Capitolul 16

1.5K 86 84
                                    

-Cum? Eu nu pot sa conduc nici măcar un grup, cum sa conduc o mafie? Nu pot face asta.

-O sa va descurcati de minune. Ati fost crescuta sa faceti asta.

-Nu! Nu pot sa fac asta. Si stiu foarte bine ce se intampla in aceste locuri. Daca parintii mei au fost in stare sa omoare niste bieti oameni pentru bunul lor plac asta nu inseamna ca trebuie sa o fac si eu.

-Asculta domnisoara, mi se rupe ca esti tu pregatita sau nu, o sa faci asta fie ca vrei fie ca nu. Esti ori cu noi, ori impotriva noastra.

M-am ridicat nervoasa si am plecat. Dar nu inainte ca acesta sa strige in urma mea "O sa iti dau telefon sa ma anunti ce decizie iei". M-am mai plimbat cateva ore prin oras meditand la ce trebuie sa fac. Seara m-am intors acasa unde Kevin ma astepta cu o cina romantica la lumina unei lumanari si cu un trandafir in mana. Cand m-a vazut intrand mi-a dat trandafirul si m-a sarutat. Am povestit despre asa zisa mea intalnire cu Ariana.

Noaptea a trecut repede. Nici nu mai tin minte cand am adormit. Stiu doar ca am fost trezita de telefonul lui Kevin care a sunat zgomotos. Au urmat 5 minute in care acesta a vorbit la el apoi s-a imbracat si a plecat fara sa-mi spuna nimic. M-am imbracat si eu si m-am dus acasa unde matusa Maria si Ariana se uitau la televizor. M-am dus sus in camera mea cu Ariana si i-am povestit despre intalnirea de ieri cu Greg Parker.

-Asta ar fii excelent! Cand aude cineva numele tau sa tremure de frica, o sa fii foarte puternica. Si o fata! O fata o sa conduca una dintre cele mai puternice mafi din lume! Esti o proasta daca renunti.

-Sa tremmure? Ariana, nimeni nu are voie sa-mi stie numele intr-o astfel de sitoatie. Si daca politia o sa ne prinda? Nu! Nu am de gand sa fac asta.

-Esti o mare fraiera! O sa ai intreaga lume la picioare.

-Am 16 ani! Nu pot sa conduc una din cele mai mari mafii din lume!

-Ba da poti si o vei face. Impreuna cu mine. Il suni acum pe domnul Parker sau cum l-o chema si ii spui ca vrei sa accepti sa conduci mafia tatalui tau.

Am facut exact cum mi-a spus Ariana si dupa masa trebuia sa vina o masina dupa noi sa ne duca la organizatie.

***
Ne aflam de doua ore la organizatie si tot ce am inteles pana acum este ca nimeni nu trebuie sa afle despre noi si ca de maine incepem antrenamentele.

***
A fost o saptamana lunga. In fiecare zi eu cu Ariana mergeam la organizatie timp de 4 ore, timp in care niste prieteni mai vechi de-ai tatalui meu ne invatau sa manuim arme, sa ne luptam si chiar sa gasim cele mai bune locuri in care sa ascundem un cadavru. Iar seara ma duceam la Kevin. M-am saturat sa il mint in fiecare zi...ii spun ori ca sunt la Ariana, invatam, ori ca matusa Maria se simte singura de cand stau cu el.

-Iubito, am ajuns. Cum a fost astazi, ce ai facut?

-La fel ca de fiecare data. Am fost la matusa sa mai stau cu ea.

-Te-am sunat de cinci ori. De ce nu ai raspuns?

-Am ramas fara baterie si la urma urmei nu era sa ma duc la matusa si sa vorbesc cu tine la telefon ca vrei tu sa ma verifici.

-Am impresia ca imi ascunzi ceva. Stii foarte bine ca urasc mincinosii si oamenii de nimic.

-Zice cel care mi-a omorat parintii.

Zicand asta am plecat trantind usa in urma mea. El inca tipa dupa mine dar nu l-am bagat in seama. Am mers la sediu ca sa ma antrenez. Am ramas toata noaptea acolo antrenandu-ma si verificand mai multe documente despre mafia tatalui lui Kevin. Se pare ca este una dintre cele mai periculoase din lume acolo unde se incadreaza si mafia tatalui meu.

***

Cand m-am intors inapoi acasa Kevin era cu in pat cu Cloe. Am inceput sa tip apoi am fugit. Plangeam. Nu-mi venea sa cred. Kevin fugea dupa mine. M-a prins din urma si si-a infasurat bratele in jurul meu in asa fel incat sa nu pot sa mai fug. Ma zbateam si incercam sa ies din stransoarea lui dar nu reuseam, era prea puternic. Atunci a aparut Greg si l-a pocnit in asa fel incat a cazut pe jos. El si inca doi baieti l-au luat de jos si l-au varat in portbagajul masinii iar eu am urcat in aceasta impreuna cu Greg si ceilalti doi. Cand am ajuns la sediu cei doi baieti l-au dus pe Kevin in pivnita si l-au legat de un scaun.

-Șefa, ce ar trebui sa facem acum cu el? intreaba unul dintre acestia.

-Șefa? Nu pot sa cred ca tu chiar te-ai bagat in chestia asta. Credeam ca daca iti omor parintii o sa scap cu totul de aceasta mafie, s-a trezit Kevin spunand.

-Torturați-l! am spus intorcandu-ma si incepand sa merg spre iesire.

-Catea nenorocita!

-O sa platesti pentru tot ceea ce mi-ai facut!

Atat pentru acest capitol. Imi ser scuze dar chiar nu am avut in ultima vreme starea necesara pentru a scrie ceva. Sper ca va place.

Indragostita de rapitorul meuWhere stories live. Discover now