"I hate my life!" - And @_Pandax hates you

720 92 16
                                    

Dragii mei, era să mă pierdeți pentru că uitasem parola de la cont *facewall*. Mda. Am revenit astăzi, totuși, cu un rahat cu ochi căprui (o să înțelegeți mai târziu aluzia) pe care o să îl... comentez. Succes.

#LimbajArdelenesc

ATENȚIE: Panda nu este responsabilă pentru nici un fel de vătămări psihice apărute în urma citirii acestei așa-zise opere. Dacă apar manifestări neplăcute consultați medicul sau farmacistul.

Să înceapă distracția.

.Hei eu sunt Ioana.Am 16 ani si sunt roscata cu ochoi caprui si sunt foarte populara.

Punct bună lipsă de virgulă eu sunt Panda punct. Deci până acum nimic nu este ilogic înafară de semne de punctuație, context și cuvinte. Această Ioană este roșcată cu ochoi căprui și e foarte populară (atunci de ce naiba își urăște viața?!). Mă rog. Trecem mai departe.

Plec la scoala cu prietena mea cea mai buna Ana ea este blonda cu ochii caprui.

Și eu care speram să te îmbraci cu blugi, un tricou pe care scrie ”LOVE” și converși negri. Auf. Scuze, încă nu pot să citesc enunțul ăsta fără să mă opresc. Adică, serios, trebuie totuși să iau aer în timp ce vorbesc și poate de-aia se folosesc virgulele, zâc șî io.

Coincidență, Ana are și ea ochii căprui. Ioi. Căpruioaselor. Caprelor. Râioaselor. Scuze.

Ajungsm acolo si dam cu ochii de cea mai figuranta fata din liceu Rebeca ea ne face proaste doar pt ca nu ascultam rock. ea e bryneta cu par scurt tunsoare emoE acolo cu pretenul ei Gregg el e brunet cu ochi caprui si pielda frumoasa. intrun colt un baiat card o place Darius statea si o vedea cim se pupa cu gregg. mam dus la ea

Ajungsm este, dragii mei, un cuvânt inventat de Creangă junior aici de față. Ca de obicei, virgulele lipsesc de parcă s-or urcat în plop și or uitat să se dea jos de acolo, că doar na, ce se poate întâmpla?! Rebeca le face proaste (ca și cum n-ar fi, știi) doar pt că nu ascultă rock. Doamne-ajută, speram, chiar speram să nu asculte rock. Respectiva Rebeca cu un singur c pentru că e criză e brynetă și emuistă și se pupă cu Gregg care, de necrezut, are ochii căprui! Și pe deasupra mai are și pielda frumoasă. 

Și Darius cel singuratic, care stătea într-un colț privindu-i cum fac schimb de germeni, o place pe Rebeca. Tadam.

Și apoi vine faza în care Ioana devine periculoasă: SE DUCE LA EA!

-tu nu vezi cum sufeta darius?

ea a ras si a inceput sa ma loveasca a plecat sasi cumpere tigari si ma lasat singura pe pamant anna a venit si ma ridicat si ma dus acasa unde mama ma intrbat ce am dar am.mintit iamzis ca am cazut tare ma crezut

Dacă aș fi fost în locul Rebecăi aș fi făcut-o poster și aș fi lăsat-o lată, sincer. Nu merită să infesteze wattpad-ul. Ne face să sufetim, că na, altceva ce să și facă. Apoi emuista de Rebeca (pe care încep să o apreciez că o pocnit-o pă asta) se duce să își cumpere tutun fiindcă trebuie să aibe neapărat în mâna țigara că altfel nu-i șmecheră și n-are swag. Anna, care se pare că și-a schimbat numele, a dus-o acasă la mă-sa care i-a crezut minciuna gogonată pe care a băgat-o: a căzut. De frică, pun pariu că de-asta o mințit.

imi urasc viata.

Și noi te urâm. Toți te urâm, inclusiv viața te urăște.

Sper că v-ați distrat măcar puțin și sper că am făcut ceva în legătură cu această inegalabilă operă care sfidează toate legile limbii române. Un vot și o părere nu strică ^^

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 11, 2013 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Greșeli ale pruncilor de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum