hoofdstuk 39

540 52 16
                                    

'Felice Moonwing, dat heb je geweldig gedaan.' Zegt Warlock,terwijl hij me stevig omhelst. Ik lach ongemakkelijk en duw hem rustig van me af. 'Bedankt.' Zeg ik. 'Je hebt vandaag denk ik wel genoeg gedaan. Ga je maar klaar maken voor het avondeten.' Ik kijk even rustig om me heen. Roan is nergens te bekennen.. 'is goed.' Zeg ik, terwijl ik richting Warlock ' s huis loop. Ik vraag me af waar Roan uithangt.. op een rustig tempo loop ik de gang weer in. Aan het einde van de gang sla ik links af. 'Hey, Felice.' Een hand komt op mijn schouder terecht. Ik verstijf meteen. Wie staat er achter me..? Langzaam draai ik me om. Ik slaak een zucht van opluchting. Het is Roan maar.. 'Je liet me schrikken..' zeg ik grinniken. Roan lacht en drukt me daarna tegen zich aan. 'Weet ik toch.' Ik duw hem bij me weg en staar hem grinnikend aan. 'Je deed het expres. Dat had ik nooit van jou verwacht, Roan.. ik weet niet hoe dit nu nog verder moet.' Zeg ik op een dramatische toon. Roan lacht en drukt daarna zijn lippen op die van mij. 'Grappig hoor.' 'Weet ik toch.' Zeg ik, terwijl ik naar de trap loop. Voorzichtig loop ik weer naar boven. Ik vind de trap nogsteeds niks.. het heeft iets angstaanjagends.

Zodra ik boven ben loop ik meteen door naar mijn kamer. Ik wacht nog even voor mijn deur op Roan. Hij sjokt me achterna. Ik blijf even staan voor de deur. 'Moet jij ook klaar maken, Roan?' Vraag ik. Roan knikt. 'Warlock heeft het eten al bijna klaar. Doe Tovenaar is snel zeg..' ik grinnik en open daarna mijn kamer deur. 'Dan zie ik jou zo wel.' Zeg ik. Roan knikt. Ik geef hem een kusje op zijn wang, loop naar binnen en sluit de kamer deur. Dakota kijkt op. 'Oh Heey. Hoe ging het?' Vraagt ze. 'Goed hoor.' Ik loop naar mijn tas en trek er een lange, witte jurk uit. Dakota staat op. 'Ik zie je wel in de eetkamer, Felice.' Zegt ze, terwijl ze de kamer uit loopt. 'Tot zo!' Roep ik haar nog na. Ik trek snel mijn jurk uit en doe de witte jurk aan. 'Felice?' Hoor ik plotseling. Ik loop naar de deur en trek hem open. Warlock grijpt mijn pols vast en trekt me naar buiten. 'We zitten al op je te wachten, Felice. Kan dat niet waar sneller?' Moppert hij. Nou nee.. ik deed het namelijk zo snel als ik kon. Hij trekt me van de trap af en duwt me door een andere opening in de muur. We komen vrijwel meteen uit in een grote kamer. De muren zijn van steen, zoals alle kamers, en op de houten vloer ligt een rood tapijtje. In het midden van de kamer staat een grote, houten tafel met een aantal stoelen. Op de tafel staan verschillende schalen, maar over elke schaal is een ijzeren deksel geplaatst. Vol verwachting staart iedereen naar de ijzeren schalen. Nieuwsgierig neem ik plaats naast Roan. Ik vraag me af wat daar onder zit.. 'nu iedereen er is kunnen we dan eindelijk beginnen.' Zegt Warlock, en hij klapt in zijn handen. In een flits verdwijnen alle deksels. Een feestmaal komt tevoorschijn. In de schalen liggen verschillende soorten groente, vlees en andere producten. Dat ziet er zo lekker uit! Iedereen begint wild zijn bord vol te scheppen. Ook ik doe mee. Wie weet is er dadelijk niks meer voor mij over! Ik heb hier wel mooi het hardst gewerkt! 'Rustig, stelletje beesten!' Roept Warlock streng. Iedereen brengt voor het laatst de opscheplepel naar hun bord en gooien ze daarna in de schalen. Mijn bord ziet er zo heerlijk uit. 'Nou, de volgende keer doen we dit anders. Gedraag je! Maar goed.. aangezien jullie zo'n honger hebben, eetsmakelijk.'

Heey een nieuw hoofdstuk. Eindelijk! Ja.. ik had het zo ongelofelijk druk.. ik ben namelijk jarig geweest en ik heb het druk met schoolprojecten gehad. Dat gaat allemaal voor wattpad, helaas..

Ook had ik bijna geen inspiratie meer. Ik heb het hele verhaal al in mijn hoofd uitgewerkt, maar het lukte plotseling niet meer. Daarom is dit hoofdstuk niet zo heel erg spectaculair..

Like, comment and follow plss :)
Lya :3 ❤ ❤

Angel or Dragon? // On HoldМесто, где живут истории. Откройте их для себя