Ett

25.1K 245 8
                                    

"Jag har aldrig velat ha sex med någon i detta rummet"

När Linn ropar ut påståendet så lyfter jag upp muggen och tar en klunk av den starka vätskan. Jag rynkar på näsan medans jag sväljer ner det. Jag tittar sen mot Ogge som även han tar en klunk.

"Nu måste ni förklara er!" utbrister Linn och dem andra tjejerna.

"Men kom igen! Har ni aldrig velat ha sex med någon i detta rummet?" skrattar Ogge fram och Tilde skakar på huvudet.

"Lämna detta nu, så fortsätter vi" muttrar Felix och Linn gör som han säger. Hon plockar upp sin telefon för att läsa nästa påstående. Jag sneglar mot Ogge som redan stirrar på mig.

"Jag har aldrig blivit avskedad"

Några få dricker medans de andra skrattar lågt åt dem. Jag reser mig upp från soffan jag sitter i och rättar till den svarta kjolen jag har på mig.

"Vad ska du?" frågar Linn och drar åt sig allas uppmärksamhet.

"Toa" svarar jag och hon ler medans hon trycker fram nästa påstående på mobilen. Jag tränger mig förbi allas ben och går snabbt ut i koridorren. Jag dricker ännu en klunk av min mugg och gör en grimas. Jag kollar mig runt i hallen och undrar vems hus vi är i. Väggarna är färgade i en vit fräsch färg och är helt tomma från tavlor och bilder. Endast några lampor sitter uppsatta. Jag rundar hörnet och kommer direkt fram till en dörr där bokstäverna WC i en silvrig färg är upphängda.

"Sara" säger någon bakom mig och jag vänder mig om. Bakom mig kommer Ogge gåendes med sin mugg i handen.
Jag svarar inte utan trycker ner handtaget till toan för att gå in. Men jag blir stoppad utav att Ogge tar tag i min arm.

"Du tänkte på mig när hon läste upp påståendet, eller hur?" frågar han.

"Sluta tro att allt är om dig" säger jag och biter mig sen i läppen, sådär som jag alltid gör när jag ljuger.

"Jag vet att det var mig du tänkte på" envisas han och jag vänder mig om mot honom.

"Vem tänkte du på?" frågar jag och han borrar in sin blick i min.

"Dig. Är inte det ganska självklart?"

"Det fanns 7 andra tjejer" säger jag och han suckar. Han drar sina fingrar genom sitt ljusbruna hår.

"Jag har aldrig nånsin tänkt att ha sex med någon av dem. Jag har tänkt på att ha sex med dig" säger han och jag skakar endast på huvudet svagt.

"Du har haft sex med majoriteten av dem" säger jag och han flyttar sig nämre mig.

"Du vet om att jag inte har haft det med någon av dem" säger han. "Men dig har jag gärna under mig med dina ben runt min rygg medans jag-"

"Lägg av Ogge" muttrar jag och puttar iväg honom ifrån mig.

"Vem tänkte du på?" frågar han och jag suckar.

"Jag tänkte på dig!" utbrister jag irriterat och dricker av min mugg. Jag drack upp allting och kände mig allt mer yrare och fullare. Jag granskade honom och hickade till.

"Jag vill nog ha mer av detta" säger jag och puttar mig förbi honom. Jag ångrar att jag inte gick på toa trots allt när jag joggar genom hallen. Jag kommer fram till köket och ser att på bordet står det en vodkaflaska. Jag greppar den och häller klumpigt ner vätskan i mitt glas. Jag ställer ner flaskan igen och går ut från köket med glaset i handen. Jag går tillbaka till toaletten. När jag är framme vid den dörren med de silvriga bokstäverna så går jag in. Jag drar ner kjolen och sätter mig ner för att göra mina behov. När jag är färdig så tvättar jag händerna och dricker ifrån muggen. Jag halsar i mig drickan och känner hur spriten börjar att ta över.

Jag går ut i vardagsrummet där alla andra fortfarande sitter. Denna gången sitter dem i en ring på golvet med en flaska i mitten.

"Vi kör sanning eller konka. Vill du va med?" frågar Linn och jag nickar. Jag går fram till dem och sätter mig ner på golvet bredvid en tjej som går i min klass. Jag hickar till och skrattar åt min hick.

"Snurra flaskan Felix!" utbrister Oscar och Felix gör som han säger. Han snurrar den mörka ölflaskan på golvet. Den snurrar några varv och pekar i mitten mellan mig och den andra tjejen.

"Ni måste snurra om" säger Linn och Felix skakar på huvudet.

"Det är Saras tur" säger han och jag himlar med ögonen.

"Sanning eller konka?"

"Konka! Jag är ju ingen mes" sluddrar jag och fnissar.

"Hångla med mig" säger Felix och ett nöjt flin klistras på hans läppar.

"Hon är full, jag tror det är bäst om hon går hem" säger Ogge och jag putar ut underläppen.

"Vi är på en fest!" utbrister jag och han skakar på huvudet.

"Jag tar hem henne" säger han till Linn och hon ler.

"Okej" svarar hon och vänder sig mot mig. Hon blinkar snabbt med ena ögat och jag skrattar.

"Jag är inte så full" påpekar jag när Ogge sträcker ut sin hand mot mig.

"Bara kom" säger han och jag skakar på huvudet.

"Du vill inte att jag ska hångla med Felix" envisas jag och han tittar sig irriterat runt. Han säger inget utan drar bara upp mig så att jag står på båda benen.

"Hejdå" säger han till sina vänner och dem mumlar tillbaka. Han håller sin hand kring min handled och går med mig ut i hallen.

Jag har aldrigDär berättelser lever. Upptäck nu