2.évad:_7.rész

959 46 2
                                    

-Ash...Ashton!-Húzódtam el tőle.-Oda...-Szipogásomtól alig tudtam beszélni.-Oda kell mennünk.

-Biztos jó ötlet ez?-Fogta kezei közé az arcom.-Sky,nem akarom,hogy mégjobban felzaklasson.Épp elég megpróbáltatáson mentél keresztül ebben a pár napban.

-Nem érdekel Ashton! Én akkor is oda fogok menni! Ha veled,ha nélküled!-Ellöktem a kezét,és felálltam a kanapéról,de belerúgtam az asztal lábába.Ash rögtön ott termett mellettem,és átkarolta a derekam.

-Jó!-Sóhajtott lemondóan.Tudja,hogy mennyit jelentett nekem Harry,és,hogy imádtam őt,mint énekes,és még sorolhatnám.-Akkor veled megyek!-Puszilta meg az arcom.Valahogy sikerült kijutnunk a házból,és fogtunk egy taxit.Nem volt olyan hosszú az út,hisz Harry nem lakot messze tőlünk.Bár nem láttam,de tudom,hogy most csomó rendőr van a háznál.Hallottam,ahogy szól az autó szirénája.Gondolom még a lakást vizsgálják,vagy nem tudom.

-Elnézést,de ide nem mehetnek be!-Szólalt fel előttem egy férfi hang.Hangja szigorú volt.

-Én vagyok Skylar!-Mondtam rendőrnek-feltételezem,hogy az-,bár fogalmam sem volt,hogy pontosan hol állhat.

-És ezt most higgyem is el? Ha tudnák hányan próbálkoztak már evvel...-A zsebemből előkotortam a telefonom,és magam elé tartottam,míg Ashton próbálta elmagyarázni a helyzetet.

-Ugyen nézzen már rá! Teljesen össze van törve szegény.Nem látja,mennyire bántja ez az egész? És még ráadásul nem is lát.Maga szerint eljött volna idáig,ha csak egy őrült rajongó lenne,és tudta volna,hogy úgyis elfogják küldeni?-A rendőr nem szólt semmit,valószínűleg elgondolkodott azon,amit Ashton mondott.

-Nézze meg a galériát!-Kapálóztam avval a kezemmel,amelyikben a telefont tartottam,hogy észrevegye.Megérintette a kezem,ezzel jelezve,hogy fogja a telefont.

-Simán lehet ilyen képet szerkeszteni,azért ne nézzenek má hülyének!-Még neki áll feljebb?Utolsó esély,hogy elhiggye...

-Van egy jelszóval védett mappa a galériában.A jelszó Harry&Skyforever. Nézze meg!-Nyeltem egy nagyot,és vártam a reakcióját.-Maga szerint van ilyen képszerkesztő? Vagy látott má olyan képet Harryről az interneten bárhol is?-Abban a mappában fényképek voltak Harryről,mikor csak úgy random lefényképeztem,meg egyszer elmentünk tusolni,és még a zuhany alatt is szelfiztünk.Igen,kicsit beteges,de Harry szeretett pózolni a kamerának.Megfogadtamhogy ezeket senkinek sem mutatom meg,de ennek is itt volt az ideje.-Maga szerint ilyen profi képszerkesztő vagyok?És Harryről nincs is ilyen kép a neten.

-Ömm...hát a képek magukért beszélnek...khm...-Köszörülte meg a torkát.-Tessék,itt a levél,de oda tényleg nem mehetnek be.-Óvatosan megfogta a kezem,beletette a borítékot,majd rákulcsolta az ujjaim.Könyeim megindultak,és olyan szorosan fogtam a borítékot,hogy azt hittem begörcsöl a karom.

-Köszönjük szépen! Viszlát!-Hallottam Ashton hangját,majd megragadta a karom,és mentünk vissza a taxiba.

***

Mikor hazaértünk,rögtön Ash kezébe nyomtam a levelet,hogy olvassa fel.Leültünk a kanapéra,Ashton az ölébe húzott,és úgy kezte el olvasni.

"Kedves Skylar!...

A könnyeim patakokban folytak le az arcomon,miközben olvasta végig a sorokat.Hihetetlen,hogy képes valaki így szeretni?! Irwin csak csendben ült,míg én csak zokogtam.Szerintem nem tudta mit mondjon erre.A boríték még mindig a kezemben volt.Le akartam rakni az asztalra,mikor valami csörgött benne.Belenyúltam,és óvatosan kivettem belőle.Valami lánc féleség volt.Körbetapogattam,ám egyik részénél sima volt,csak egy két karcolás volt rajta.Várjunk csak! Ez...Végigsimítottam a mutatóujjammal a karkötőmön.Ez nem lehet! A karkötője! 

Harry & Sky forever

I didn't see that coming [afi]Where stories live. Discover now