13. Captured.

421 9 3
                                    

POV ROOS
Het was nacht iedereen was aan het slapen, behalve wij dan..
Kevin doet alsof hij onze beste vriend is, ik moet nog een oplossing bedenken hoe ik van deze ramp af kan komen.. Mijn vrienden waren gezellig aan het praten en ik was stil en keek naar de grond. "Roos, is er iets?" vroeg Julie. "Het gaat wel!" "Niks aan de hand!" zei ik snel. "Oke dan.." zei Julie. Ik denk dat ze me in de gaten heeft..
Ineens hoorden we luide voetstappen. "Wat was dat..?" zei Lucy bang. "Ik ga wel kijken." zei Max. Hij keek om de deur en zag Bonnie daar staan. Zijn ogen waren zwart met 2 piepkleine witte pupillen erin. Zijn hoofd was raar aan het bewegen en hij liep langzaam naar onze deur. Ik klikte op de DOOR knop maar het werkte niet.
Ik hoorde de voetstappen steeds sneller worden. En sneller en sneller.
Bonnie stond voor onze deur. Mijn vrienden renden weg. Ik wou wegrennen maar mijn T-shirt kwam vast te zitten aan een spijker van de muur. Ik probeerde te rennen maar ik viel op de grond, Bonnie greep me bij mijn voeten en begon me te slepen. "HELP!" riep ik. Max rende de kamer binnen en zag me met Bonnie. Hij rende naar Bonnie en probeerde hem te slaan. Bonnie gaf Max een dreun tegen zijn gezicht aan en hij viel op de grond. "MAX NEE!" huilde ik. Bonnie sleepte me mee naar de Backstage Room en daar zag ik: Chica, Foxy en Freddy. Allemaal aan het wachten op mij. Ik wist niet wat ik moest doen.. Is dit mijn einde..?

Eindelijk een nieuw hoofdstuk! Sorry dat ik heeeeel lang al niet heb geschreven want ik had last van de vervelende writers block dus..
Sorry!

Vote en Comment, dat zou heeeeeeeeel lief zijn!
Byee!

Five Nights at Freddy's - Is this where you wanna be? {VOLTOOID}Where stories live. Discover now