10.

2.4K 298 32
                                    

Nikdo z nás to nečekal, hlavně já ne. Na to jsem nepomyslela. Myslela jsem si, že budou stačit jenom ty dvě věci, které měly z nás dvou udělat zamilované partnery. Vyrazilo mi to doslova můj dech, Benjamin taky nevypadal moc nadšeně, jen Conor se usmíval. Samozřejmě, všechno se líp říká, než dělá.

"Zopakuj to ještě jednou, abych se ujistil, že ta facka je opravdu na místě," zavrčel kudrnáč na Conora, ten se ještě víc zazubil.

"Řekl jsem, abyste se políbili," provokoval dál. Zakňučela jsem nad tím slovem. Nelíbila se mi představa někoho líbat, hlavně ne tady Benjamina. Jediné, co jsem k němu dokázala za tu krátkou dobu cítit, byla nenávist, a to v některých situacích pořádná.

"To neuděláme, Conore!" bránil se naštvaně Benjamin. Zavřela jsem oči a povzdechla si.

"Budeme muset, Benjamine. Chci, aby Jack věděl, jaké to je," řekla jsem přes zaťaté zuby. Kudrnáč mi věnoval nechápavý pohled, potom se ušklíbl a pokrčil rameny.

"Jestli to moje milovaná Nike tak moc chce, tak to pro svou lásku života udělám." Po celou dobu se smál. Obrátila jsem nad tím oči a podívala se na Conora.

"Až do žaludku?" optala jsem se. Holohlavý kluk se zasmál a přikývl.

"Musí to vypadat opravdově." Podívala jsem se na Benjamina, který si olízl své rty. Chtěla se mi zvracet, ale zároveň jsem to chtěla mít už vše za sebou.

"Hele, ber to jako ponaučení, jak dobře se líbá. Nic jiného v tom nehledej," nevině jsem se usmála a stoupla si na špičky. Vzala jsem Benjamina kolem krku a přitahla si ho k sobě. Nadechla jsem se, na jednu sekundu zaváhala a políbila ho. Polibky mi oplácel a já zajela svými prstami do jeho kudrnatých vlasů. Dal mi obě dvě své ruky na pas, jeho polibek byl jemný a pomalý. Jo, dalo by se říct, že to bylo krásný. Když se mi to ale začalo pomalu líbit, rychle jsem se od něho odtáhla.

"Tak to vypadalo opravdově," zamumlal si Conor pro sebe.

"Tak to vypadalo opravdově," zamumlal si Conor pro sebe

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Are you fucking kidding me?✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora