Hoofdstuk 37

47 9 11
                                    

We stappen de trein uit en Liv houdt een taxi aan. Ze laat via haar telefoon het adres aan de chauffeur zien. We leggen onze koffers in de achterbak en stappen in. Liv zit voorin omdat het anders niet past.

Maud, Kim en ik hebben geen idee waar we naar toe gaan. Alleen dat we eerst in het hotel zouden blijven en 's avonds uit zouden gaan. De volgende dag zouden we naar een spa gaan.

We rijden de drukke stad in. Overal rijden fietsers en zitten er mensen op het terras. We stoppen voor een super groot hotel. Liv maakt haar gordel los en ik volg haar voorbeeld. Liv betaalt de chauffeur terwijl Maud en ik de koffers uit de achterbak halen. Kim staat ondertussen met open mond naar het hotel te kijken.

'Je vangt vliegen.' Zegt Maud droog als ze langs Kim stamt. Kim klapt haar mond dicht en pakt haar koffer van me over. We lopen achter Liv en Maud het hotel binnen.

Het is super groot. Het is net een paleis! Liv checkt in terwijl wij beduusd om ons heen kijken.

'We slapen in tweetallen. Wie gaan samen?' Vraagt Liv als ze bij ons komt staan.

'Zullen wij samen gaan?' Liv knikt en Maud en Kim geven elkaar een high five.

'Welke kamers hebben we?' Vraagt Kim. Liv kijkt op de pasjes.

'209 en 210. De tweede verdieping dus.' Zegt ze. We pakken onze spullen en lopen naar de lift. Maud drukt op het knopje en de deuren gaan open. We stappen naar binnen en drukken op de tweede etage. De lift komt in beweging.

Ik open de deur en loop met grote ogen naar binnen. Er staat een super groot hemel bed en een grote kledingkast.

'Hier is de badkamer.' Zegt Liv terwijl ze de deur openmaakt.

'Een regendouche!' Roep ik enthousiast.

'Liv?! Hoe kom je aan het geld om dit allemaal te betalen?!'

'Mijn oom is de baas van dit hotel en mijn tante werkt in de spa waar we naar toe gaan. Ik heb 50% korting gekregen.' Zegt ze grijnzend. Ik grinnik en ren op haar af voor een knuffel. Ze slaat haar armen ook om mij heen. Ons vriendinnen momentje word verpest door mijn rommelende maag. Liv laat me los en kijkt me lachend aan.

'Jij ook altijd. Kom, dan halen we Maid en Kim op en dan gaan we naar beneden wat eten.' Zegt Liv lachend. Ik glimlach en samen lopen we de kamer uit. We kloppen aan op de deur van Maud en Kim. Ze doen glimlachend open.

-

We zitten aan tafel. Iedereen is klaar met eten. Ik voel mijn telefoon trillen.

Tho❤: Hey babe! Alles goed? Hoe is het hotel? Al wat leuks gedaan? Ik mis je nu al... Love you for ever X

U: Heei Tho! Ja alles is prima hier! Het hotel is mega! Vandaag gaan we uit en morgen naar de spa. Morgen ook weer naar huis. Ik heb je vandaag nog gezien maar mis je nu al! Hou van jou schatje 💕👫

Ik druk op verzenden en leg mijn mobiel weer weg.

'Zullen we een film gaan kijken en ons dan klaar maken om uit te gaan?' Stelt Kim voor. Er word instemmig geknikt en we lopen naar de kamer van mij en Liv.

*Tijdsprong naar de club*

Ik sta samen met Maud aan de bar. Liv en Kim zijn aan het dansen. Kim is al aardig dronken. Ze danst als een aap die een irritante vlieg dood probeert te stampen. Maud bestelt nog een biertje en ik neem nog een water. Ik heb geen zin om morgen een kater te hebben.

Na een tijdje aan de bar gezeten te hebben komt er een jongen naar ons toe.

'Gaan jullie mee een frisse neus halen?' Vraagt hij vriendelijk. Hij heeft zwarte haren en schattige kuiltjes in zijn wangen.

'Nee ik ga dat gekke meisje weg houden bij alcohol.' Zeg ik terwijl ik naar Kim wijs. Maud en de jongen grinniken.

'Ik ga wel mee. Ga maar alvast, ik kom zo.' Zegt ze tegen de jongen. Hij knikt en loopt weg. Ik kijk haar vragend aan.

'Als ik lang weg blijf, de waar is mijn I Phone app kun je verbinden met mijn laptop.' Zegt ze met een knipoog. Ik grinnik.

'Beloof je dat je hem iets doet als hij iets probeert?' Vraag ik waarschuwend. Maud heeft nog best veel biertjes gedronken en is een beetje aan geschoten. Ze knikt, staat op en loop de club uit.

Ik loop naar Kim en Liv toe. Ze draaien best leuke muziek! Ik begin mee te dansen.

Na vele nummers gedanst te hebben vraag ik me af waar Maud blijft.

'Ik ga even een frisse neus halen. Let op Kim, ze is hartstikke dronken.' Waarschuw ik Liv. Op dit moment ben ik de volwassenen en zij de kleine kinderen die geen verantwoordelijkheid hebben. Liv knikt en danst vrolijk verder. Ik wurm me door de menigte met mensen. Als ik eindelijk bij de deur ben loop ik naar buiten. Het is nog best fris.

'Ga je mee naar binnen? Dan kunnen we bier drinken en zoenen.' Zegt een jongen tegen me. Hij lijkt al aardig aangeschoten.

'Misschien heeft je moeder zin.' Zeg ik bot. Ik duw hem aan de kant en loop door. Sukkel. Als ik langs een steegje kom zie ik iets wat ik liever niet had willen zien.

♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆

MOEWHAHAHAHAHA! Cliffhanger!
Wat denken jullie dat ze ziet?
Let me know!
X
Imke

Dhampiers?! (Voltooid)Where stories live. Discover now