Jak to vlastně je ?

91 8 0
                                    

Pátek. Nejlepší den z celého týdne , jednoduše miluju pátky a taky Kena. Těším se do školy a jediný důvod proč je on. První dvě hodiny bohužel ( ironie) odpadly ,proto sem toho využila a šli jsme s Kenem ke kostelu. U kostelu je ten nejkrásnější výhled na město ,k tomu mi Ken koupil zmrzlinu (mimochodem miluji pistáciovou) je mi mnohem milejší než Jack . Je to prostě to nejlepší co mi zatím život dal. Na třetí hodinu jsme přišli skoro pozdě . Po škole jsem byla v shopáči nakupovaly jsme s Kessie hadry mimo to jsme s Kessie nej kamarádky.
Sobota :
Dneska jdu do kina s Kenem, Kessie a s Joem (Kessiíň kluk ) jdeme na stmívání . Hrozně se těším,četla jsem doposud jen knížku takže se těším na film. A k tomu jdeme na kopec v našem městě na piknik . Dnešek je fakt super .
Pondělí :
Dneska se mi přišel omluvit i Jack a řekl: vím že sem se choval jak maniak a moc mě to mrzí jestli chceš tak tě mám moc rád a jestli ty mě máš ráda i ty tak to můžeme dát zase dohromady .Neodpověděla sem ,byla jsem opět v šoku a právě v této chvíli se to úplně nehodí. Řekla jsem mu (po chvíli): Hele Jacku já nevím co ti na to mám říct víš ......pak zazněl zvonek na poslední hodinu takže asi neslyšel ty poslední slova. Milujou mě dva hezcí kluci jak to ? Co si mám vybrat ?

Mé nenapravitelné JáKde žijí příběhy. Začni objevovat