26.Oturum:''Baekhyun,BaekYeol Fici yazarsa''

5.8K 294 243
                                    

Baekhyun:Evet,size bugün kendi BaekChan ficimi yazacağım.Demiştim.

Chanyeol:Oo çok merak ettim.

Tao:OHA!Yazacak mısın?

Baekhyun:Evet kısaca yazacağım.

Chanyeol:Hadi yaz yaz yaz!

Baekhyun:Başlıyorum~

Kore'nin ünlü bir giyim mağazasında satış elemanıydım.Sabah 10 akşam 8.İşte tüm günüm sadece çalışarak geçiyordu.Her gün değişik insanlarla uğraş,kıyafet topla,düzelt...Her günüm böyleydi.Tabi evliliğimi saymazsak.Evliliğim baştan sona kadar heyecan doluydu.

Gün boyunca yüzlerce insan geliyordu bu yüzden hiçbirinin yüzünü hatırlamıyordum.Ara sıra dikkatimi çeken güzel kızlar oluyordu.Onlarla özellikle ilgileniyordum.(Bak kaşarlığımdan ödün vermiyorum.)

Bir gün mağazaya oldukça uzun boylu çocuk gelmişti ve oldukça havalı gözüküyordu.Aslında bu çocuk neredeyse her gün buraya geliyordu.Biraz takılıp gidiyordu.Şimdi size o çocukla olan tuhaf tanışmamı anlatacağım.

Yine uzun boylu çocuk gelmişti.Kendine bugün de pantolon bakıyordu.Nedenini bilmeden onun yanına gitmek istedim çünkü her gün buraya geliyordu.İllaki bir nedeni olmalıydı.
Kulağında kulaklıklar vardı.Yanına yaklaştıkça yakışıklı suratını daha net görebiliyordum.Aslında istesem bu çocuğu altıma alırdım tek gecede.Çünkü bu Byun Baekhyun cazibesi.

"Ne bakıyorsunuz yardımcı olabilirim?"Çekici gülümsememi ona sundum.O ise beni fark edip kulaklığının tekini çıkarttı ve beni baştan aşağı süzdü.Kabul ediyorum gerçekten havalı gözüküyordu.Üstünde beyaz baskılı t-shirt,altında yırtık dar kot pantolon,beline bağladığı oduncu gömleği ve başına taktığı ters şapka ile çok şık duruyordu.

"Kendim halledebilirim."Bana bakıp otuz iki diş gülümsedikten sonra kulaklığını takıp pantolonlara bakmaya devam etti.

Gerçekten reklamlardaki gibi otuz iki diş gülümseyebiliyordu ve bu gülümseme onun saflığını gösteriyordu.Aslında ben hep bir erkekle nasıl olur bunu merak etmişimdir.

Reyondan ona küçük gelecek siyah pantolon alıp ona gösterdim.Tekrar kulaklığını çıkarttı ve bana baktı."Bu size olur."Ve tekrar ona çekici gülümsememi gönderdim.

"Sanırım denemeliyim."Elimden pantolonu aldı ve kabinlere gitti.Ben de peşinden gittim.Kabinler şansıma boştu.

En sondaki kabine girdi ve bir süre sonra bana seslendi."Bu küçük geldi bana."

İşte planım burada başlıyordu."Oh,bakmama izin verin."

Oldukça masum bir ses tonuyla sormuştum.Kilit sesi geldi ve kapıyı açtı.Düğmesi açık pantolon ile karşımda duruyordu.Ortalıkta kimsecikler yoktu bu da çok şanslı olduğumu gösterir.
Omuzlarından onu geniş kabinin içine ittim ve kabine ben de girdim sonrada kapıyı kilitledim.

"Ne yapıyorsun?"Oldukça şaşırmış bir şekilde bana bakıyordu.

"Sessiz ol.İsmin nedir?"

Hep kabin fantezim vardı.Bunu gerçekleştirecektim.Neyse ki kabinlerimizin kapısı yere sıfırdı yani kimse içeride iki kişi olduğunu anlamaz.

"Chanyeol,senin?"Sonunda cevap verebilmişti.

"Baekhyun."Aslında nasıl başlasam bir fikrim yoktu ve bu durumdan onun da itirazı yok gibi gözüküyordu..

"Gay misin?"Bana bakıp sordu.

"Seni görene kadar değildim."Dediğime ikimiz de kısık sesle güldük.

Abnormal EXOWhere stories live. Discover now