Cele mai bune prietene -@Jeleu_ face o autoare de... jeleu... ?

1K 82 36
                                    

 Plâng. Pe bune acum,cred că o să plâng. O înţeleg mai bine pe @Pandaaax acum că am citit ce a scris o copila… nu cred că are mai mult de 6. Şi nu mă refer la şase ani,ci la şase luni.

 Nici măcar o completare nu am putut să fac,deja povestea e o bătaie de joc.Mda,am incercat sa fac tot ce pot. Vă avertizez, cum a zis şi panda, CITIŢI PE RISCUL VOSTRU!

Descriere: (Eu credeam că e un că*at. Poate e ambele.) Buna eu sunt Catalina dar toata lumeaimi (Alt cuvânt nou? Astea ar trebui duse la DEXW ) zice Cata ,(Aleluia, o virgulă) am 19 ani sunt din Holmes Chapel.Eu si prietenele mele cele mai bune stam intrun (R.I.P. Doamnă Cratimă *plânge*) apartament spatios pentru ca suntem cinci in total ,sa vi le prezint Maria=Mary ,Bianca=Bia,Alexandra=Alecu si Emilia=Emy (Da’ ce chestia pe care nu o am e asta? Ecuaţie la matematică?! Si,cum suntem intr-un fan-fic,un personaj se numeste "Bia". EPIC FAIL )            .Ne place foarte mult trupa One Direction (Nuuu! Cu ce ţi-au greşit,fetiţă? CU CE?)

De dimineata:eu-buna dimineatza fetelor

fetele:buna dimineata

Emy-Mi-e foame

Mary-Tie tot timpul tie foame,zici ca esti Niall (Nu a zis puradelu’ nimic)

Emy-nu este adevarat

Alecu-Diseara ce facem? (Oo,dar bravo mă Alecule,ştii să pui literă mare şi semnul întrebarii)

Bia-Haideti sa dam o petrecere ,ce ziceti

eu-Suna bine

Eu faceam curat,Emy cumpara mancarea ,Bia organiza totul,Alecu spala pe jos si Mary facea invitat (Haolo,ra*at! E oamă de ştiinţă nebună,sau nu găseaţi invitaţi?!)

Dupa ce am terminat pentru petrecere ne-am apucat sa ne pregatim

Seara:Alecu-Au venit invitati (Pai veneau neinvitaţi sau ce? Sunt in ceaţă.)

eu-ok deschidele,suntem gata

Prietenii au intrat ,am dat muzica tare ,peste 1ora (Lenea asta…) Mary ma anunta ca nu mai e mancare ,imi iau geaca si ma duc la cumparaturi

Acolo ii vad pe Harry,Niall,Zayn,Liam si Louis ,ma duc sa le cer un autograf (Pe mână? Pe balonaşe? Pe ridiche? *dirty mind*)

Urmeaza cacanelul autoarei unde ne anunţă că tortura continuă. Ok,capitolul doi:

Buna,puteti sa imi dati un autograf

1D-Desigur!

Niall-Mama cata mancare!

Eu-Aaa,nu e pentru mine (Măcar nu a făcut cârnaţ din “a” ),dam o petrecere vreti sa veniti,prietenelor mele le-ar face mare placere

1D-Si nouo ne-ar face plăcere ;) (Au zis ei “punct şi virgulă paranteză”?!)

Eu-Bine atunci ma duc sa platesc astea ,ne vedem la iesire

M-am dus si am platit mancarea si dupa am plecat cu baietii la petrecere.Am ajuns si am intrat,fetele ma asteptau cu mancarea,Cand iau vazut pe baieti nu stiuau (… *pokerface*) cum sa reactioneze.

Fetelor ei sunt Harry,Louis,Liam,Zayn si Niall (Uite mă,le explică autoarea doua puncte “d” )

Ele-Ii cunoastem deja

Greșeli ale pruncilor de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum