Capitolul 8

4.5K 152 20
                                    

Dimineata m-am trezit foarte incordata. Stiam ca astazi trebuie sa vina acel domn. Cam pe la ora 18:00 trebuia sa fiu gata. M-am ridicat din pat si m-am dus la baie facand un dus rece care sa ma mai trezeasca cat de cat. Cand am iesit de la baie m-am uscat parul apoi m-am imbracat si am coborat jos sa mananc. Ciudat! Kevin nu este nici la etaj nici jos. M-am gandit ca ar trebui sa caut si in camera lui sa verific daca nu este acolo... Am urcat scarile apoi m-am dus spre camera lui. Am deschis usa si am observat ca nu era nimeni. M-am gandit ca ar putea fi la baie asa ca am incercat acolo. Am deschis usa si am gasit un  Kevin dezbracat. Am tipat si mi-am pus mana la ochi repede intorcandu-ma cu spatele. Mare proasta am fost cand m-am gandit sa intru la baie fara sa bat la usa.

-Ce-i papusa? Nu-ti place ce vezi? Adica nu e prima data cand ma vezi dezbracat! A zis acesta spre tachinarea mea si puteam sa jur ca zambea ca un tampit ce este.

-Pune ceva pe tine!

-Eu ma gandeam ca mai bine raman asa si facem alceva! Spune acesta luandu-ma in brate pe la spate.

L-am impins si am plecat. Se pare ca este uimit de reactia mea. M-am dus in bucatarie si mi-am pregatit ceva de mancare apoi am urcat in camera. M-am trantit pe pat apoi am adormit.

...

-Casindy! Trezeste-te! Este ora 17:30! Mai ai jumatate de ora sa fi gata!

Cand am auzit acestea am sarit instantaneu din pat ducandu-ma la baie. Am facut un scurt dus pe corp apoi m-am imbracat cu rochia pe care mi-o lasase in dulap de ieri si  care imi venea perfect. Mi-am facut parul cu ondulatorul pe care mi l-a cumparat Kevin apoi m-am facut cu putin fond de ten, rimel si tus negru. Am coborat jos si am ramas surprinsa cand am vazut ca Kevin era imbracat cu o camasa, un sacou negru si niste blugi negri. Nu ii statea deloc rau! A sosit si domnul Muller. Ne-am asezat la masa si ma uitam la cei doi barbati care povesteau despre nu stiu ce afacer de ale lor. M-am scuzat si m-am dus la baie. Dupa cateva minute usa de la baie se deschide iar pe ea intra domnul Muller cu un zambet pervers pe fata.

-Ce faci papusa? Spune acesta si se apropie de mine impingandu-ma in perete. Eram foarte speriata. Am incercat sa il imping dar forta mea nu era nimic pe langa a lui. Sti...ti-aar sta foarte bine fara rochia asta pe tine spuns apoi imi sfasaie rochia de pe mine incepand sa imi sarute brutal sani.

-Lasa-ma! Am spus printre suspine incercand sa il imping dar degeaba.

Si-a desfacut cureaua pantalonilor apoi slitul. Si-a dat pantalonii jos ramanand doar in boxeri. Eu plangeam din ce in ce mai tare. Cand a vrut sa imi dea si lanjeria jos pe usa a intrat...

Hei! Scuze ca a durat atat pana am postat capitolul darpromit ca o sa ma revansej! Nu o sa mai pot posta curand pt ca telefonul este la reparat dar de indata ce il primesc o sa postez mai multe capitole! Va pup!

Indragostita de rapitorul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum