84.Oturum:''Exo'nun lise hayatı''

2.9K 186 176
                                    

Suho:Şimdi de @BaekkiesYoda adlı fancık lise hayatımızı konuşmamızı istedi.Konu önerisi yapan fancıklara tşk.

Tao:Ben anaokulu terk.

Jongin:Benim lise hayatım yoktu.Gayet normal bir dönemdi.

Baekhyun:Ben sinir olduğum bir bayan öğretmenin telefon numarasını erkekler tuvaletine yazmıştım ve ateşli geceler için olgun bir bayan yazmıştım.Bir çocuk kadını aramış.Kadın tabi arayanın kim olduğunu ses tonundan anlamış.Çocukta tuvalette yazıyordu demiş sonra kadın gitmiş bakmış.El yazımdan benim olduğumu anlamış ve ben disipline gitmiştim.

Lay:El yazından nasıl anlıyor?O kadar öğrenci arasından?

Baekhyun:Sürekli dersinden kalıyordum ayrıca tahtaya 100 kez 'Ben Byun Baekhyun uslu bir öğrenci olacağım ve daha yaramazlık yapmayacağım' yazdırıyordu.Bir de sınıfımızda yabancı biri vardı.Tahtaya tam 89 tane yazmıştım bu cümleyi sonra bir ara vereyim dedim.Malum Korecede sanki iki çubuk çizip üstüne çizgi atıyormuşsun gibi olduğundan çocuk tahtayı karalamışlar diye onca yazdığımı silmişti.

Kris:İyi olmuş sana.

Chanyeol:Bilgisayar odası açıktı baktık kimse yok.Komik bir şekilde fotoğrafımı çekip tüm bilgisayarlara ana ekran yapmıştık.

Tao:Sonuç?

Chanyeol:Bilgisayar öğretmeninden azar.

Chen:Hoca derse girdikten sonra kendinden sonra gelenleri geç yazıyordu.Tam tuvaletten çıktım hocada tam karşımdaydı.Ben yok yazılmamak için koşmaya başladığımda oda koşmaya başladı.Bildiğin koridorda maraton koştuk.Sonuç ben kazandım.

Kris:Senin gibi gereksiz öğretmenin varmış.

Sehun:Bu da benim liseden mezuniyet fotoğrafım.

Luhan:Miss Korea'yı kazanmış gibi çiçeğini kaldırmış

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Luhan:Miss Korea'yı kazanmış gibi çiçeğini kaldırmış.

Lay:O dil niye öyle?Miley misin sen?

Sehun:Sizden kurtuldum ezikler demek içindi.

Jongin:Bu da ben

Jongin:Bu da ben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Abnormal EXOWhere stories live. Discover now