Глава 7

5.1K 183 4
                                    




Елинор се надигна и се втренчи в Майкъл.

-Защо си толкова добър и мил с мен?- попита го тя докато галеше косите му.

-Елинор.. аз наистина не зная. Просто в теб има нещо което ме кара да съм различен когато съм с теб. Твоята усмивка, твоето сърце ме карат да забравя кой съм и какво правя. Когато те видя сърцето ми започва да прескача и да те вика.-тихо и прошепна Майкъл.

-Мисля, че трябва да опитаме да сме заедно. Да научим повече един за друг, защото аз изпитван същите неща като теб. Не знам защо се влюбих в теб, ти не си това което исках, не си това за което мечтаех, но си всичко което искам сега. Майкъл караш ме да те обичам и да се разтапям в ръцете ти, така какво никой друг не ме е карал.

Една сълза се спусна по бузата на Елинор, но Майкъл я махна с ръката си, доближи я към себе си, целуна я, а след това я постави да легне на гърдите му и я прегърна. Не след дълго Елинор заспа и Майкъл стана от леглото, внимавайки да не я събуди. Той разгледа стаята й, видя снимките й на които беше със семейството си и приятелите си, видя книгите й, кутиите с цигари който бяха до лаптопа й, плюшените играчки и възглавничките които стояха на леглото. След това той излезе от стаята и се отправи към кухнята. Направи палачинки и кафе и когато я чу да се събужда и да го вика, той й занесе в голям поднос закуската.

-Това за мен ли е?- попита го засмяно Елинор щом го видя да влиза с подноса.

-Мхм.

Елинор се намести в леглото и Майкъл й подаде таблата. Тя леко се премести, правейки му място да седне до нея. Майкъл седна до нея и сложи ръка на рамото й. Елинор започна да яде палачинките с шоколад и от време на време даваше на Майкъл. Когато свърши със закуската, цялата й уста беше в шоколад, а Майкъл не беше донесъл салфетки. Той леко обърна главата й към неговата, наведе се малко и облиза шоколада от устните й, а тя нежно го целуваше пускайки език по неговия. Тя премести подноса и се обърна към Майкъл, продължавайки да го целува. Елинор леко се изправи, пусна единия си крак от дясната страна на Майкъл, а другия от лявата му страна. Тя леко захапа долната му устна, започна да целува врата му, после спусна езика си по гърдите към корема му. Майкъл беше притворил очите си и се наслаждаваше. Елинор видя, че в чинията имаше малко останал шоколад, взе го с пръстите си и го постави върху тялото на Майкъл. Елинор пусна езика си, облизвайки страстно всички места с шоколад. Изведнъж тя усети под краката си, че почти е постигнала целта си и се усмихва нежно към Майкъл. Той отвари очи и изпъшка няколко пъти и я погледна, отвръщайки на усмивката й с целувка.

Бъди с менWhere stories live. Discover now