+doi+

3K 256 56
                                    

Dupa ce am realizat ca nimeni nu ma urmarea,am hotarat sa ma opresc din alergat. M-am uitat prin jur si am observat ca eram intr-un cartier cu casute mici si dragute.

Stomacul a inceput sa scoata sunete de balena pentru ca nu am mancat inca micul-dejun. Si nici macar bani nu am la mine,ci doar telefonul. "Ah,trebuia sa ma gandesc la asta inainte de a fugi."gandesc eu.

-Ugh,proasta.zic eu cu voce tare.

-Cine e proasta?aud o voce groasa in spatele meu.

Ma intorc si vad un baiat cred de varsta mea. Are o privire profunda ce parca iti ajunge pana la suflet. Are multe trasaturi ce sigur atrag multe fete.

-Ah,nu,vorbeam cu mine.raspund rapid.

-Oh,esti nebuna atunci?intreaba zambind.

-Alta persoana ce ma face nebuna.imi zic eu

Cred ca am o problema ca atunci cand ma gandesc la ceva sa zic cu voce tare.

-Ce vrei sa zici prin "alta persoana"?intreaba

-Nu conteaza. E o poveste lunga.

Dupa ce am zis asta,stomacul meu iar a inceput sa faca ca o balena. Baiatul a chicotit,iar obrajii mei s-au facut rosii din cauza rusinii.

-Banuiesc ca ti-e foame.

-Nu,sunt balonata!raspund eu rapid.

Cand mi-am auzit raspunsul,mi-am tras o palma mintal. Chiar nu sunt buna la vorbit cu baieti. El a inceput sa rada,iar eu mi-am lasat capul in jos.

-Haide sa mancam. Tot mergeam spre casa,deci poti sa vii cu mine.imi zice,facandu-mi semn sa mergem.

-Dar nici macar nu te cunosc. Oricum ma duceam si eu spre casa,deci nu e nevoie sa...

-Eu sunt Taehyung.ma intrerupe el. Acum ca ma cunosti,hai sa mergem.

-Scuze,dar nu am incredere in oameni,deci,daca nu te superi,eu voi...

-Tu vii cu mine.ma intrerupe din nou,privirea lui intunecandu-se. Chiar daca vrei sau nu.

-C,ce?intreb eu speriata.

Pe fata lui apare un ranjet,scotand din buzunar o batista alba. A dat sa mi-o puna la gura,dar eu am apucat sa vad din timp ce vroia sa faca,asa ca am luat-o la fuga.

Mi-am amintit ca nu m-am indepartat foarte mult de casa,asa ca am inceput sa fug mai repede. Prefer sa stau in iadul ala decat sa fiu rapita de Taehyung sau care ii o fi numele. 

M-am uitat in spate si am observat ca e foarte aproape de mine. "Daca va trebui sa dau coltul,poate o sa scap de el"gandesc. Am vazut ca in fata mea era un fel de curba,deci daca inaintez mai mult,cand o sa intru in curba o sa ma pot ascunde dupa un perete sau ceva  si poate o sa scap. Daca nu,sunt moarta.

Am activat puterea maxima,deci am inceput sa fug si mai repede. Am intrat in curba  si m-am ascuns rapid dupa o masina,sperand sa treaca pe langa mine fara sa ma vada.

Asteptam cu sufletul la gura si inima batand gata sa iasa din piept sa apara de dupa colt,dar nimic. "Ah,m-a pierdut". Am rasuflat usurata,fericita ca am scapat de el. Am iesit din spatele masinii si m-am uitat in stanga si dreapta. Nu era nimeni.

Criminal | taehyungWo Geschichten leben. Entdecke jetzt