RoxyDanyela - What about love...

350 27 6
                                    

Denissee povesteste ( Ai auzit, fă, Denisă? Treci de trancaneste)

Good ( Tulai Domne...Macar nu incepe cu ” Buna! Je suis mamaliga) ma trezesc cu o durere de cap , imensăăă ( Stiu sentimentul. Vrei o jumatate de Paracetamol? Presupun ca ai mai putin de 10 ani si nu ai voie o pastila intreaga, vezi am grija de sanatatea ta). Cred ca... de la bautura de aseara ( mai țăganco, mă , hai nu ne mai pacali, si mai bine scrie ca ai baut spirt cu halba). Trebuie sa invat sa nu mai beau atat de mult. ( Huă!  Betivo! Mori! Iar acestea sunt efectele apei de Vrancea. Te doare capul si...si cam atat)

Aceasta domnisorica  betiva, isi face ceva de haleala ( huă, ca nu imparti cu noi, muritorii de pe wattpad), dupa , cauta prin sacosele ei niste țoale demne de o d-soara stilata ca domnia ei, apoi cica, prin puterea Sfantului Morcov , dă bot in bot cu o alta fetiscana Emilly.

Aceasta Emilly e un fel de mă-sa ( mai tanara, care inca nu este la menopauza si nu are celulita...cred), care o urmareste peste tot pe saraca noastra ” Denisseee” , cum o urmarea Patrocle, pe fata noastra cuminte Veronica.

Sa nu uitam ca ele traiesc in Regatul Converselor Moacă ( pe scurt partidul RCM) , se dau cu placa pe un val de emoticoane, iar ca in orice ”Fan-fic de laudat” , se intalnesc cu 1D din prima zi ( Tulai Domne de as avea si eu norocul asta) .

Iar intr-un final numarul lui Niall de telefon este 33xxxxx ( Fathă, hăi, da multumesc pentru acest numar, merci , merci, iti dau cadou de ziua ta o sacosa de hartie , ca sa iti iei catrafusele si sa te teleportezi pe Facebook, unde toata tara, te incuraja sa ne ”impartasesti talentul tau”

Cu drag,

    Eu Xx

Dureri de capUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum