11. Confession.

510 12 4
                                    

POV ROOS
Ik zat in de kamer, een hoofdstuk schrijven op Wattpad. (Ja, dat hebben ze daar ook). Max kwam binnen gestapt met een "ik moet je wat vertellen blik".
Hij kwam naast me zitten, ik legde mijn iPad neer en keek naar hem.
'Is er iets?' vroeg ik.
'Hehe.. Ja, eigenlijk wel..' zei hij nerveus.
'Wat wil je me vertellen?' vroeg ik.
'Nou.. We zijn al heel lang beste vrienden..en ik wil je vragen..' zei hij en hij begon heel nerveus te worden. 'Wil jij misschien mijn-' Lucy en de rest van mijn vrienden kwamen de kamer binnenrennen. 'Hee Roosje, kom je ook pizza eten met ons?' vroeg Lucy blij.
In de hoop dat je "ja" zou zeggen. 'Oke!' zei ik blij. Lucy nam me bij mijn arm en sleepte me mee naar de Dining Room. Max kwam teleurgesteld meelopen..
(Le time skip omdat ik lui ben XD)
Na het eten ging ik naar onze kamer en nodigde Max uit.
Hij kwam aangelopen, ging naast me zitten en begon te praten.
'Roosje, we zijn al heel lang beste vrienden en ik moet eerlijk zijn.. Ik begon gevoelens voor je te krijgen.. Ik vond je altijd al leuk en lief... jij wist me in moeilijkheden op te fleuren, jij stond altijd voor iedereen klaar..en daarom wil ik je vragen: 'Wil jij mijn vriendinnetje zijn?' Ik moest bijna huilen van de speech omdat hij zo mooi was.
Max, ik vind het niet leuk dat ik je vriendin mag zijn. zei ik.
Hij keek verdrietig. 'Ik dacht al dat je dat zou-' 'IK VIND HET FANTASTISCH! Ik onderbrak hem en gaf hem een kus op zijn wang.
Hij begon hevig te blozen en ik ook. 'Welp, ik denk dat we dit aan onze vrienden moeten vertellen. zei ik. 'Ja..' zei Max nerveus.
'Ik maak me wel zorgen om hun-' Ik onderbrak hem weer en zei: 'Geen zorgen maken, we hebben alles onder controle.' zei ik. En ik gaf hem een kusje.
Kom op, laten we het vertellen. zei ik. Ik nam Max mee en liep naar de Dining Room.
Om te vertellen over onze relatie..

Echt waar, sorry voor dit korte hoofdstuk want ik zit met hevige writers block. Maar ik heb tenminste een hoofdstuk gepost zoals ik beloofd had.
Volgende keer probeer ik een langer hoofdstuk te maken!!

Vote & Comment! Zou erg lief zijn!

Bye!! xx

Five Nights at Freddy's - Is this where you wanna be? {VOLTOOID}Where stories live. Discover now