12.rész

1.6K 78 7
                                    

-Én megmondtam!-Jelentette ki Luke,majd megfordult,és...gondolom a konyhába ment.Hoppá! Ez most egy kicsit ciki.Leszálltam Ash-ről,ő pedig felállt.Odahajolt hozzám,és megcsókolt.

-Maradj itt cica!Mindjárt jövök!-Mondta,miközben kiment az ajtón.Olyan aranyos volt az előbb,mikor odarohant segíteni...Inkább kimegyek.Bár ez egy kicsit ciki lesz az előző jelenet után.Lenyomtam a kilincset az ajtón,és abban a pillanatban erős fájdalom nyilalt az alkaromba.Bal kezemmel megfogtam fájó karom.

-Áuuu...-Kiáltottam el magam,és szemeim könnybe lábadtak.Ekkor valaki kopogott az ajtón.

-Szabad!

Minden rendben?-Jött be Calum.

-Nem birom mozgatni a karom.

-Miért? Mi történt?-Tapogatta kezemen a fájó részt.

-Biztos,mikor elestem,akkor ütöttem meg.

-Elestél?És nekem miért nem szóltatok?Ashton!-Kiabált Ash-nek,mire mindenki bejött.Ashton vérző orral jött be.

-Mi történt?-Néztem rá rémülten.

-Calum egy kicsit kiakadt.-Válaszolt helyette Mikey.

-Kicsit? Vérzik az orra!-Vettem elő a másik kezemmel egy zsepit,és óvatosan törölgetni kezdtem az orrát.Ash jót mosolygott ezen,biztos evvel is Cal-t akarta bosszantani,ami sikerült is.

-Majd enyelegtek máskor,.....vagy nem,de most be kell mennünk az orvoshoz.

-Calum hagyd már őket!Nézd milyen cukik együtt,és Sky már megint sír.Miért kell őket piszkálni?Ha ők jól érzik magukat együtt,szeretik egymást,akkor nincs mit tenni,csak támogatni kell őket.Az ő dolguk! Törődj bele!!!-Sorolta Lauren,miközben én Ash mellkasába temetve arcom sírtam,ő pedig átölelt,és a hátam simogatta.Nem rég vagyok itt,de jóformán csak bőgök.Miért nem lehet rendes életem?

Az est további része unalmas volt.Calum-mal elmentünk az orvoshoz,bekötötték a kezem,majd csak egészen 10-kor értünk vissza.Mikor beléptünk az ajtón láttuk,hogy Luke és Michael a konyhában idétlenkednek,miközben,szerintem vacsorát akartak csinálni.Ashton-t nem láttam sehol,ezért bementem a szobába,hátha ott van.Kopogás nélkül rontottam be,gondoltam az én szobám is,szóval...

-Bassza meg!-Káromkodott Ash az ágyon ülve,kezében a laptoppal.-Bocs!Nem láttalak!

-Hát kössz!-Ültem le mellé mosolyogva.

-Jajj gyere ide cica!-Karolta át a vállam,és magáhozrántott,majd megcsókolt.

-Mi a baj?-Erre szó nélkül errefordította a gépet,hogy én is lássam.Hát...jobb lett volna,ha nem mutatja meg.Egy rajongó kirakott egy képet twitterre a koncertről.Mikor Cal felhívott a színpadra,és odajöttek a fiúk.Pont akkor,abban a pillanatban sikerült minket lefényképeznie,mikor Ash megpuszilta a nyakam.(?)Ehhez is tehetség kell....

I didn't see that coming [afi]Where stories live. Discover now