranışı hiçbir konuşmayı yada herhangi bir bakışı üzerine alınma diyorum. Ama sen hiçbir zaman bu cesaretle söyleyemedin bunları hep bir peşimde dolaşsınlık ve hep bir kararsızlık vardı evet kız güzel değil ama yinede mesaj atarsa geri döneyim de kırmayayım bu çoğu kişiye ve sana göre bir beyfendilik simgesi peki ya bana göre..
İlk an deseydinki ya ben senden nefret ediyorum ve ben uğraşamam böyle şeylerle deseydin şuan ki durumdan daha az yıpranmış olacaktım yada gel gerçekten hissettim senin hissettiklerini deseydinde karar vermiş olacaktın ama sen neyi tercih ettin?
Canım isterse şıkkını ne zaman ne isterse yaptın ve gram sesimi çıkarmadim. Ama tükendim kalmadım bu kadarım.

Şu saatten sonra değil bir damla gözyaşına bir parça hüzne bile değmezsin
Birilerinin boynundan öper.
Ellerini tutar.
Omzunda uyumalarına değersin ama bana değmezsin!
İster gözüne uzun gelsin okuma zahmetine girme istersen son kez on dakikanı ayır ve kendini benim yerime koy tercih senin artık bitti kurtuldun. Bu arada senin için çok büyük birşey yaptım ama bunun ne olduğunu sen öğrenemeyeceksin. Aslında ben eski ben olsaydım okyanuslar mürekkep olsa yetmezdi yazdıklarıma. Normalde ağız dolusu kelimeler kusmak isterdim ama beni bu hâle sen getirdin senin eserinim şuan tebrikler...
Sadece son bir isteğim var senden bu gece uyumadan son kez şu attığım müziği dinle ve bir kere de olsa beni anlamaya çalış.Ama sakın bana acımaya kalkma.Bana acı diye değil yaptıklarını gör diye yazdım bunları..
Artik benden uzak, Allaha yakın olup her an mutluluk yaşayabilmen dileğiyle Nasıl olsa çok bişey kaybetmedin kaldığın yerden devam edebilirsin hayatına...
Değer kıymet bilmedin benim değerimi bilmedin ama sana tek duam şu ki:
Bu hikayenin sonunda küçücük bir kadın beni çok sevdi diyeceksin UNUTMA!
Allaha emanet ol.
Hersey 700 kelimeymiş demek ki..
Ağlıyor olabilirim ve yerine kimseyi koyamamda evet kabul ediyorum ama bil ki;ben güçlüyüm ve dimdik karşına çıkacağım.

Öyle UzaktanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin