I want more! - @Pandaaax intră în acțiune

1.4K 109 26
                                    

CITIȚI PE RISCUL VOSTRU. MULȚUMESC

Deci, dragele mele maimuțe angajate neplătite, vă prezint azi în direct, mâine-n reluare și la anu-n redifuzare... o proastă! Tam tam. Nu vă așteptați la asta, nu? Ei bine, nici eu nu știam la ce să mă aștept când am văzut ce căcat e scris acolo (scuzați-mi limbajul detaliat).

Și acum începe greul pentru că eu trebuie, adică eu chiar trebuie să transcriu idioțenia aia. De ce eu, Doamne?

Așa, și ca să fie și mai drăguț, chestia se numește ”I want more!”. Huo, nimfomană nehalită! P.s.: Să nu vă mirați dacă voi face mici ”completări”.

Hii there.Eu sunt Kathrine.Multe despre mine ve-ti afla pe parcurs.Am o viata de milioane.Am bani multi,sunt populara ,orice baiat se uita dupa mine...Suntrasfata (ce dr*cu de cuvânt e ăsta?!) ,rea,nesimtita și n-o să vă vină să credeți, sunt și proastă!.Poate o sa va faceti o impresie prosta (-________-) la inceput, dar pe parcurs ma ve-ti adora (sunt convinsă).Ma trezesc dimineata,ridicandu-ma din pat cu ceea (să mori tu?!) mai mare lene posibila.Azi e luni,ultima saptamana si apoi e vara!

Mă rog, nu am chef să scriu mai mult căci deja e de ajuns ca să observăm clar cât e de idioată. În primul rând, e un început bun că a pus cratimă. Da' nu a pus-o unde trebuie. Bă, măcar a pus-o fata. Da' ce, tre' să și fie unde îi e locul?!

În caz că nu v-ați dat seama, Kathrine (nu mai e la modă Katherine, acum e Kathrine) e toată perfectă. Are o viață de ”milioane” (asta mă face să mă gândesc la Million Dollar Baby, shh) și se poate observa din faptul că are muuuuu(...)ulți bani. E suntrasfata, un cuvânt pe care nu îl deslușesc, rea, nesimțită și deși nu a precizat ne putem da seama că e proastă. Da' nu-i bai.

Acum că am terminat cu impresia ”prostă” despre ea, o ”vo-m” adora (cred că am pus bine cratimă, SPER!). Prefer să-i ador două după cap.

Bla bla bla, logic că e dimineață, și mai târziu am văzut că scrisese ceva de genul că toate fetele sunt ÎN TALPĂ după un tip Alexx (da, cu doi de x), după care ea, bineînțeles că nu era moartă. În talpă? Bă, eu sunt în talpă tot timpu' când stau în picioare, dar dacă tu stai în mâini nu-i bai, te înțeleg, toți urangutanii fac asta.

ȘI APOI, CEL MAI EPIC FAIL ÎNTÂLNIT VREODATĂ, ”PAUL” A ÎNTREBAT-O DACĂ CHIULEȘTE CU EL, EA BINEÎNȚELES CĂ A ACCEPTAT DEȘI ARE NOTE FOARTE MARI ȘI A TERMINAT PE 9.85 (da, pe nu cu) ȘI APOI CHIULEȘTE ÎMPREUNĂ CU CRISTI LA O CAFENEA. Vă dați seama? Scuze dacă v-am obosit ochii scriind cu majuscule da' părea mai impresionant dacă scriam așa. Și acolo se întâlnesc cu Vlad (care e defapt Alexx ăla) și ea se prezintă ca fiind Anca *pokerface*. Puteam să jur că o cheamă Kathrine. Și apoi Vlad aka Alexx i-o prezintă pe iubita lui Anna, iar Anca aka Kathrine îi toarnă cafeaua în cap după ce îi spune că are un nume frumos. (wtf, parcă nu îi plăcea de Vlad aka Alexx?!). Și ăsta, Vlad aka Alexx i-a spus că e nebună și a început să o sărute apăsat, la care Paul (PARCĂ ERA CU CRISTI!) o vede și se desparte de ea. Și apoi a sărit la gâtul lui Alexx (nu mai e Vlad?!) și l-a sărutat, el a mângâiat-o pe picior și ea a zis ”Hoo tigrule.Suntem pe strada”. PARCĂ ERAU ÎN CAFENEA. Și s-au dus la cel mai apropiat hotel și au făcut niho niho.

OK, GATA. Sunt depășită de situație. E prea ilogic. Cred că o să bag cornul în pernă și o să plâng. Nu am înțeles o iotă din toată chestia asta. Vă rog, fiți blânzi. Trebuia să aleg ceva mai ușor pentru început, shit. În link extern aveți... chestia... știți voi.

Dacă aveți ceva de zis lăsați un comentariu FĂRĂ SĂ ÎNJURAȚI CA LA UȘA CORTULUI MULȚUMESC. 

P.s. Această operă mi-a stricat buna dispoziție, așa că am comentat-o mult mai dur. Ghinion. Vă rog să mă înțelegeți.

Greșeli ale pruncilor de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum