Tanıtım

135 13 8
                                    

Merhaba bu ilk ve yeni kitabım olacağı için az çok acemice onun için kusuruma bakmayın ilk başlarında fazla betimleme yapamadım ama sabır edip okursanız ilerki bölümlerle hem eğlenip hemde sinirleneceksiniz öyle umuyorum az sabredin.

Tanıtımı kısaca şöyle;

Babasının annesine kötü davranması sonucu erkeklerden nefret edip,erkeklerden öç almaya yeminli bir kız öte yandan hiç bir şeyden haberi olmayan bir erkek ve aralarında gelişen delice bir aşk.

KAHRAMANLAR

Sera:Merhaba ben sera 22 yaşında bir bayanım. Çok güzel olmasam bile aklım ile elde edemeyeceğim hiç bir şey yoktur. Siyah gözlere sahip ben. Birazda uzun boyluyum,bir o kadarda esmer denebilecek tenim var. Siyah,uzun saçlara sahibim. Boz ailesinin de tek varisi benim.

Cenk:Ben Cenk Öztürk. Sera'nın sevgilisiyim. Sera benim hayatımda ki tek kadın. Annemi çocuk yaşta kaybettim. Sera ise bende ki anne sevgisini fazlası ile karşılıyordu. Sarı saçlı,uzun boylu,mavi gözlü,zayıf bir fiziğe sahibim.

Tuna Boz:Bende Sera'nın babasıyım. Sera beni pek sevmez. Hoş zaten sevilecek bir adamda değildim. Bütün kötü alışkanlıklar bende idi. Ailem ile aramız hiç iyi değildi. Her gece içer,eve öyle gelirdim. Kumral saçlı, kahverengi gözlü, kısa boylu, hafif tombul bir adamım.

Gamze Boz:Sera'nın tek güvencesi ben idim. Onu babasından koruyan kadınım. Babası Sera'nın okumasını her ne kadarda istemese de ben okuması için elimden geleni yapıp okula göndermiştim. Kahverengi saçlı, siyah gözlü, uzun sayılabilecek bir boy ve zayıf bir bayan idim.

Yiğit Han: Romanın en önemli konularını ben üstleniyorum. Bu yüzden fazla konuşmak istemiyorum. Siyah saçlı,mavi gözlü, uzun boylu, kaslı bir erkeğim.

Umarım beğenirsiniz.

Nisan YağmuruWhere stories live. Discover now