S pravdou ven

134 9 1
                                    

Od toho rande to jde se mnou z kopce . Ve škole se nedokážu soustředit a proto jsem dostala fakt velkýho sprda. Nevím jak to ale Jack se mi dnes nějak vyhýbá,chová se celkově divně . Dneska prý máme mýt další procházku neboli rande. Taky mám pocit že i když mám kluka do kolektivu pořád nezapadám. Dneska se to táhlo jako přežraný prase ...... Prostě se to táhlo . Nikdo mě dneska ani nepozdravil a já si řekla : To jsem jako vzduch ?! Na obědě to nebylo o moc lepší ,k obědu byla ta nejhnusnější omáčka všech dob...FUJ.  Po škole doma to bylo taky divný ,dnešek je celej divnej a nevim proč . Ve tři sem čekala asi hodinu na Jacka . Nepřišel . Čekala sem tam jak blázen a asi milionkrát mu volala,poslala miliony SMS zpráv .Nic prostě se neozval . Šla sem se teda aspoň projít se psem mimochodem jmenuje se Bady.  Domů sem se vrátila až v osm,zklamaná,smutná a ospalá. Usnula sem o půl dvanácté se zkroušeným pocitem.
Další den :
Ráno když sem jela do školy potkala sem kluka mojí kamarádky ,byl to starý mistr,, Šikana" a proto sem do školy běžela s pláčem. Ve třídě sem potkala moje kámošky ale ty si mě  hned začaly fotit . A proto sem celé vyučování seděla na záchodkách a brečela.Našla  mě až uklízečka Miriam. Pomohla mi vstát ,a ptala se co se mi stalo . Doma to bylo ještě horší :
1)dostala jsem sprda většího než minule
2)dostala sem zaracha
3)snížili mi kapesný !!!!
Odpoledne mi přišla zpráva od Jacka :   Ahoj Juli moc tě miluji 😍 pojď ven .
Já odpověděla:
Ne,promiň nemůžu mám zaracha 😕.
A on na to :
Tak uteč prosím musím tě vidět 😍😚.
Já:
Tak jo 🙂.
A fakt sem to udělala ,bylo to ale fakt těžký.Utekla sem oknem, ale Jack tam zase nebyl .Kde je ?ptala sem se sama sebe . Už zase si ze mě dělá srandu byla sem zase zklamaná a počítala sem s tím že doma dostanu to všechno co před tím třikrát . A bylo to tak .Spát sem šla asi v devět a bez večeře 🙁.                        
Další den (čtvrtek ) :
Do školy sem přišla o deset minut pozdě.....a to znamenalo jediné další poznámka a prý už u Jacka nesedím. O přestávce sem zašla za Jackem a vynydala mu :Jacku proč mi píšeš že se se mnou chceš sejít a pak stejně nepřídeš ,slib mi že dneska už tam budeš . Tak se ale opět nestalo teda stalo a přitom nestalo . Byl tam ale s Kessie!!!!!!  A líbali se ?!!!! Domů sem přiběhla s pláčem 😭😭😭😭😭😭😭.Vypadala sem hrozně brečela sem tak dlouho až sem z toho chytila teplotu ale já brečela dál a dál až sem skončila v nemocnici se čtyřiceti stupni horečky.

Mé nenapravitelné JáKde žijí příběhy. Začni objevovat